35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A widzita ja tez mam zamiar mojego złomka hp mini wymienic na cos lepszego bo czasem tak zamula ,ze nie idzie nci otworzyc.I takwychodze z zalozenia ,ze jednak laptop nawet mniejszy ma lepsze parametry niz tablety.Mam lewe/zachomikowane ojro to moze se fundne na urodziny??Jak na ciuchy nie wydaje na zime(Po kij jak i tak z malym malo gdzie wyjde,a jak juz wyjde to w plaszczu czy kurtce)to chyba nie grzech ??
No tyle ,ze cos bede musiala sobie kupic na chrzciny , najlepiej worek z gorsetem ,zeby zapanowac nad kołem ratunkowym wokół brzucha....
Iwcia jak nie chcesz duzo wydac to moze lombard ??Ja mam zamiar wlasnie poszukac cos z 2giej reki .iwcia77, Elfik, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja kupowalam w Auchan i szczesliwym trafem sprzedali mi pozytywny
do dzisiaj go mam , lezy w szufladzie - wyslac ktorej ?
Od 12dnia po ovu cien cieniowaty cienia widoczny tylko z lupą po 2grubaśne , tłuste krechy z 23dnia po ovusatori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja kupowalam w Auchan i szczesliwym trafem sprzedali mi pozytywny
do dzisiaj go mam , lezy w szufladzie - wyslac ktorej ?
Ale z Ivem w pakiecie?kapturnica, moremi, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Jastra a kiedy testujesz ? Jak długo się starasz ?
Staram się od 5 cykli, zobaczymy jak będzie tym razem.
Testować chciałam nie wcześniej niż w dniu kolejnej @, czyli w środę.
Ale też naczytałam się na forach że często nawet kilka dni po testy nie wykazują ciąży.
Zobaczymy... -
Jastra wrote:Staram się od 5 cykli, zobaczymy jak będzie tym razem.
Ale też naczytałam się na forach że często nawet kilka dni po testy nie wykazują ciąży.
Zobaczymy...
Wszystko zalezy tak naprawde od owulacji i od przyrostu bety.Jesli byla przesunieta to sila rzeczy test wyjdzie pozniej.Ja mialam owulacje 15dzien cyklu i test w 12tym pokazal juz kreski -
nick nieaktualnyJastra wrote:Staram się od 5 cykli, zobaczymy jak będzie tym razem.
Zobaczymy... -
kapturnica wrote:A widzita ja tez mam zamiar mojego złomka hp mini wymienic na cos lepszego bo czasem tak zamula ,ze nie idzie nci otworzyc.I takwychodze z zalozenia ,ze jednak laptop nawet mniejszy ma lepsze parametry niz tablety.Mam lewe/zachomikowane ojro to moze se fundne na urodziny??Jak na ciuchy nie wydaje na zime(Po kij jak i tak z malym malo gdzie wyjde,a jak juz wyjde to w plaszczu czy kurtce)to chyba nie grzech ??
No tyle ,ze cos bede musiala sobie kupic na chrzciny , najlepiej worek z gorsetem ,zeby zapanowac nad kołem ratunkowym wokół brzucha....
Iwcia jak nie chcesz duzo wydac to moze lombard ??Ja mam zamiar wlasnie poszukac cos z 2giej reki .kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Odnośnie laptopów - wiem od informatyków że Toshiba jest niezniszczalna. Ale oczywiście trzeba wiedzieć jakie parametry nas interesują, czyli do czego będziemy go używać. Więc dobrze mieć jakiegoś "znawcę" pod ręką.
-
nick nieaktualnyKapta jakie miałaś tsh i przeciwciała ? Ja mam teraz tsh 2,44 antyTg 700, antyTpo 70. Może u mnie ta tarczyca robi całą robotę, chociaż moja endo twierdzi że nie... w sobotę mam u niej wizytę a w czwartek pójdę zrobić poziom tsh , nie wiem czy nie powinnam pomyśleć o zmianie endo, bo od roku praktycznie tsh mi nie spada