35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie ważne
co kto lubi i zależy do czego wykorzystuje
jak ktoś czyta tylko forum to ok
chociaż mi łatwiej i szybciej edytować, usuwać i wstawiać foty na lapku czy pciwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ooo jest konferencja i nowy rząd
Yeah... Macierewicz Ministrem Obrony Narodowej. Będzie wesołoiwcia77, dorbie, ComeToMeBaby, ania.g, Simba, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie ważne
co kto lubi i zależy do czego wykorzystuje
jak ktoś czyta tylko forum to ok
chociaż mi łatwiej i szybciej edytować, usuwać i wstawiać foty na lapku czy pc
ja powiem tak- wygodnie kazdemu roznie, ale jak sie trzyma noworoda to i tak tylko smartfon zostajetrzymasz dziecia jedna reka, druga podtrzymujesz, a w dloni telefon..
Potem, ze starym dzieckiem, to chyba lepiej laptop. Bo widzialam, ze takie dzieci co bawia sie czym innym niz szyszka i patykiem, rodzicom tablety i komorki zabierajomWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:06
dorbie, moremi, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ziobro ministrem sprawiedliwosci, tak tak.
Ten sam co wbijał gwoździe do trumny telefonemi organizował areszt dla Blidy.
Prawnicy go uwielbiają bardzo...
Dobrze że nie mam sygnału telewizyjnego. Teraz już na pewno nie naprawię tej anteny, nie ma bata...ania.g, moremi, Simba, caffe, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Radziwiłł będzie ministrem zdrowia.
tekst z 2008 rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:45
-
Mimbla wrote:Ziobro ministrem sprawiedliwosci, tak tak.
ten sam co mu laptop z MEBLÓW spadł?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c9ae633d658.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:27
ania.g, Mimbla, Reni, caffe, Sabina, moremi, efcia, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Radziwiłł będzie ministrem zdrowia.
to już wiemy jakie ma zdanie nt. ivf
"Nie popiera pan tego programu?
Nie. Moim zdaniem państwo nie powinno finansować z publicznych pieniędzy rzeczy, wobec których liczni obywatele wyrażają sprzeciw natury etycznej."
Konstanty Radziwiłł: In vitro naraża nowo tworzonego człowieka na śmiertelne zagrożenieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:28
Mimbla, ania.g, dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Ziobro ministrem sprawiedliwosci, tak tak.
Prawnicy go uwielbiają bardzo...
Dobrze że nie mam sygnału telewizyjnego. Teraz już na pewno nie naprawię tej anteny, nie ma bata...
Jedyne pocieszenie, że będę rok na macierzyńskim.
I mam nadzieję, że dzisiaj nie urodze. To jest naprawdę zły dzień.efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
satori wrote:ten sam co mu laptop z MEBLÓW spadł?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c9ae633d658.jpg
nie przesadzajmy
pan minister się po prostu uczył płynnego pisania.....moremi, satori, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
satori wrote:ten sam co mu laptop z MEBLÓW spadł?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c9ae633d658.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:35
moremi, satori, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość