X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    to niedługo narodzi się Twój brat astralny ;)

no a dlaczego zmuszam More do tej daty? hahaa2.gif niech chociaż na Jej dziecko spłynie trochę mojej zajebistości hahaa2.gif

paszczakin, Sabina, BISCA, moremi, efcia, sandra80, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dzie weekend, motyla noga?!
    ze sie tak zapytam..

Kapta, lezak rzadzi.. ja mam dwa w domu, jeden zwykly chicco, a drugi taki z wygladu prosty baby bjorn i nawet nie przypuszczalam, jakie to genialne, sciagnelam ze strychu duzo pozniej, niz chicco..
    Po pierwsze, jest z materialu bez wypelnienia, weic mozna go prac. Mlody jest zatem w nim karmiony. Po drugie, zainspirowana kowersacja z Magdala, przypinam mu pod tym paskiem raczki, coby mnie lyzki nie tracal http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/evil-smiley.gif
    A po trzecie giba sie radosnie fajnie w gore i w dol przy machaniu nogami, samowystarczalnie ;)

No i nie ma pgraniczenia do 9kg jak chicco.. ten, teroretycznie od 1.5 jest u nas przeterminowany, ale roznicy w zachowaniu nie widze ;) ;)
    ja kupilam wczoraj taki http://allegro.pl/mikrus-bujaczek-lezaczek-do-18-kg-tanio-dziecko-i5784107563.html do 18kilogramow z mozliwoscia calkowitego rozlozenia.To go zostawiesobie a taki zwykly z fisher price co mam w domu zawioze do matki.I tez zamierzam potem karmic w nim bo jak sie upacka to sie wypierze i po bólu

paszczakin lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny bedzie po prosbie...jam ci nietechniczna i potrzebuje waszej pomocy . mianowicie musze zakupic neta w gdansku. tzn ja nie mam kompa ani lapka ani tableta. pytanie co lepiej tablet czy komp? abonament czy doladowywanie? . chcialabym miec zawsze neta jak przyjezdzam a nie tylko byc na fb i whatapp w komorce..nie wiem sama , moze mi cos doradzicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihi dzięki Reni za ostrzeżenie, ale chyba aż tak bardzo poważnie tej swojej daty urodzenia nie bierzecie? ;)
    Ale ok, postaram się opanować emocje :)

Oczywiście że zamierzam zostać...no chyba że mi oczy wydrapiecie wcześniej hihihhihih

iwcia77, macduska, anna maria, BISCA, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto z Was jest w pracy?? Ja mam drugą zmianę i tak strasznie nie chce mi się dziś iść :(

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Hihihi dzięki Reni za ostrzeżenie, ale chyba aż tak bardzo poważnie tej swojej daty urodzenia nie bierzecie? ;)

bierzemy ;)

mozesz dostac olowkiem w oko za byki (tu jest jakis zakres tolerancji), albo za "fasolki" ;)

iwcia77, anna maria, Simba, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra
    jak nie poważnie!
    najpoważniej na świecie
    horoskop księżycowy, rady ojca sroki, święte krzesło czy co tam jeszcze było O.o

mamy problem tylko z palcem Bożym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 10:46

Sabina, iwcia77, anna maria, Simba, BISCA, kapturnica, moremi, Mimbla, efcia, gosia7122, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja tak od czapy:

Z pamiętnika terrorysty.

Dzień 1
    Od miesiąca przygotowywaliśmy się do ataku na Polskę. Teraz jestem razem z wieloma innymi, którzy są gotowi oddać życie za wiarę na miejscu. Na lotnisku, co prawda zgubiła się część bagaży, ale dużo zostało. Pobili nas łysi panowie w spodniach z paskami. Wynajęliśmy pokój w hotelu.

Dzień 2
    Razem z Al-Muzharedinem i Olazeherem podłożyliśmy bombę w samochodzie i poszliśmy oglądać wiadomości. Ponieważ nic nie mówili o samochodzie-pułapce, poszliśmy sprawdzić co się stało. Z samochodu zniknęły - radio, wycieraczki, pokrowce na fotele, lusterka, blokada na kierownice oraz bomba. Pobili nas łysi panowie w spodniach z paskami.

Dzień 3
    Dzisiaj odpoczywamy po porażce. Pobili nas łysi panowie. Maja nam przysłać dodatkowy sprzęt z naszego kraju. Wieczorem posłaliśmy 5 naszych z najtwardszymi łbami do baru, mieli zapić Polaków na śmierć. Wszyscy polegli w boju, pomodliliśmy się za nich. Pobili nas łysi panowie.

Dzień 4
    Ponieważ ukradli nam telewizor z hotelu, słuchamy radia. Chrześcijański, polski przywódca duchowy jest jeszcze gorszy niż nasz! Nienawidzi Żydów i Masonów, którzy chcą zniszczyć polski naród. Czyżby ktoś nas ubiegł? Mamy nadzieje, ze o. Rydzyk nie dowie się o nas, póki będziemy w tym kraju. Nie pobili nas łysi panowie, bo siedzimy w domu.

Dzień 5
    Trwają przygotowania do zburzenia pałacu kultury. Miał przyjść dzisiaj sprzęt, ale wszystko zgubiło się na poczcie, doszła tylko paczka z instrukcjami, jak używać broni, która nie doszła. Oglądaliśmy "M jak Miłość", Alezhebar popłakał się.

Dzień 6
    Wysłaliśmy kopertę z wąglikiem do Polskiego Prezydenta. Nie doszła. Pobili nas łysi panowie.

Dzień 7
    To dzisiaj punkt kulminacyjny, burzymy Pałac Kultury. Z braku ładunków wybuchowych, kupiliśmy dobre niemieckie łopaty w supermarkecie i podkopujemy fundamenty. Łopaty połamały się. Pobili nas łysi panowie.

Dzień 8
    Dzisiaj Al-Quaherezejuan podjął się samobójczej misji! Wbiegnie z bomba do supermarketu i zdetonuje ja. Wrócił po 6 godzinach. Najpierw ukradli mu bombę, potem pobili go łysi panowie.

Dzień 9
    Polacy wybrali sobie nowego prezydenta. Wracamy do kraju. Polska sama świetnie sobie radzi bez naszych zamachów.;-)

Reni, iwcia77, satori, macduska, anna maria, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, Mimbla, efcia, sandra80, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Iwcia,
    Jeśli chcesz mieć net zawsze przy sobie, to najlepiej wykupić u swojego operatora komórkowego (modem lub router),wtedy możesz być online gdziekolwiek ze sprzętem nie pojedziesz.
    Co do tego czy komp czy tablet to moje subiektywne zdanie to zdecydowanie laptop. Możesz go zabierać nawet na wakacje i mieć w miarę duży "monitor".
    Tablet mam i szlag mnie trafia jak muszę cokolwiek na nim robić - dotyki często nie są zbyt dobrej jakości no i tablety nie maja tak dużej pamięci wewnętrznej, a nierzadko nie mają możliwości podpięcia zewnętrznej czy usb.

Sie rozpisałam ;)

iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówię Wam dzień dobry i ja :-) ja też nie lubie takich infantylnych określeń jak: dzieciątko, dzidziulek, mezulek, mezus i inne z serii im więcej słodyczy tym lepiej :-)

Miłego :-)

Reni, Simba, BISCA, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Kto z Was jest w pracy?? Ja mam drugą zmianę i tak strasznie nie chce mi się dziś iść :(

ja jestem prawie zawsze w pracy jak tu jestem ;-)

mam prośbę czy mogłabyś przestać co dziennie powtarzać, że Ci się nie chce?
    Wmawiasz sobie :-) a spróbuj, lecę, bo chcę ;-)
    pozytywne myślenie na prawdę robi swoje :-)

BISCA, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni cóż zrobić ?? Już taka jestem , ciężko mi myśleć pozytywnie , tyle mam na głowie że masakra :(

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Dzień 9
    Polacy wybrali sobie nowego prezydenta. Wracamy do kraju. Polska sama świetnie sobie radzi bez naszych zamachów.;-)

Boskie

iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Reni cóż zrobić ?? Już taka jestem , ciężko mi myśleć pozytywnie , tyle mam na głowie że masakra :(

postaraj się, bo nakręcanie na "nie" na prawdę źle wpływa na psychę, a to też staraniom nie służy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 10:56

iwcia77, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla, efcia, sandra80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A kij wie co to. Gdyby nie wizyta jutro z rana to pewnie bym się dziś na IP ruszyła.

Aniu - wysyłam fluidy, żeby było OK.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:02

Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy dzisiaj juz Ci to mowilam :-) ? uwielbiam Cie :-)
    moremi wrote:
    Za skÓrcze ołówek ;-)
    Nie tracę czujności :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:02

Simba, Sabina, kapturnica, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia
    co kto lubi
    miałam i tablet i laptopa

tablet służy mi do oglądania filmów, bo do siedzenia w necie nie bardzo mi pasował
    jeszcze przeglądanie stron niby ok, ale udzielanie się na forum? Maskara, a przeciez forum najważniejsze :-)
    nie wiem jak to jest z netem na kartę (ale jak nie zamierzasz ściągać filmów to 5gb Ci chyba starczy - w tej chwili któraś sieć ma taką ofertę) nie wiem tez jak jest z prędkością takiego netu
    na abonament zwiążesz się na 24 msc, więc czy aż tyle będziesz w PL?

iwcia77, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:

Ja jestem. Tylko akurat mojego ucznia nie ma i okienko mam. :-)

iwcia77, BISCA, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :-)

Wczoraj sie dowiedzialam, ze jajo jest. To teraz musze je upasc (upasic?). Powtarzam stymulacje.
    Moge tez zrobic u niego droznosc.
    Jutro czeka mnie rozmowa w szpitalu odnosnie laparo. Nie chce jej robic. Musze sie tak wykrecic zeby jeszcze chcieli mnie ogladac.

Paszczak, serio? Przeze mnie swojego dziecia wiazesz? Czy to komplement?

macduska, Simba, anna maria, iwcia77, BISCA, dorbie, Reni, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, Mimbla, efcia, Luna76, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Cześć Iwcia,
    Jeśli chcesz mieć net zawsze przy sobie, to najlepiej wykupić u swojego operatora komórkowego (modem lub router),wtedy możesz być online gdziekolwiek ze sprzętem nie pojedziesz.
    Co do tego czy komp czy tablet to moje subiektywne zdanie to zdecydowanie laptop. Możesz go zabierać nawet na wakacje i mieć w miarę duży "monitor".
    Tablet mam i szlag mnie trafia jak muszę cokolwiek na nim robić - dotyki często nie są zbyt dobrej jakości no i tablety nie maja tak dużej pamięci wewnętrznej, a nierzadko nie mają możliwości podpięcia zewnętrznej czy usb.

Sie rozpisałam ;)
    bardzo ci dziekuje :) tak wogole to witaj :)

no wlasnie z ta pamiecia wewnetrzna to jest porazka. kiedys mialama w t- mobile w abonamencie jakis lapek maly samsunga- mulil okropnie . internet byl poprzez karte sim- porazka- na 5 mozliwych kresek dawali nam 3 !

no jajestem w play ale myslalam zeby lapka z modemem czy tez ruterem ( to jakas roznica?) wziac w plusie...

ale zaraz sprawdze jakies promocje :)

‹‹ 12147 12148 12149 12150 12151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ