35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastra wrote:Tak, jest różnica bo modem masz do jednego sprzętu, a z routerem przez wifi możesz połączyć z internetem wiele urządzeń które są w domu.
A jeśli chodzi o parametry sprzętu, to niestety laptopy kupowane u operatorów nie są najlepsze, bo przeważnie sprzedawane są dosyć tanio.
Więc jeśli chcesz dobry sprzęt, to lepiej kupić w sklepie (można przecież nawet na raty), a masz spokój z muleniem.
Co do zasięgu - to czy masz 3 czy więcej kresek zależy od miejsca gdzie mieszkasz i jak daleko od Ciebie jest satelita/antena nadawcza operatora.
Zawsze możesz zgłosić jeśli teraz masz słaby zasięg, niech sprawdzą co jest przyczyną. -
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Do znieczulicy mi daleko hihihihihi...
Zwracam sie do dzieci normalnie po imieniu. Nie mają nic przeciwko
Chodzi o to, że my tu nie lubimy okreslen typu fasolka, groszek, nie jestemy zafasolkowane tylko w ciąży, nie mamy brzusia ciazowego tylko brzuch.
Nie przesadzamy ze zmiękczeniami, ale bez przesady.iwcia77, moremi, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Chyba popadłyście w jakąś znieczulicę uczuciową hihihhiihi
Jak zwracacie się do małego syna? "Igorze podejdź do matki swojej?"
Przykro mi ale nie dam się zastraszyć - małe dziecko to małe dziecko - jest słodkie i tyle!
Więcej optymizmu i miłego dnia Dziewczynki
U mnie zaczęło padać - niech się wypada i czekam na ciąg dalszy pięknej jesieni
no co Ty
ja to optymistka jestem pełną gębą i na co dzień i przy staraniach
to raczej chodzi o to, że w ustach czy pod długopisem "starej" baby takie zdrobnienia są strasznie rażące
coś jak dzidzia piernikitp
co innego zwracać się do dziecka, a co innego na forum publicznym pośród obcych kobiet
no bo jak to brzmi
dziewczynki piję kawusię, zjem kanapusię, ciasteczko, a potem idę z mężusiem na seksik, może tym razem uda nam się zrobić dzidziolka. Nie mogę doczekać się fasolinki. Czekam z niecierpliwością na wymiotki, zawroty główki, porodzik a potem zakupkowane pielusie
nikt Cię tu nie straszy, bo to nie o to chodzi
a czy małe dziecko jest słodkie?nie lizałam
ivf-ivf, kapturnica, iwcia77, Simba, satori, macduska, dorbie, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, Niuta, Mimbla, efcia, sandra80, Luna76, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Chodzi o to, że my tu nie lubimy okreslen typu fasolka, groszek, nie jestemy zafasolkowane tylko w ciąży, nie mamy brzusia ciazowego tylko brzuch.
Nie przesadzamy ze zmiękczeniami, ale bez przesady.
A gdzie ja napisałam brzusio, fasolka, groszek? Pomrocznosc jasna czy co -
pierwiastka wrote:
witam nowe kolezankiankieta już była?
czej czej, niech straci czujnośćpierwiastka, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Simba, paszczakin, Mimbla, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
W weekend poczynaliśmy z mężem, skutki do ustalenia 21. Reni poproszę o dopisanie.
I tak, albo będzie mój wymarzony prezent urodzinowy albo zielone światło do wielkiego prasowania
10dc zrobiłam estradiol, wynik mnie nieco zaszokował bo wyszło mi 308,5pg/ml [85,5-498]. Pozytywnie oczywiście. Jak rozumiem nie tylko jedno jajko się szykowało ale nawet jedno i pół. Pytanie czy wyjszło z norki.
Witam nowe koleżankiReni, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba - oto streszczenie:
Generalnie przez ostatnie dni na forum była chvjnia z grzybnią.
Troll na trollu jedzie i trollem pogania.
Mąż Kapty wyjechał,
mąż Sabiny choruje,
Reniek opija ostatnie 30 urodziny,
Morek w blokach startowych w desperacji ciska w nas co chwilę ołówkami,
Pierwiastka choruje,
Anię boli brzuch,
Natka zamilkł,
Paszcza pacyfikuje dziecko w leżaczku, Mega się relaksuje,
Polar zaginął w akcji,
DZIOBAK pojechał ma Bonda w egipskich ciemnościach i tyle ja widzieli,
Dorbie miała ostatni dyżur przed porodem,
coś jeszcze zapomniałam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:29
pierwiastka, satori, dorbie, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, iwcia77, Simba, Mimbla, Sabina, efcia, gosia7122, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja kupowalam w Auchan i szczesliwym trafem sprzedali mi pozytywny
do dzisiaj go mam , lezy w szufladzie - wyslac ktorej ?
pierwiastka, dorbie, kapturnica, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, Mimbla, Sabina, efcia, Luna76, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny