X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    OOO tak u mnie zdał egzamin =D

Dzięki, w takim razie w środę kupię &

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Ok, no to mamy jasność - taka przesada też jest dla mnie rażąca. Temat zamknięty :)

no to witaj w naszych skromnych progach

kapturnica, moremi, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzita ja tez mam zamiar mojego złomka hp mini wymienic na cos lepszego bo czasem tak zamula ,ze nie idzie nci otworzyc.I takwychodze z zalozenia ,ze jednak laptop nawet mniejszy ma lepsze parametry niz tablety.Mam lewe/zachomikowane ojro to moze se fundne na urodziny??Jak na ciuchy nie wydaje na zime(Po kij jak i tak z malym malo gdzie wyjde,a jak juz wyjde to w plaszczu czy kurtce)to chyba nie grzech ??
    No tyle ,ze cos bede musiala sobie kupic na chrzciny , najlepiej worek z gorsetem ,zeby zapanowac nad kołem ratunkowym wokół brzucha....

Iwcia jak nie chcesz duzo wydac to moze lombard ??Ja mam zamiar wlasnie poszukac cos z 2giej reki .

iwcia77, Elfik, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już wyleczyłam się z testowania ... :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja kupowalam w Auchan i szczesliwym trafem sprzedali mi pozytywny :D do dzisiaj go mam , lezy w szufladzie - wyslac ktorej ? ;D
    Ja mam 11 XD
    Od 12dnia po ovu cien cieniowaty cienia widoczny tylko z lupą po 2grubaśne , tłuste krechy z 23dnia po ovu 8)

satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie laptopów - wiem od informatyków że Toshiba jest niezniszczalna. Ale oczywiście trzeba wiedzieć jakie parametry nas interesują, czyli do czego będziemy go używać. Więc dobrze mieć jakiegoś "znawcę" pod ręką.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja kupowalam w Auchan i szczesliwym trafem sprzedali mi pozytywny :D do dzisiaj go mam , lezy w szufladzie - wyslac ktorej ? ;D

Ale z Ivem w pakiecie?

kapturnica, moremi, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja mam 11 XD
    Od 12dnia po ovu cien cieniowaty cienia widoczny tylko z lupą po 2grubaśne , tłuste krechy z 23dnia po ovu 8)

Właśnie mnie oświeciło że w środę jest święto, więc muszę kupić wcześniej:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra a kiedy testujesz ? Jak długo się starasz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Jastra a kiedy testujesz ? Jak długo się starasz ?

Staram się od 5 cykli, zobaczymy jak będzie tym razem.
    Testować chciałam nie wcześniej niż w dniu kolejnej @, czyli w środę.
    Ale też naczytałam się na forach że często nawet kilka dni po testy nie wykazują ciąży.
    Zobaczymy...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Ale też naczytałam się na forach że często nawet kilka dni po testy nie wykazują ciąży.
    Zobaczymy...
    U nas sie udalo w 6tym cyklu a od poczatku bylo pod gorke.Mam pcos , hashi z niedoczynnoscia , jednostronna droznosc i na dobitke chLopa wyjazdowego .
    Wszystko zalezy tak naprawde od owulacji i od przyrostu bety.Jesli byla przesunieta to sila rzeczy test wyjdzie pozniej.Ja mialam owulacje 15dzien cyklu i test w 12tym pokazal juz kreski

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Jastra, zmień jeszcze tą bezosobową babę w awatarze :)

dorbie, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Zobaczymy...
    Jastra, a byłaś u gina, robilas jakieś badania? Bo wiesz, po 35rz to nie warto czekać. A obserwowalas wykres, ovu daje dużo wskazowek i wykres warto prowadzic

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A widzita ja tez mam zamiar mojego złomka hp mini wymienic na cos lepszego bo czasem tak zamula ,ze nie idzie nci otworzyc.I takwychodze z zalozenia ,ze jednak laptop nawet mniejszy ma lepsze parametry niz tablety.Mam lewe/zachomikowane ojro to moze se fundne na urodziny??Jak na ciuchy nie wydaje na zime(Po kij jak i tak z malym malo gdzie wyjde,a jak juz wyjde to w plaszczu czy kurtce)to chyba nie grzech ??
    No tyle ,ze cos bede musiala sobie kupic na chrzciny , najlepiej worek z gorsetem ,zeby zapanowac nad kołem ratunkowym wokół brzucha....

Iwcia jak nie chcesz duzo wydac to moze lombard ??Ja mam zamiar wlasnie poszukac cos z 2giej reki .
    to jeszcze istnieja lombardy?? :-O

kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witaj Jastra, zmień jeszcze tą bezosobową babę w awatarze :)
    O, tak, zmień tą ruda dziunie.

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to jeszcze istnieja lombardy?? :-O
    No pewnie!!I jak dobrze sie maja w dobie kryzysu....U mnie w miescinie jest3.I naprawde mozna po fajnych cenach kupic od zlota po rower i komputer . =D

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Odnośnie laptopów - wiem od informatyków że Toshiba jest niezniszczalna. Ale oczywiście trzeba wiedzieć jakie parametry nas interesują, czyli do czego będziemy go używać. Więc dobrze mieć jakiegoś "znawcę" pod ręką.
    no wlasnie - dlatego tez pytam , bo wiem ze wy tu technicznie do przudu jestescie bardziej odemnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta jakie miałaś tsh i przeciwciała ? Ja mam teraz tsh 2,44 antyTg 700, antyTpo 70. Może u mnie ta tarczyca robi całą robotę, chociaż moja endo twierdzi że nie... w sobotę mam u niej wizytę a w czwartek pójdę zrobić poziom tsh , nie wiem czy nie powinnam pomyśleć o zmianie endo, bo od roku praktycznie tsh mi nie spada

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Nie ma ciaz nowych.

Ok?
    Swietnie. Dziekuje.
    Pffff

iwcia77, Reni, Magdala, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ale z Ivem w pakiecie?
    az tak dobrze to nie ma ! bylo pytanie o testy a nie o pakiety? :D trza se samemu ten ciezar ponosic 9 miesiecy a potem jeszcze to urodzic :D

ania.g, kapturnica, Simba, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 12150 12151 12152 12153 12154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ