35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:Chyba zupełnie nie ma sensu to co napisałam
no ale cóż.
łiski czy takie jakieś...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Reni melduję się że ostatnio dostałam prezent od koleżanki zaobrączkowanej w Kanadzie:
- magnes z liściem klonowym (całkowite zaskoczenie, jeszcze nas nikt czymś takim nie obdarował)
- tshirt z łosiem
- przywieszka do kluczy z łosiem na tle leśnej gęstwiny
- pocztówka z łosiem, z przyklejonym znaczkiem pocztowym z łosiem
wieczorem zdjęcie mogę wstawić, magnes już wisi....
Bosz... jaka to niesprawiedliwosc...Reni, malgos741, dorbie, moremi, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie zbierasz magnesow przeciez... Nie ma cie na magnesowej liscie...
Bosz... jaka to niesprawiedliwosc...
wyobrażasz sobie?!malgos741, moremi, Mimbla, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNudzę się w pracy... Ble...
Ktoś mi wystawia małe nóżki nad biurkoJeszcze brakowało żeby pacjenci widzieli jak mój mały kopie.
Może poleżę od ok 17.00, jak nakarmię głodomorów, znowu będzie zamówienie na pół kilo makaronu z sosem najlepszy typu Napoli na oliwie, passacie pomidorowej kilku ząbkach czosnku i bazylii i parmezan.
A mój mężuś w pracy do 22.00 i znowy samotny wieczór.
ALe może w końcu poczytam sobie, bo ciągle mi ktos przerywaReni, malgos741, Sabina, efcia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni dopisze do listy moja wizytę jutro 4.11..
Reni, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja ide na wizytę w czwartek i w piątek. jedna doktor kazala mi przyjśc za 4 tyg, druga za 3 tyg i mam dzien po dniu. Ale w czwartek moja koleżanka ginka zrobi mi usg III trymestru, może jakąs fotke mi trzaśnie, nie wiem czy ona robi 3D, jak nie to trudno, nie będe szaleć. A w piątek dowiem sie jak moje wymazy GBS
Magdala, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kapta upewniałam się kilka razy o meningokoki u lekarzy.
Warto zaszczepić do 1 roku życia, jeśli dziecko będzie chodzić do żłobka - wiadomo większe ryzyko - i jeśli udokumentujesz, że jest zapisany do żłobka i nie skończył roku - dostajesz szczepienie za darmo (Małopolskie). Jeśli dziecko zostaje w domu - szczepi się go zwykle po ukończeniu 1 roku życia i już płatnie.
I warto to zrobić - bo ekologiczne nawiedzone antyszczepieniowe - to tylko niestety będą żerować na zaszczepionych dzieciach - bo trudno sie będzie zarazić w otoczeniu dzieci szczepionych...Ja bym bez wahania wprowadziła zakaz korzystania z przedszkoli dla dzieci nieszczepionych....niech chodzą w jakichś zielonych opaskach na rękawach albo w innych gadżetach - żeby się od nich z daleka jakby co trzymać...
zielonych? czerwonych chybadorbie, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:tez bym brala
szczegolnie, ze u nas ges to ze swieca szukac.. pewnie tylko u sasiadow w DE i to mrozona z Polski..
za to se kaczke zrobie! o!
Robilam kaczke z jablkami z Twojego polecenia i wyszla pyszna!
Dobry.
Asiula chyba mnie przekonala co do sono hsg. Poszukam sobie lekarza jak mi w szpitalu nie beda chcieli zrobic sono. Musze zobaczyc czy droznosc jest, bo moze na prozno strzelamy.
Ide 10/11 na wizyte w szpitalu i sprobuje umowic sie na sobote do polskiego gina.
Zatestuje jutro, ale z powodu plamien nie mam duzej nadziei.
moremi, dorbie, Sabina, paszczakin, malgos741, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mimbla wrote:Reni melduję się że ostatnio dostałam prezent od koleżanki zaobrączkowanej w Kanadzie:
- magnes z liściem klonowym (całkowite zaskoczenie, jeszcze nas nikt czymś takim nie obdarował)
- tshirt z łosiem
- przywieszka do kluczy z łosiem na tle leśnej gęstwiny
- pocztówka z łosiem, z przyklejonym znaczkiem pocztowym z łosiem
wieczorem zdjęcie mogę wstawić, magnes już wisi....
jeeeeny, Ty TEZ zbierasz magnesy??Mimbla lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:nie cytować
Mojemu by sie nawet tak nie dalo, bo klapie paszczaSamej zajrzec trudno,a co dopiero zdjecie zrobic. Latwiej metalowa lyzke wlozyc i sluchac, czy cos dzwoni, ewentulanie potem sprawdzic, czy nie jest jest nadgryziona..
BISCA, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czyli wszystkie mamy podobne zdanie w tym temacie
.
Szczepic jak najbardziej zamierzam i zrobie to po 12miesiacu.Na razie trzeba przezyc kolejne szczepienia.Odpukac maly na razie oki.Mam nadzieje ,ze nie bedzie goraczki poszczepiennej i maly jakos to zniesie.Spacer i kapiel dzis sobie odpuscimy ibedziemy uprawiac relaksing w domu.
tak mi sie przypomnialo, ze niedawno pytalam Was o to, czy moge na spacer po szczepieniach.. Faken, to niedawno bylo 5 miesiecy temu!
Kapta, a szczepienia byly w kulasy? Bo za naszych czasow wszystko w ramie bylo, nie?
-
ComeToMeBaby wrote:Chcieliśmy upiec dwie pieczenie za jednym razem i pojechaliśmy najpierw na górę do Panoramy. Piękny podjazd - jak na Wzgórze Kahlenberg we Wiedniu. Zastalismy kartkę na drzwiach: nie dowiezli wody, dziś otwieramy o 16stej... Fakt - wozy z wodociągów stały. Paszczu...
Zjechalismy do morkowej tawerny. Siedzimy i podziwiamy.
Jest ciepło,jest WiFi, jest blisko do kliniki, jest dobrze. I kawa pyszna. Będziemy testować ciasto czekoladowe
W imieniu trojmiasta przepraszam, ze nie dowiezli wody do widokuMimbla, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:W tej chwili to wcale nie napawa mnie dumą, że się relaksuję przy pomocy cydru czy piwa pszenicznego. Nie powinnam tego robić..
niby czemu? zalewsz sie w trupa tak, zeby nie pamietac wieczoru?
-
paszczakin wrote:tak mi sie przypomnialo, ze niedawno pytalam Was o to, czy moge na spacer po szczepieniach.. Faken, to niedawno bylo 5 miesiecy temu!
Kapta, a szczepienia byly w kulasy? Bo za naszych czasow wszystko w ramie bylo, nie?