35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to jednak spotykamy sie wszystkie u Dziobaka
,fajniue ze decyzja podjeta
Sabina wrote:Ty jeszcze nie wiesz
Przyjeżdżam razem z Wacią
To juz wieszmacduska, Elfik, Sabina, Dziobak, malgos741, iwcia77, Bozia3, efcia, pierwiastka, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Chwyla chwyla. Bedziesz wyjadac to, co Wacia nagotuje?? No way!
macduska, anna maria, Elfik, malgos741, Dziobak, moremi, Bozia3, efcia, pierwiastka, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Sama se ugotuje. Zresztą o co Ci biega? Ty całe życie na diecie, dostaniesz dwa okruchy plus naparstek mleka i będziesz zadowolona
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Chyba nie powinnam dziś pić. Bo mnie smutne refleksje nachodzą.
Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Iwcia a Ty mialas miec badanie trzustki ? czy mi sie cos pokrecilo ?
rezonans z kontrastem
dzis bylam w labo zrobic badania krwi - kreatynine , alt , ast i jakies szyfrowe kody ..nie wiem co to za ...w poniedzialek bede miala wyniki a z rezonansu w piatekanna maria, Sabina, pierwiastka, ComeToMeBaby, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
kciuk trzymamiwcia77 wrote:tak - bede miala 10 listopada o 14.30
rezonans z kontrastem
dzis bylam w labo zrobic badania krwi - kreatynine , alt , ast i jakies szyfrowe kody ..nie wiem co to za ...w poniedzialek bede miala wyniki a z rezonansu w piatekSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tak - bede miala 10 listopada o 14.30
rezonans z kontrastem
dzis bylam w labo zrobic badania krwi - kreatynine , alt , ast i jakies szyfrowe kody ..nie wiem co to za ...w poniedzialek bede miala wyniki a z rezonansu w piatekUpewnisz się, że tak jest w poniedziałek
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:tak - bede miala 10 listopada o 14.30
rezonans z kontrastem
dzis bylam w labo zrobic badania krwi - kreatynine , alt , ast i jakies szyfrowe kody ..nie wiem co to za ...w poniedzialek bede miala wyniki a z rezonansu w piatek
Alt i ast to ogólnie rzecz ujmując wskaźniki funkcjonowania wątroby.iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Alt i ast to ogólnie rzecz ujmując wskaźniki funkcjonowania wątroby.
znalazlam zalecone badania :
alp? ( fosfotasi alcalina)- to chyba baterie beda sprawdzac)
ggt- p-gamma gltamil trasferasit
s-crp (prot.c.reat)
profil hematologiczny
bilirubina
s-ca 19-9
no wez cos zakumaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 22:30
-
przegladajac wloskie przepisy na gesine..to mam ges pieczona z kasztanami i jablkiem, ges pieczona nadziewana miesem mielonym , oliwkami i truflami, ges pieczona nadziewana jablkami, galareta z gesiej watroby nadziewanej truflami...
jak to czytam to i slabo- trudne
nie mam nic o cyckach gesich...hm
duzo jest o zajacach, krolikach, perliczkach, kurczaku i jego rodzinie , indyku , sarnie, dzikach, kaczkach, jeleniach..wiec jakby co to sluze pomocaComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Ok. Ostatni raz odpowiadam. Nie rodze!
I nie odpowiadam na takie pytania zadawane w wiadomościach prywatnych - tutaj, na fejsie, innych. Telefonicznie również nie.
Dziękuję. Dobranoc.iwcia77, Sabina, malgos741, efcia, Magdala, dorbie, Mimbla, kapturnica, pierwiastka, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ok. Ostatni raz odpowiadam. Nie rodze!
I nie odpowiadam na takie pytania zadawane w wiadomościach prywatnych - tutaj, na fejsie, innych. Telefonicznie również nie.
Dziękuję. Dobranoc.
wiesz no teraz musiasz nam sie meldowac codziennie , bo my tu ciekawemalgos741, Sabina, kapturnica, pierwiastka, BISCA lubią tę wiadomość