35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Morka daj im wszystkim p[opalić przed porodem
dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Ze skarpetami radzimy sobie w ten sposób, że każde z nas ma woreczek na bieliznę z innym kolorem zamka. Nie wcina w pralce, a później ułatwia to i rozwieszanie i parowanie. Mamy dwa wieszaki na bieliznę, więc każdy ma swój, a później albo mąż dostaje swój do segregacji, albo wrzucam tak jak Kometa do jego szuflady jak leci. Nic się nie plącze
ale za nim opracowalam ten "system", to się powkurzałam. Woreczki dorwalam w jakimś realu czy podobnym sklepie.
pierwiastka, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, malgos741, efcia, Dziobak, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:ma dziewczyna tupet!
Niestety, ale niektórym wydaje się, że to są doskonałe zarty.efcia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Szybko was dziś nadrobiłam
Była dziś w gościach u znajomych co mają 1,6 latka Piotrusiagrzeczny dzieciak...
efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Morka policz do dziesięciu i będzie dobrze
efcia, malgos741, macduska, dorbie, pierwiastka, Sabina, kapturnica, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
witaj bobo
rozgość sie
pisałam wam juz ze moja o rok mlodsza siostra zaszla w ciążę za pierwszym podejsciem, przed staraniami poszla do gina pytać o sposób na dziewczynke ( ma 2 synów)
rada doktorka: ostatnie sexy w 10dc
no wiec
dzisiaj dzwoni do mnie, ze była na USG i jest dziewucha
ta to sie w czepku urodzila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 19:56
caffe, malgos741, macduska, dorbie, anna maria, pierwiastka, gretka, Sabina, kapturnica, moremi, paszczakin, Mega, iwcia77, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ze skarpetami radzimy sobie w ten sposób, że każde z nas ma woreczek na bieliznę z innym kolorem zamka. Nie wcina w pralce, a później ułatwia to i rozwieszanie i parowanie. Mamy dwa wieszaki na bieliznę, więc każdy ma swój, a później albo mąż dostaje swój do segregacji, albo wrzucam tak jak Kometa do jego szuflady jak leci. Nic się nie plącze
ale za nim opracowalam ten "system", to się powkurzałam. Woreczki dorwalam w jakimś realu czy podobnym sklepie.
Ale powiem Wam, że dzis mi znajoma podsunela pomysł. Bo mój Hubi magazynuje brudne ciuchy w swoim pokoju. Ona każdemu synowi kupiła kosz na brudne pranie w pokoju. Ciekawe czy to się u nas sprawdzimalgos741, macduska, pierwiastka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cafe super fotka z małym
Witam nową koleżankęanna maria, caffe, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
caffe wrote:no ja też się jakaś nerwowa robię ...
nawet m stwierdził, że udało się jakoś przeżyć, bez armageddonu hahaha przeeeesaaaaadzaanna maria, malgos741, efcia, caffe, moremi, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja nie mam pms przed @ .. zawsze jestem oazą spokoju nawet m nie wie kiedy dostaję... tylko pyta się czy dziś ten tego...
efcia, anna maria, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny