35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Przy tych parametrach od razu icsi
No cóż kochana, głowa do góry bo grunt to diagnoza. Oswoicie się z tą myślą, wiem żę łatwo ani przyjemnie nie jest ale mogłoby być gorzej. Naprawdę. Par które podchodzą do ICSI, jest w Polsce kilkanaście tysięcy.
Będziesz próbować w innym ośrodku zakwalifikować się do rządowego?
Nie wiem, gdzie jeszcze zostały środki w programie.ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kurcze Kometa nooo..
Moze uda się jednak to przedłużenie programu zanim pisiory wkrocza..Sabina lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:buty muszę zawiązać
a nie przecież mam na rzepy!BISCA, Bozia3, efcia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:No cóż kochana, głowa do góry bo grunt to diagnoza. Oswoicie się z tą myślą, wiem żę łatwo ani przyjemnie nie jest ale mogłoby być gorzej. Naprawdę. Par które podchodzą do ICSI, jest w Polsce kilkanaście tysięcy.
Będziesz próbować w innym ośrodku zakwalifikować się do rządowego?
Nie wiem, gdzie jeszcze zostały środki w programie. -
Kometa chociaż wiesz na czym stoicie..
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:Nie wiem, popłakałam się.
M chce kasę i działać. Musimy to przegadac. Nie śpimy na kasie.
Działajcie. Ja trzymam kciukimalgos741, kapturnica, macduska, BISCA, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam wieczorową porą.
Jak by tu ...
Ha! Uratowałam swoje paznokcie! Pytałam Was kiedyś o jakieś cudowne środki, nakupiłam, smarowałam, łykałam - wszystko na nic.
W akcie desperacji kiedy moje ręce wyglądały jak obraz nędzy i rozpaczy umówiłam się do kosmetyczki. Że też wcześniej na to nie wpadłam! Zrobiła mi coś co się nazywa japoński manicure. Mam twarde i pięknie połyskujące płytki.
Za trzy tygodnie idę znowu.
I jeszcze.
Przyjechałam, pokręciłam się po domu i zaległam z ovu na kanapie. Czytam, czytam a z tyłu głowy ciągle myśl, że coś jeszcze muszę zrobić. Tylko co?
I nagle trafiam na:
paszczakin wrote:......
nie pisz im, ze dostalas magnesa! to tak jakby przed lwami kotletem machac!
Eureka!!! Wiem!
Miałam zjeść obiad!!! Akurat jeden schabowy został. .
Widzicie? Bez ovu jak bez ręki.
Dzięki Paszczaku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:28
kapturnica, malgos741, BISCA, Bozia3, Dziobak, moremi, Mimbla, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Mega, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kometa najwazniejsze towiedziec na czym sie stoi.Takjak Moremi pisze moze wart zaryzykowac i pojsc w kimercyjne nawet za cene kredytu.Aw miedzyczasie zapisac sie na rzadowe.Glowa do gory .Najwazniejsze,ze sa plemniki!!
iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKometa - przynajmniej wiesz na czym stoisz.
Może warto jednak się rozejrzeć za rzadowym w innych miejscach?
A nasienie to chyba zamrozić można.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:33
Mimbla, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Kometa- może lepiej pojechać na drugi koniec Polski - nawet kosztem wynajęcia pokoju w hotelu i zrobienia sobie coś na kształt wakacji i załapać się na rządowe - niż na miejscu bulić tyle kasy? Próbuj szukać bo szkoda czasu...tym bardziej, że plemniki mogą zanikać...
ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Dziewczyny a czym się różni ivf komercyjne od Icsi ?
ICSI to wwstrzyknięcie plemnika do jajaMimbla, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Moremi!!!
Moremi!!!
Moremi!!!
To jutro
rodzisz ?
No widze ,ze masz 39tyg i 4dni (tyle co ja mialam)to jutro juz Ci pasuje rodzić .
Takze ten tego przed północą odejdą Ci wody i urodzisz jutroiwcia77, ComeToMeBaby, efcia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No widze ,ze masz 39tyg i 4dni (tyle co ja mialam)to jutro juz Ci pasuje rodzić .
Takze ten tego przed północą odejdą Ci wody i urodzisz jutroiwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!