35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no czyli jakie mniej wiecej parametry? z tym ramem i tymi dyskami ssd i hdd...? potem lepiej z wbudowanym modemem czy bez ?
czy wszyssktie maja wi-fi? za duzo tych parametrow do ogarniecia
Nie wiem czy nie zostanie usunięty, ale przesyłam linka w którym dosyć dostępnie jest to opowiedziane:
http://digitalpc.pl/jaki-laptop-do-domu/iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A bierzesz Euthyrox? TSH do staran powinno byc miedzy 1 a 2, im niżej to lepiej
I jaką dawkę bierzesz?
Przy Hashimoto najczęściej dawka 75-125 jest najczęściej docelowa.
Kurde pol godz spaceru i pada.Ale zdazylam wykopac astry jak mlody przysnal we wozku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:09
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ale przecież za 2000-2500 już możesz spokojnie kupić taki, zeby Ci to wszystko co napisałaś hulało
efcia lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ok dzieki
a dysk ssd- ? co to?
dysk hdd? - co to?
Ja ma starego lapka, z 2009. M mi wymienil dysk wlasnie na ssd, smiga jak nowki.. nawet nowe gry mi chodzamacduska, iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Niezmiennie kocham prawdy zyciowe Buki. Zreszta, jak mozna nie kochac Buki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:22
Jastra, Bozia3, iwcia77, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, Elfik, moremi, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja bym się już nie zamieniła na laptopa. Z tabkiem mogę leżeć na kanapie, popijac kawę i siedziec w necie. Co też właśnie czynię.
Z laptopem byłoby trudniej.
Simba! To ja się tak postarałam, streszczenie pisałam zamiast pracować a Ty co!
Nawet słowa podziękowania!
http://iv.pl/images/45611437306919708249.jpgivf-ivf, Simba, dorbie, ania.g, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A ja bym się już nie zamieniła na laptopa. Z tabkiem mogę leżeć na kanapie, popijac kawę i siedziec w necie. Co też właśnie czynię.
Quote:
eeee tam gupoty mówisz
z lapkiem tak samo mało tego można się wygodnie ułożyć i ekran ustawić w zależności jak siedzisz
nie nie nie
ja już tableta więcej nie kupuję i te ekrany dotykowe
masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:29
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:macduska wrote:A ja bym się już nie zamieniła na laptopa. Z tabkiem mogę leżeć na kanapie, popijac kawę i siedziec w necie. Co też właśnie czynię.
eeee tam gupoty mówisz
z lapkiem tak samo mało tego można się wygodnie ułożyć i ekran ustawić w zależności jak siedzisz
nie nie nie
ja już tableta więcej nie kupuję i te ekrany dotykowe
masakra
Napisam, że JA bym nie zamieniła. I zeby nie było- laptopa mam już z 10 lat. Zdecydowanie jak na moje potrzeby forumowo-internetowe bardziej odpowiada mi tablet. Ekran dotykowy działa bez zarzutu. Tylko trzeba kupić dobrej firmy a nie najtańszą zabawkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:33
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:A ja bym się już nie zamieniła na laptopa. Z tabkiem mogę leżeć na kanapie, popijac kawę i siedziec w necie. Co też właśnie czynię.
http://iv.pl/images/45611437306919708249.jpgmacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Dorbie FT4 ładnie mi rośnie, ostatnie wyniki z września FT4 18 a tsh 2,44
Są dwie szkoły endokrynologów, jedni patrza tylko na TSH drudzy na fT4 i TSh i fT3
Wg mnie powinno być ok jeśli Ft4 masz 18 to super -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Simba - oto streszczenie:
Generalnie przez ostatnie dni na forum była chvjnia z grzybnią.
Troll na trollu jedzie i trollem pogania.
Mąż Kapty wyjechał,
mąż Sabiny choruje,
Reniek opija ostatnie 30 urodziny,
Morek w blokach startowych w desperacji ciska w nas co chwilę ołówkami,
Pierwiastka choruje,
Anię boli brzuch,
Natka zamilkł,
Paszcza pacyfikuje dziecko w leżaczku, Mega się relaksuje,
Polar zaginął w akcji,
DZIOBAK pojechał ma Bonda w egipskich ciemnościach i tyle ja widzieli,
Dorbie miała ostatni dyżur przed porodem,
coś jeszcze zapomniałam?
AJLOWJU
No ale to nudy sa jakiesiwcia77, BISCA, macduska, paszczakin, moremi, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Napisam, że JA bym nie zamieniła. I zeby nie było- laptopa mam już z 10 lat. Zdecydowanie jak na moje potrzeby forumowo-internetowe bardziej odpowiada mi tablet. Ekran dotykowy działa bez zarzutu. Tylko trzeba kupić dobrej firmy a nie najtańszą zabawkę.
napisałam, że gupoty, że nie można w łóżku i na leżąco