35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:to już wiemy jakie ma zdanie nt. ivf
"Nie popiera pan tego programu?
Nie. Moim zdaniem państwo nie powinno finansować z publicznych pieniędzy rzeczy, wobec których liczni obywatele wyrażają sprzeciw natury etycznej."
Konstanty Radziwiłł: In vitro naraża nowo tworzonego człowieka na śmiertelne zagrożenie -
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Nie otworzę tego tekstu bo pisze z telefonu
przytrzymaj dłużej link poświetli Ci się kopiuj do schowka
otwórz nową kartę - wklej ze schowka i wułala!ivf-ivf, Mimbla, dorbie, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:A i powiem Wam, że jeśli pójdziemy drogą in vitro to sie nie bede w Polszy zapladnic, jak sie czyta fora to malo komu sie w Polsce udaje... ale moze złe fora czytam.
złe
na naszym forum ivf na ovu sporo zaszło
ale jeszcze nie podchodziłaś
a iui robiłaś?
Jaki macie problem? Dużo badań macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:48
moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:
Reni potem cos wiecej naskrobieczemu podejrzana? Nie, nie jestem w rządowym programie, pewnie pomyslisz, ze jestesmy glupi, ale nie chcemy korzystac z tego programu. Nie chcd zabierac kasy komus kto nie ma dzieci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:50
BISCA, ania.g, Elfik lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Byla sex-turystyka, bedzie ivf-turystyka
Hm - moze to jest dla mnie pomysl na biznes?
ej ale mi to po znajomości dasz szklankę chleba jak tam u Was pod mostem się zakotwiczę? bo na Hotel już mi nie starczySimba, efcia, Mimbla, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Reni potem coz wiecej naskrobie
czemu podejrzana? Nie, nie jestem w rządowym programie, pewnie pomyslisz, ze jestesmy glupi, ale nie chcemy korzystac z tego programu. Nie chcd zabierac kasy komus kto nie ma dzieci.
podejrzana - taki żart
nie dlaczego
jeśli Cię na to stać i możesz wyjechać, to czemu nie
nie chodzisz, nie prosisz się, nie czekasz
dla mnie super sprawaefcia, BISCA, Mimbla, ania.g, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny