35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
yesenia wrote:Kapta jakie miałaś tsh i przeciwciała ? Ja mam teraz tsh 2,44 antyTg 700, antyTpo 70. Może u mnie ta tarczyca robi całą robotę, chociaż moja endo twierdzi że nie... w sobotę mam u niej wizytę a w czwartek pójdę zrobić poziom tsh , nie wiem czy nie powinnam pomyśleć o zmianie endo, bo od roku praktycznie tsh mi nie spada
yesenia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Kapta jakie miałaś tsh i przeciwciała ? Ja mam teraz tsh 2,44 antyTg 700, antyTpo 70. Może u mnie ta tarczyca robi całą robotę, chociaż moja endo twierdzi że nie... w sobotę mam u niej wizytę a w czwartek pójdę zrobić poziom tsh , nie wiem czy nie powinnam pomyśleć o zmianie endo, bo od roku praktycznie tsh mi nie spada
I jaką dawkę bierzesz?
Przy Hashimoto najczęściej dawka 75-125 jest najczęściej docelowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKapta zaczynalam od 25/50, potem 50, 50/75 , 75 , a teraz mam 88 . Ciekawe jakie teraz mam tsh , mam nadzieje ze troche mi spadlo. Nie wiem po co chodze do tej endo. Niektore dziewczyny same dawkuja sobie lek ale ja sie boje. Licze na to ze tym razem bede miala dobry wynik. Mam wrazenie ze za kazdym razem gdy mam zwiekszana dawke to czuje sie coraz gorzej i tyje...
-
iwcia77 wrote:ok dzieki
a dysk ssd- ? co to?
dysk hdd? - co to?
powiedz mi do czego ma Ci służyć
i jeśli masz coś co Cie zainteresowało napisz mi a ja podpytam informatykówiwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U nas sie udalo w 6tym cyklu a od poczatku bylo pod gorke.Mam pcos , hashi z niedoczynnoscia , jednostronna droznosc i na dobitke chLopa wyjazdowego .
Wszystko zalezy tak naprawde od owulacji i od przyrostu bety.Jesli byla przesunieta to sila rzeczy test wyjdzie pozniej.Ja mialam owulacje 15dzien cyklu i test w 12tym pokazal juz kreski
No to mamy podobnie pod względem wyjazdowych chłopów
Kusi mnie ten Twój 12dpo bo u mnie dziś przypada (teoretycznie - bo cykle są równe).
Ale jakoś nie mam odwagi jeszcze - poczekam do środy. Tym bardziej że co jakiś czas mam wrażenie jakby @ miała przyjść... Ale niby ciąża powoduje podobne objawy.
Nie mam doświadczenia w tej kwestii, bo pierwszą ciążę miałam kompletnie bezobjawową, nie licząc mdłości przez krótki czas.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:powiedz mi do czego ma Ci służyć
i jeśli masz coś co Cie zainteresowało napisz mi a ja podpytam informatyków
ma sluzyc do komunikacji skype, przegladania stron internetowych, ogladania vod, sluchania muzy na youn tube, ogladania bajekl na you tubie
na razie ogladam oferty..i widze jedna zaleznosc im wiecej wbudowanego ram tym lapek w bardziej cenny -
nick nieaktualnyyesenia wrote:Kapta zaczynalam od 25/50, potem 50, 50/75 , 75 , a teraz mam 88 . Ciekawe jakie teraz mam tsh , mam nadzieje ze troche mi spadlo. Nie wiem po co chodze do tej endo. Niektore dziewczyny same dawkuja sobie lek ale ja sie boje. Licze na to ze tym razem bede miala dobry wynik. Mam wrazenie ze za kazdym razem gdy mam zwiekszana dawke to czuje sie coraz gorzej i tyje...
-
nick nieaktualny
-
Reni- wielkie dzieki ale widze ze mnie nie stac
na te co ewentualnie to sa chujkowe a te fajne to kosztuja 4 tysia. nie moge tez kupic za gotowke , bo nie mam, myslalam o ratach. Uzywany na allegro? sama nie wiem
pewnie skonczy sie na skromnutkim tablecie w abonamencie...ide ogladnac ofert plusa i play...
-
iwcia77 wrote:az tak dobrze to nie ma ! bylo pytanie o testy a nie o pakiety?
trza se samemu ten ciezar ponosic 9 miesiecy a potem jeszcze to urodzic
Znikad pomocy.iwcia77, Simba, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:ale przecież za 2000-2500 już możesz spokojnie kupić taki, zeby Ci to wszystko co napisałaś hulało
czy wszyssktie maja wi-fi? za duzo tych parametrow do ogarniecia