35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Na mnie zadziałało i odpisalam spokojnie, ale kuzynce się "ulało", że powinnam wyluzować. Wysłała mi mnóstwo złośliwości, by na koniec zrobic z siebie ofiarę, bo ją zaatakowałam, a ona się tak o mnie troszczy. Aha. I dlatego pewnie mi napisała, żebym nie zapominala, że może byc gorzej. Noż nóż się otwiera w kieszeni. Eeech. Ale na wqrwie dobrze się fugi w lazience czyści.
przyszykujesz się do pytań "dlaczego"
malgos741, caffe, dorbie, Mimbla, efcia, gretka, macduska, Sabina, Mega, iwcia77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
I dobry wieczór. Cudny dzień był u nas, ponad 20 stopni, slonce, wyspacerowalismy się wspaniale.
Młody wykulany, śpi, to matka może iść na różowew końcu lato jest, to należy się jak kotu miska.
anna maria, dorbie, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
bobo wrote:W telefonie brak innych foto ,a tamto to od syna bylo na 40 przesłane
anna maria, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć Bobo.. Ale masz spokojny start u nas, nikt nawet jeszcze ankiety nie zaproponował.. Nowe zwyczaje jakieś
malgos741, anna maria, Mimbla, efcia, dorbie, macduska, Sabina, gosia7122, iwcia77, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Cześć Bobo.. Ale masz spokojny start u nas, nikt nawet jeszcze ankiety nie zaproponował.. Nowe zwyczaje jakieś
efcia, Mega, iwcia77, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Cześć Bobo.. Ale masz spokojny start u nas, nikt nawet jeszcze ankiety nie zaproponował.. Nowe zwyczaje jakieś
malgos741, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
tak sobie czytam na stronie rządowej o invitro i znalazłam info na temat przenosin:
"Para może podjąć decyzję o zmianie realizatora w dowolnej chwili – jest jedno zastrzeżenie: nie można zmienić realizatora w trakcie leczenia lub jeśli w ośrodku pozostały niewykorzystane zarodki danej pary."
czyli jeśli podejdziemy w Krakowie i będziemy mieć więcej zarodków niż nam podadzą (bo przecież będą mogli zapłodnić każde moje jajeczko, a tych to nie wiadomo ile będzie) to w przypadku niepowodzenia nie będziemy mogli się przenieść do Trójmiasta dopóki będziemy mieć swoje zarodki w Krakowie. Transport zarodków nie wchodzi w grę. Mówię o tym do m, a on na to: no to nic. To dla niego nie problem. Heh. No dobra... Ale nasz sprytny plan legł w delikatnych gruzach -
pierwiastka wrote:tyle że tego dnia też możesz mieć już ovu a wtedy to chłopak ponoć
niby tak, ale doktorek kazal 10dc, bo zrobił podglad i widzial po wielkości jaja ze owulka bedzie za jakieś 4 dni
a tak wogóle to seksiła sie bez śluzu płodnegopłodny sie pojawil na drugi dzien
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
bobo wrote:75 rok
damy radę ...
efcia, dorbie, Magda*, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
efcia wrote:niby tak, ale doktorek kazal 10dc, bo zrobił podglad i widzial po wielkości jaja ze owulka bedzie za jakieś 4 dni
a tak wogóle to seksiła sie bez śluzu płodnegopłodny sie pojawil na drugi dzien
i na dodatek w czepku urodzoną...a nie mozesz wynegocjować wypożyczenia tego czepka na kilka dni???? tak z tydzień przed ovu by było idealniecaffe, efcia, Sabina, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter