X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Kapta jakie miałaś tsh i przeciwciała ? Ja mam teraz tsh 2,44 antyTg 700, antyTpo 70. Może u mnie ta tarczyca robi całą robotę, chociaż moja endo twierdzi że nie... w sobotę mam u niej wizytę a w czwartek pójdę zrobić poziom tsh , nie wiem czy nie powinnam pomyśleć o zmianie endo, bo od roku praktycznie tsh mi nie spada
    Zaczynalam w styczniu2014 z tsh prawie 7 ...A zaszlam w ciaze z 2 z hakiem bo mi mimo lekow do gory skoczylo.A przeciwciala anty tpo i anty tg mi wyszly lekko podwyzszone jedynie a tarczyca siadala.Zrobilam mlodemu wtedy tez antygeny i u niego hashi znacznie silniejsze..

yesenia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko w brzuchu chyba robi rowerek bo nie wiem jak to inaczej nazwać :D

iwcia77, kapturnica, moremi, BISCA, beates, Mimbla, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witaj Jastra, zmień jeszcze tą bezosobową babę w awatarze :)

Taki mam zamiar. Wieczorem poszukam czegoś co się nadaje:)

moremi, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynałam od 3,22 po około 2 miesiącach spadło na 2,22 ale potem nie było rewelacji 2,7 2,6 a teraz 2,44 . Nie wiem czy to faktycznie ta tarczyca tak mi miesza :(

Zmykam do pracy, odezwę się później, miłego dnia

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Kapta jakie miałaś tsh i przeciwciała ? Ja mam teraz tsh 2,44 antyTg 700, antyTpo 70. Może u mnie ta tarczyca robi całą robotę, chociaż moja endo twierdzi że nie... w sobotę mam u niej wizytę a w czwartek pójdę zrobić poziom tsh , nie wiem czy nie powinnam pomyśleć o zmianie endo, bo od roku praktycznie tsh mi nie spada
    A bierzesz Euthyrox? TSH do staran powinno byc miedzy 1 a 2, im niżej to lepiej
    I jaką dawkę bierzesz?
    Przy Hashimoto najczęściej dawka 75-125 jest najczęściej docelowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:03

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamiec ram zainstalowana 2 gb to duzo?

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    pamiec ram zainstalowana 2 gb to duzo?

mało, z czasem może mulić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:03

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mało, z czasem może mulić
    ok dzieki
    a dysk ssd- ? co to?
    dysk hdd? - co to?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Moje dziecko w brzuchu chyba robi rowerek bo nie wiem jak to inaczej nazwać :D
    Mój też się strasznie wierci

iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta zaczynalam od 25/50, potem 50, 50/75 , 75 , a teraz mam 88 . Ciekawe jakie teraz mam tsh , mam nadzieje ze troche mi spadlo. Nie wiem po co chodze do tej endo. Niektore dziewczyny same dawkuja sobie lek ale ja sie boje. Licze na to ze tym razem bede miala dobry wynik. Mam wrazenie ze za kazdym razem gdy mam zwiekszana dawke to czuje sie coraz gorzej i tyje...

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ok dzieki
    a dysk ssd- ? co to?
    dysk hdd? - co to?

powiedz mi do czego ma Ci służyć
    i jeśli masz coś co Cie zainteresowało napisz mi a ja podpytam informatyków

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U nas sie udalo w 6tym cyklu a od poczatku bylo pod gorke.Mam pcos , hashi z niedoczynnoscia , jednostronna droznosc i na dobitke chLopa wyjazdowego .
    Wszystko zalezy tak naprawde od owulacji i od przyrostu bety.Jesli byla przesunieta to sila rzeczy test wyjdzie pozniej.Ja mialam owulacje 15dzien cyklu i test w 12tym pokazal juz kreski

No to mamy podobnie pod względem wyjazdowych chłopów :/
    Kusi mnie ten Twój 12dpo bo u mnie dziś przypada (teoretycznie - bo cykle są równe).
    Ale jakoś nie mam odwagi jeszcze - poczekam do środy. Tym bardziej że co jakiś czas mam wrażenie jakby @ miała przyjść... Ale niby ciąża powoduje podobne objawy.
    Nie mam doświadczenia w tej kwestii, bo pierwszą ciążę miałam kompletnie bezobjawową, nie licząc mdłości przez krótki czas.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    powiedz mi do czego ma Ci służyć
    i jeśli masz coś co Cie zainteresowało napisz mi a ja podpytam informatyków
    no jak to ! ma sluzyc do czytania ovu ! ;D

ma sluzyc do komunikacji skype, przegladania stron internetowych, ogladania vod, sluchania muzy na youn tube, ogladania bajekl na you tubie :)

na razie ogladam oferty..i widze jedna zaleznosc im wiecej wbudowanego ram tym lapek w bardziej cenny :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Kapta zaczynalam od 25/50, potem 50, 50/75 , 75 , a teraz mam 88 . Ciekawe jakie teraz mam tsh , mam nadzieje ze troche mi spadlo. Nie wiem po co chodze do tej endo. Niektore dziewczyny same dawkuja sobie lek ale ja sie boje. Licze na to ze tym razem bede miala dobry wynik. Mam wrazenie ze za kazdym razem gdy mam zwiekszana dawke to czuje sie coraz gorzej i tyje...
    Wiesz, TSH tak szybko nie zmienia się, wazne jest tez fT4. A kiedy poprzedni wynik robilas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Sabcia, Ty w ciazy nie jestes "przypadkiem" ? ;)
    Kcialabym :)

Poprawiła mi humor i to nawet nie wiesz jak :)
    A nie wiwm co tam się dzieje, bo nadal karmię nadzieję i żal mi wysikać jedna kreskę ;)

moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni- wielkie dzieki ale widze ze mnie nie stac :( na te co ewentualnie to sa chujkowe a te fajne to kosztuja 4 tysia. nie moge tez kupic za gotowke , bo nie mam, myslalam o ratach. Uzywany na allegro? sama nie wiem :(

pewnie skonczy sie na skromnutkim tablecie w abonamencie...:( ide ogladnac ofert plusa i play...

• Magdala Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    az tak dobrze to nie ma ! bylo pytanie o testy a nie o pakiety? :D trza se samemu ten ciezar ponosic 9 miesiecy a potem jeszcze to urodzic :D

Znikad pomocy. :-/

iwcia77, Simba, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale przecież za 2000-2500 już możesz spokojnie kupić taki, zeby Ci to wszystko co napisałaś hulało

iwcia77, moremi, dorbie, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale przecież za 2000-2500 już możesz spokojnie kupić taki, zeby Ci to wszystko co napisałaś hulało
    no czyli jakie mniej wiecej parametry? z tym ramem i tymi dyskami ssd i hdd...? potem lepiej z wbudowanym modemem czy bez ?

czy wszyssktie maja wi-fi? za duzo tych parametrow do ogarniecia :-O

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapytam

‹‹ 12151 12152 12153 12154 12155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ