35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle generalnie jestem za tym czym chce się zając nowy minister zdrowia.
Podstawa, rozwój podstawowej opieki zdrowotnej, zmniejszenie liczby podopiecznych i zwiększenie kompetencji lek POZ. Ustawa refundacyjna. Zobaczymy jak to w praniu wyjdziemoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Luna76 właśnie najgorsze to dowiedzieć się że nie wiadomo dlaczego...
Jest tyle nawet dużo młodszych od nas dziewczyn, które mają problem z zajściem i to często w pierwszą ciążę, że tak naprawdę staram się nie myśleć jakoś strasznie dołująco. Mam już na szczęście syna z poprzedniego związku, ale wiecie... fajnie byłoby mieć dzidzię z obecnym... achhhhh
Oby do środy
To podobnie jak ja - mam dziecko z poprzedniego małżeństwa, mój obecny mąż też ma córkę z poprzedniego związku. Te dzieci były poczęte bez żadnych problemów, a jednak my razem dzieci mieć nie możemy
Czasami myślę, że palec Bozi mnie karze, za zerwanie więzów ślubnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 18:59
-
Luna76 wrote:To podobnie jak ja - mam dziecko z poprzedniego małżeństwa, mój obecny mąż też ma córkę z poprzedniego związku. Te dzieci były poczęte bez żadnych problemów, a jednak my razem dzieci mieć nie możemy
Czasami myślę, że palec Bozi mnie każe, za zerwanie więzów ślubnych.
heh, wybacz moje czarne poczucie humoru
ale przy obecnej władzy, jeśli podzielisz się tą teorią z lekarzem NFZ -
to jest całkiem spora szansa, że przyzna Ci rację!
BISCA, Sabina, dorbie, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, Luna76, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:To podobnie jak ja - mam dziecko z poprzedniego małżeństwa, mój obecny mąż też ma córkę z poprzedniego związku. Te dzieci były poczęte bez żadnych problemów, a jednak my razem dzieci mieć nie możemy
Myślę, Ze Bozia ma inne, ważniejsze sprawy na głowie.BISCA, dorbie, Mimbla, Mega, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:To podobnie jak ja - mam dziecko z poprzedniego małżeństwa, mój obecny mąż też ma córkę z poprzedniego związku. Te dzieci były poczęte bez żadnych problemów, a jednak my razem dzieci mieć nie możemy
Luna nie możesz tak myśleć bo zwariujesz!
A jak w końcu się uda to co powiemy - że to nagroda?
Każdy jest kowalem swojego losu i ma jedno życie.
Ja wychodze z założenia że lepiej żałować że się coś zrobiło niż że się nie zrobiło.
Nie jest tak że rozwodzimy się bez powodu, jeśli mamy trochę oleju w głowie.
Za pozytywne testowania!dorbie, ania.g, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Czy ktoś widział Natkę?
wczoraj skurcze mnie dopadły takie że szybko instalowałam aplikacje do ich liczenia. Torba nie spakowana takze lekka panika była.
Jaś konczy dzis 5 lat, przygotowuje powoli imprezę ale sił nie mam. U chłopa w robocie zadyma, wczoraj wieczorem sie dowiedział ze naczelny zmienił plany a ciu& musiał to wiedzieć od min piątkuwkurzył mnie na maksa, a niech mu sie myszy zalęgną
myślałam ze G mi pomoże to d&€&, sama z tym wszystkim zostałam
Fajnie ze ktoś zauważył moja absencjeWacia, Morek!
Troche mam focha ( pewnie przez hormony ciążowe
) bo mam wrażenie ze jestem przezroczysta... A pani to mnie nawet na listę nie wrzuci....
No i najważniejsze: witam Nowe!
Jak dzis usłyszałam info o nowym rządzie to najpierw zaczęłam sie śmiać a po chwili do mnie dotarło ze ci idioci wszystko zniszczą
ania.g, dorbie, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, Sabina, Luna76, moremi, Mimbla, satori, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Natka, twój suwak mówi, że jutro rodzisz. Razem z Morką?
To za dużo emocji jak na raz. Zapisuję: nie pić jutro rano kawy.BISCA lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Mega, zrelaksowałaś się?
Sabina, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bozia, co robisz?
Magdala, Jastra, Luna76, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, macduska, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość