35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:o faken!
no ide na ten rezonans - bede miala jakby 2 rezonansy , bo jeden to ta trzuska a drugi cala jama brzuszna ..moze cos zobacza ?
nie miałaś żadnych ataków bólowych dotychczas?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:na ale jak ja mmasie dowiedziec czy mam kamienie???
)
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie martw się - to najbardziej optymistyczna wersja...kamienie to pikuś....oby tylko nie wytworzyły stanu zapalnego trzustki (jak u mnie) bo to się można przekręcić....ale sam woreczek żółciowy to nic takiego...
nie miałaś żadnych ataków bólowych dotychczas?, mnie kluje po lewej stronie pod zebrem...ale co tam za narzad jest to nieznaju
-
iwcia77 wrote:ja nawet nie wiem gdzie jest woreczek zolciowy:-O
, mnie kluje po lewej stronie pod zebrem...ale co tam za narzad jest to nieznaju
ale sprawdź to....
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:idź do lekarza i powiedz, że masz takie podejrzenia...miałam zrobione USG plus gastroskopię - i to raczej konieczne....(nie zazdroszczę, ale da się przeżyć - trochę łatwiejsze od porodu...
)
gastroskopia roibiona w 2010 roku- wykryty i leczony helikopter pyroli -
efcia wrote:na budziku 0.00 uciekam, dobrej nocki
dzieki za konsultacjeto nie to forum ale jak widac mozna tez skonsultowac tutaj wyniki ukladu pokarmowego .) wy to jestescie normalnie szok!
efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Sie usmialam.
Najpierw na filmie polecanym przez Bisce Bienvenue a Bord (swietne, Morka obejrzalas? ), a teraz tu, u was.
Ja lubie jagniecine. Pychota.
A woreczek zolciowy znajduje sie pod watroba, od prawym zebrem, czyz nie? Po lewej stronie nic takiego z narzadow nie ma (kawalek jelita grubego?)
Po takiej dawce smiechu sen przeszedl.iwcia77, moremi, paszczakin, Bozia3, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Sie usmialam.
Najpierw na filmie polecanym przez Bisce Bienvenue a Bord (swietne, Morka obejrzalas? ), a teraz tu, u was.
A woreczek zolciowy znajduje sie pod watroba, od prawym zebrem, czyz nie? Po lewej stronie nic takiego z narzadow nie ma (kawalek jelita grubego?)
Po takiej dawce smiechu sen przeszedl., i jak koledowali z poczta od jednego domu do drugiego i chlali
beka
Sabina lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja to lalam jak on jechal na polnoc i na autostradzie go policja zlapala...za predkosc...bo za wolno jechal
, i jak koledowali z poczta od jednego domu do drugiego i chlali
beka
Ale to nie ten film.
To sie na statku dzieje.moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Sie usmialam.
Po takiej dawce smiechu sen przeszedl.Magdala, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Ale to nie ten film.
To sie na statku dzieje.efcia, Magdala, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!