35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Siem witam,
Szanowna Pani Szopko (Szopo?) dzisiejszy egzamin się nie odbędzie z powodu niedyspozycji Grażyny. Narąbała się wczoraj Grażyna krwawą mery, że tak uprzejmie doniosę.
Iwcia super, że markery nowotworowe w normie, a ta bilurbina wydaje mi się, że może być spowodowana obecnością tego torbielą, może coś tam przytkał.Sabina, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie dzien dobry.
Dodała bym jeszcze, ze wrecz ch33jowy.
Mam dzis doła emocjonalnego jak stad do Laponii i nawarot.Wszystko do dOOpy .Juz dawno tak ciezko nie przechodzilam wyjazdu mojego.Na sama mysl ,ze go nie ma, mam oczy mokre.Jade po poludniu do matki na chwile, moze troche sie zrelaksuje bo sie sama zamecze takim stanem.
Kurdeee no źle mi jest , po prostu źle!Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry.
I brrrrr… jak zimno.
Caffe zrobiłaś abdejt Szymona? Fajny jest.
Dorbie niekłopotliwych pacjentów życzę.
Bozia, co Ty wczoraj brałaś? Tyle kropek w każdym poście. Oczopląsu można dostać.
Kapta wspieram. Masz moje Waciowe ramię do wypłakania.
Miłego dnia.
http://iv.pl/images/34095169309808689615.jpganna maria, kapturnica, Sabina, efcia, dorbie, moremi, Mimbla, Mega, caffe, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiekę z córką murzynka. Mam uzasadnione obawy,ze zabraknie mi masy do upieczenia
Młoda trzyma warte z łyżka
za każdym razem to już ostatni raz wylizuje
Ja też tak robilam.za młoduefcia, Dziobak, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, Mega, gosia7122, BISCA, iwcia77, paszczakin, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Morcia a co ty tu robilas o 4.48 ? czyżby Toto nie dal spać
Witam
u nas cieplo, ale szaro i deszczowo, mimo tego pobieganejak to mowia nie ma zlej pogody, jest tylko zle dobrane ubranie - czy jakos tak
Kaptadasz rade, najgorszy jest pierwszy dzień
Sabina, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bry.
I brrrrr… jak zimno.
Bozia, co Ty wczoraj brałaś? Tyle kropek w każdym poście. Oczopląsu można dostać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:35
anna maria, macduska, caffe, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzbry
Nie mam czasu, party dzisiaj robię.
Muszę umyć kibel i koryto przygotować. Mój mąż robi tort dla mnie, a ja sikam ze śmiechu,bo mu galaretka za szybko się ścinaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 11:03
Sabina, Magdala, macduska, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla, Mega, caffe, gosia7122, BISCA, iwcia77, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie dzien dobry.
Dodała bym jeszcze, ze wrecz ch33jowy.
Mam dzis doła emocjonalnego jak stad do Laponii i nawarot.Wszystko do dOOpy .Juz dawno tak ciezko nie przechodzilam wyjazdu mojego.Na sama mysl ,ze go nie ma, mam oczy mokre.Jade po poludniu do matki na chwile, moze troche sie zrelaksuje bo sie sama zamecze takim stanem.
Kurdeee no źle mi jest , po prostu źle!Sabina, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Napisów nie mam. Ale obejrzałam jeszcze raz Plotkę, Jak urodzić i nie zwariować, Martwego farciarza.
Z lektorem masz na efilmy.tv
A Martwego farciarza gdzie znalazlas? Bo ja nie umialam.
Dobry. Ja dzis mam randke z okazji zapowiedzi awansu lubego.
I jeszcze cos mialam..wroce I sprawdze co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 00:58
moremi, dorbie, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.