35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:o! o! o! dojrzałam fotę w stopce
co to za laleczka słodkaudał ci się synek
no i ten... mistrzostwo na drugim planie. MI-STRZO-STWOmam nadzieję, że nie chodzi Ci o firankę
Mega, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybobo wrote:angiee Dzisiaj, 14:56
http://www.fotosik.pl/zdjecie/493df2ff6c4f664e
ITAM ja jestem ktotko po 40 od kilku lat stsramy się z mężem o trzecie dziecko obecnie jestem po 2 poronieniach (koniec zeszlego roku jedno, drugie w lutyn br). Mamy dwojke juz nastolatków przed tamtymi ciążami tez miałam problemy mimo młodego wieku . ciążę od początku też były zagrożone ale się udało. Teraz mialam chwile załamania ale dalam sobie jeszcze rok z nadzieją,że w końcu się uda.
A w jakim wieku masz dzieci? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:u mnie to samo ,powiedziałam chłopom że mają sobie parować bo potem jest szukanie skarpet.
z głowy
dorbie, moremi, BISCA, efcia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ja walczyłam ze skarpetami. To trudniejsze niż układanie puzzli. Ja mam kolorowe, Młody tez ale Pierworodny i Waciak to już jednakowe. Dramat z tym parowaniem.
Też macie zestaw singli? Moje skarpety żyją własnym życiem. Idę się napić w nagrodę za skończoną pracę.
Kapta- młody Kapturek ma uśmiech iście budyniowy.dorbie, macduska, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:ha To u mnie starszy i ojciec maja tak smao.Identyczne tylko rozmairem sie roznia bo mlody 45rozmair buta a ojciec 44.I wymieszane sa zawsze po praniu
No tak, a ja z Hubertem mam taki sam rozmiar skarpet