35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no czyli jakie mniej wiecej parametry? z tym ramem i tymi dyskami ssd i hdd...? potem lepiej z wbudowanym modemem czy bez ?
czy wszyssktie maja wi-fi? za duzo tych parametrow do ogarniecia
Nie wiem czy nie zostanie usunięty, ale przesyłam linka w którym dosyć dostępnie jest to opowiedziane:
http://digitalpc.pl/jaki-laptop-do-domu/
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie ,w ciazy bralam 112 a teraz 100 i w grudniu musze zrobic kontrolne tsh i do endokrynologa podejsc.dorbie wrote:A bierzesz Euthyrox? TSH do staran powinno byc miedzy 1 a 2, im niżej to lepiej
I jaką dawkę bierzesz?
Przy Hashimoto najczęściej dawka 75-125 jest najczęściej docelowa.
Kurde pol godz spaceru i pada.Ale zdazylam wykopac astry jak mlody przysnal we wozku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:09

-
nick nieaktualny
-
Za 1800 juz kupi dosc porzadnego laptopa z niezla karta graficzna i wydajnoscia systemowa.Wszystko zalezy co sie na nim naprawde chce robic.Jak nie sciaga sie za duzo filmow, czy w jakies wypasione gry nie gra to taki do 2tysiecy jest naprawde porzadny..Reni wrote:ale przecież za 2000-2500 już możesz spokojnie kupić taki, zeby Ci to wszystko co napisałaś hulało
efcia lubi tę wiadomość

-
iwcia77 wrote:ok dzieki
a dysk ssd- ? co to?
dysk hdd? - co to?
Ja ma starego lapka, z 2009. M mi wymienil dysk wlasnie na ssd, smiga jak nowki.. nawet nowe gry mi chodza
nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Niezmiennie kocham prawdy zyciowe Buki. Zreszta, jak mozna nie kochac Buki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:22
nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, Elfik, moremi, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja bym się już nie zamieniła na laptopa. Z tabkiem mogę leżeć na kanapie, popijac kawę i siedziec w necie. Co też właśnie czynię.

Z laptopem byłoby trudniej.
Simba! To ja się tak postarałam, streszczenie pisałam zamiast pracować a Ty co!
Nawet słowa podziękowania!
http://iv.pl/images/45611437306919708249.jpg
ivf-ivf, Simba, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A ja bym się już nie zamieniła na laptopa. Z tabkiem mogę leżeć na kanapie, popijac kawę i siedziec w necie. Co też właśnie czynię.

Quote:
eeee tam gupoty mówisz
z lapkiem tak samo mało tego można się wygodnie ułożyć i ekran ustawić w zależności jak siedzisz
nie nie nie
ja już tableta więcej nie kupuję i te ekrany dotykowe
masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:29
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:macduska wrote:A ja bym się już nie zamieniła na laptopa. Z tabkiem mogę leżeć na kanapie, popijac kawę i siedziec w necie. Co też właśnie czynię.

eeee tam gupoty mówisz
z lapkiem tak samo mało tego można się wygodnie ułożyć i ekran ustawić w zależności jak siedzisz
nie nie nie
ja już tableta więcej nie kupuję i te ekrany dotykowe
masakra
Napisam, że JA bym nie zamieniła. I zeby nie było- laptopa mam już z 10 lat. Zdecydowanie jak na moje potrzeby forumowo-internetowe bardziej odpowiada mi tablet. Ekran dotykowy działa bez zarzutu. Tylko trzeba kupić dobrej firmy a nie najtańszą zabawkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:33
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
GDZIE ONO?????????????????macduska wrote:A ja bym się już nie zamieniła na laptopa. Z tabkiem mogę leżeć na kanapie, popijac kawę i siedziec w necie. Co też właśnie czynię.

http://iv.pl/images/45611437306919708249.jpg
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to OK fT4 18 jest OK, w grudniu/styczniu zrób TSH i fT4yesenia wrote:Dorbie FT4 ładnie mi rośnie, ostatnie wyniki z września FT4 18 a tsh 2,44
Są dwie szkoły endokrynologów, jedni patrza tylko na TSH drudzy na fT4 i TSh i fT3
Wg mnie powinno być ok jeśli Ft4 masz 18 to super -
nick nieaktualny
-
Jeeeeestmacduska wrote:Simba - oto streszczenie:
Generalnie przez ostatnie dni na forum była chvjnia z grzybnią.
Troll na trollu jedzie i trollem pogania.
Mąż Kapty wyjechał,
mąż Sabiny choruje,
Reniek opija ostatnie 30 urodziny,
Morek w blokach startowych w desperacji ciska w nas co chwilę ołówkami,
Pierwiastka choruje,
Anię boli brzuch,
Natka zamilkł,
Paszcza pacyfikuje dziecko w leżaczku, Mega się relaksuje,
Polar zaginął w akcji,
DZIOBAK pojechał ma Bonda w egipskich ciemnościach i tyle ja widzieli,
Dorbie miała ostatni dyżur przed porodem,
coś jeszcze zapomniałam?
AJLOWJU
No ale to nudy sa jakies
iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, paszczakin, moremi, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Napisam, że JA bym nie zamieniła. I zeby nie było- laptopa mam już z 10 lat. Zdecydowanie jak na moje potrzeby forumowo-internetowe bardziej odpowiada mi tablet. Ekran dotykowy działa bez zarzutu. Tylko trzeba kupić dobrej firmy a nie najtańszą zabawkę.
napisałam, że gupoty, że nie można w łóżku i na leżąco