35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta, jak ja Ciebie rozumiem. Przechodzilam przez to. Oczywiscie mialam sto razy latwiej, bo bez dzieci...a moze wlasnie trudniej?
Tule I wspieram.
Dasz rade. Poplacz sobie jak musisz. Jutro juz bedzie lepiej. A kiedy teraz on wraca?
BISCA, kapturnica, Magda* lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:Dzbry
Nie mam czasu, party dzisiaj robię.
Muszę umyć kibel i koryto przygotować. Mój mąż robi tort dla mnie, a ja sikam ze śmiechu,bo mu galaretka za szybko się ścina
Daj jutro znac czy zyjesz!
Jak za szybko sie scina to mozna ja podgrzac I masz apiac plynna.
Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyLizanie murzynka? Magdala co Ty masz za myśli !Magdala wrote:Ty wiesz, to moze podchodzic pod jakis paragraph.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:03
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, macduska, BISCA, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Suuuuuper!iwcia77 wrote:widzac , ze nie ma nikogo na forum - zajrzalam czy moze juz sa gotowe wyniki dzisiejszych badan i sa !!!
no niestety bilirubina do bani
- zolc mnie zalewa 
antygen rakowy ca19-9 wykluczyl jakakolwiek chorobe o podlozu nowotworowym !
no to ide na te rezonansik juz na luzie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Boszz, ten opis przerażajacy. Nie wiem co za gęś się wam trafiła, może tuż przed biciem poszła się tarzać w gnojówce? Mięso jest pyszne, toż to drób. A tłuszcz gęsi najdrowszy z tłuszczy zwierzęcych, nawet gdzieś czytałam że za lekarstwo robi.Bozia3 wrote:Kurcze - szczerze współczuję przygody z gęsiną....dla mnie to dramat..ohydne mięso - zajeżdża sama nie wiem czym....
No i mam osobiste doświadczenie...Mój A. pracuje z ludźmi...czasem mu chcą się odwdzięczyć.... a to sernik, a to chleb wiejski a to....ja patrzę - a ten wchodzi do domu z czarnym workiem na śmieci, a w nim..zwłoki...wzięłam do ręki - jeszcze ciepłe i miękkie....pytam....co to???!!!!
A on dostał...gęś - cudowną - świeżą...jeszcze ciepłą - przed chwilą bitą....
O ja pierdziu...to za dużo było, jak na moje nerwy.....wpierdzielam ten wór do lodówki, ale się nie mieści franca....
Więc wziął chłop tę gęś.....do wanny i dawaj ją obrabiać- trzeba było wyrwać całe pierze...więc jeszcze ją zlał wrzątkiem.....bosss znajdę kiedyś fotę - to Wam wrzucę....
w każdym razie capiło tak..., że robił to w masce....pół łazienki uciorane....potem ją marynował, przyrządzał...i podał...błeeeee okropne....nigdy więcej...
podobny stosunek mam do baraniny....nie tknę...
no i jeszcze nie zjem królika...bo on ma futro...a ja futrzastych nie jem....
Także ten...
efcia, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
W temacie gęsiny, oto moje zdobycze (nie mówiłam wczoraj, ale wygrałam jeszcze w drugiej turze konkursu gąskę dla mamy):
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c8c91e94ae1.jpg
jedna 4400, druga 4200.
Do tego "firmowe" siatki zakupowe opatrzone logo akcji.
Lubię takie gratisy
Magdala, Mimbla, dorbie, macduska, Mega, caffe, BISCA, iwcia77, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie przeginaj, musisz uważać z watroba, mimo wszystko ta watroba nie jest zupełnie zdrowaanna maria wrote:Iwcia dobrze ze nie ma zmian nowotworowych ,a bilirubina ....ja mam zespol Gilberta czasami jestem pomaranczowa ze na solke nie musze isc

moremi, macduska, anna maria, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper. W Gilbercie jest ok,jest to mało znacząca dyskunkcja pewnych enzymow, ale nie przeciazaj wątroby jak się czasem robisz pomarańczowa, generalnie nie jest do końca zdrowa. Wiadomo, smazone, tluste, alkohol, karoten.anna maria wrote:Wiesz mialam specjalne badania na hematologii,jak Helke urodzilam i wszystko jest ok na szczescie
iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość
-
..to dlavczego mowi sie " glupia gaska" ???macduska wrote:W temacie gęsi. Były u nas raz, to był pierwszy i ostatni raz.
Gęsi są bardzo inteligentne. Ubicie ich było straszne. Nigdy więcej.
witam sie, ide nadrabiac . pa
Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
angiee Dzisiaj, 14:56
http://www.fotosik.pl/zdjecie/493df2ff6c4f664e
ITAM ja jestem ktotko po 40 od kilku lat stsramy się z mężem o trzecie dziecko obecnie jestem po 2 poronieniach (koniec zeszlego roku jedno, drugie w lutyn br). Mamy dwojke juz nastolatków przed tamtymi ciążami tez miałam problemy mimo młodego wieku . ciążę od początku też były zagrożone ale się udało. Teraz mialam chwile załamania ale dalam sobie jeszcze rok z nadzieją,że w końcu się uda.
iwcia77, anna maria, kapturnica, gosia7122, Magda*, malgos741 lubią tę wiadomość
-
witaj BoBobobo wrote:angiee Dzisiaj, 14:56
http://www.fotosik.pl/zdjecie/493df2ff6c4f664e
ITAM ja jestem ktotko po 40 od kilku lat stsramy się z mężem o trzecie dziecko obecnie jestem po 2 poronieniach (koniec zeszlego roku jedno, drugie w lutyn br). Mamy dwojke juz nastolatków przed tamtymi ciążami tez miałam problemy mimo młodego wieku . ciążę od początku też były zagrożone ale się udało. Teraz mialam chwile załamania ale dalam sobie jeszcze rok z nadzieją,że w końcu się uda.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH