35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Siedzimy w poczekalni. Liczba plemniorów spadła, ruch się zwiększył. Idę się odświeżyć.
nie ma tłoku chociaż
i tak potrzebny jest Wam jeden
to czekamy dalejComeToMeBaby, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Siedzimy w poczekalni. Liczba plemniorów spadła, ruch się zwiększył. Idę się odświeżyć.
do szcześcia potrzebny jest ten jeden jedyny , a ruchliwe, bo pewnie nie moga sie doczekacComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
KOmeta już
Kometa już?
już
już?
długo jeszcze
kometa
już
już coś wieszz?
???
?
?
długo jeszcze ?Mimbla, BISCA, malgos741, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kometa, wracaj z dobrymi wiesciami i porzadnym planem
Otóż to. Np że IUI, potem in-v klasyczne, a potem ewentualnie ICSI. Nie wiem jak u nich z morfologią, ale jeśli żywotność wzrosła, to bardzo dobrze.. to nie taki ciężki kaliber problemu dla polskich konowałów. Powinni ułożyć dobry plan działania.BISCA, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
kometa już, bo idę do domu
i kciuki mi są potrzebne
buty muszę zawiązać
a nie przecież mam na rzepy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 16:08
malgos741, kapturnica, Mimbla, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja myślę że wyjdą 16:15 a raport dostaniemy 16:30. Taki wstępny, bo muszą przecież chwilę sobie z małżem przegadać jak było.
malgos741, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Uff... W skrócie: tylko in vitro. Na razie do czerwca 2016 miejsc nie mają. Co będzie potem będą wiedzieć pewnie w styczniu, ale to jak wróżenie z fusów. Jeśli komercja to icsi z refundacją leków do końca roku około 9-9,5 tys. Tak czy inaczej muszę się zaszczepić na tą żółtaczkę czy coś.
Sabina lubi tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Otóż to. Np że IUI, potem in-v klasyczne, a potem ewentualnie ICSI. Nie wiem jak u nich z morfologią, ale jeśli żywotność wzrosła, to bardzo dobrze.. to nie taki ciężki kaliber problemu dla polskich konowałów. Powinni ułożyć dobry plan działania.
-
Kurcze Kometa nooo..
Moze uda się jednak to przedłużenie programu zanim pisiory wkrocza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 16:49
ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Uff... W skrócie: tylko in vitro. Na razie do czerwca 2016 miejsc nie mają. Co będzie potem będą wiedzieć pewnie w styczniu, ale to jak wróżenie z fusów. Jeśli komercja to icsi z refundacją leków do końca roku około 9-9,5 tys. Tak czy inaczej muszę się zaszczepić na tą żółtaczkę czy coś.
ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, BISCA, efcia, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!