X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Mówię Wam dzień dobry i ja :-) ja też nie lubie takich infantylnych określeń jak: dzieciątko, dzidziulek, mezulek, mezus i inne z serii im więcej słodyczy tym lepiej :-)

Miłego :-)

Chyba popadłyście w jakąś znieczulicę uczuciową hihihhiihi
    Jak zwracacie się do małego syna? "Igorze podejdź do matki swojej?" ;)

Przykro mi ale nie dam się zastraszyć - małe dziecko to małe dziecko - jest słodkie i tyle!

Więcej optymizmu i miłego dnia Dziewczynki :)
    U mnie zaczęło padać - niech się wypada i czekam na ciąg dalszy pięknej jesieni

anna maria, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa miałam zapytać - jakich testów ciążowych używacie? Macie jakieś sprawdzone/polecone firmy?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    Nie bede doczytywac i tak wszystko wymoderowane.
    Kocham nasza Pania.
    I Was.
    Ejmen

iwcia77, BISCA, anna maria, Reni, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, Mimbla, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Paszczak, serio? Przeze mnie swojego dziecia wiazesz? Czy to komplement?

od razu wiazesz.. wez sie, bo mnie jakies sluzby dobrostanu dzieci nawiedza ;)

To taki maly immobilajzer osmiornicy.. Bo un ma jakos wiecej rak, jak go lyzka karmie ;) Sam chce, a ja jeszcze nie chce, zeby sam jadl ;)

Simba, anna maria, Magdala, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Aaaa miałam zapytać - jakich testów ciążowych używacie? Macie jakieś sprawdzone/polecone firmy?
    Tylko takich ktore pokazuja dwie krechy (trzy przy blizniakach). Reszta to dziadostwo

iwcia77, BISCA, dorbie, pierwiastka, anna maria, macduska, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, satori, efcia, sandra80, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Iwcia
    co kto lubi
    miałam i tablet i laptopa

tablet służy mi do oglądania filmów, bo do siedzenia w necie nie bardzo mi pasował
    jeszcze przeglądanie stron niby ok, ale udzielanie się na forum? Maskara, a przeciez forum najważniejsze :-)
    nie wiem jak to jest z netem na kartę (ale jak nie zamierzasz ściągać filmów to 5gb Ci chyba starczy - w tej chwili któraś sieć ma taką ofertę) nie wiem tez jak jest z prędkością takiego netu
    na abonament zwiążesz się na 24 msc, więc czy aż tyle będziesz w PL?
    no wiec tak : net by zostal w gdansku , bo moja mama chce miec kontakt z wnukiem na skypie a w komorce limit neta ( 2 gb) idzie jej szybko :-O, chodzi o urzadzenie , predkosc neta, bo ja tez lubie sobie filmy w necie ogladac...to co radzisz?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi najwygodniej teraz pisac na forum na tablecie, bo mogę sobie to robic na leżąco.
    Iwcia jak masz w domu kompa, to kup sobie tableta badz małego laptopa, mały ekran na dotyk jest ok.
    Mozesz kupić neta na ilość GB tu na miejscu chyba najlepiej w Play.
    Ja mam tableta z kartą SIM na abonament z t-mobile, ale można też na doladowanie, tylko tablet musi miec wbudowany modem

iwcia77, macduska, Sabina, Mimbla, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:

Przykro mi ale nie dam się zastraszyć - małe dziecko to małe dziecko - jest słodkie i tyle!

Wez sie

BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:

Do znieczulicy mi daleko hihihihihi...

Zwracam sie do dzieci normalnie po imieniu. Nie mają nic przeciwko :-)

Simba, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wiec tak : net by zostal w gdansku , bo moja mama chce miec kontakt z wnukiem na skypie a w komorce limit neta ( 2 gb) idzie jej szybko :-O, chodzi o urzadzenie , predkosc neta, bo ja tez lubie sobie filmy w necie ogladac...to co radzisz?
    To proponuję abonament albo doladowanie z laptopem, bo chyba mama będzie sobie lepiej radziła z laptopem i myszką

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:08

iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:

ja nie mam nic do polecenia
    Same gowniane mam, bo negatywy wychodza..

anna maria, iwcia77, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, sandra80, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • satori Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam poniedziałkowo!

Doczytałam i jestem z siebie dumna! Czasem lekko nie było. Brawo ja!

Kometa i Małgoś trzymam kciuki za realizację planów <3
    Luna możesz leczenie wspomagać np. nagietkiem całkiem nieźle ponoć tłucze wszelakie paciorkowce
    Iwcia trzymam kciuki za rezonans <3
    Mega wrote:
    W sierpniu dostała swoj pierwszy okres :) lekarka tez tak podejrzewa, ale lepiej dmuchać na zimne, wole sprawdzic u specjalisty, tylko te terminy mnie rozwalają :(
    Pewnie, że sprawdzić trzeba, trzymam kciuki :)

Kapta będzie dobrze, poradzisz sobie jak zawsze. A cięższe dni, zły humor, strachy i lęki to zupełnie normalne jest i masz prawo czuć się do doopy. Przecież nie jesteś robotem. Bądź łagodna dla siebie. Wspieram mocno a i chyba humor dziś lepszy :)

Moremi w miarę możliwości olewaj kuzynkę i istoty kuzynkopodobne. Z jakiegoś powodu porównuje się z Tobą ale po co to robi to już nie Twój problem. Może ma jakieś kompleksy i tak je sobie leczy ;) Trzymam kciuki za 10. ;)

Boszsze jak widzę to chyba mam dużo kciuków, bardzo dużo, same kciuki!!
    Tak, to by wiele tłumaczyło. Z niczym nie wyrabiam i ciągle jestem opóźniona no ale jak tu coś robić z samymi, tyloma kciukami.

iwcia77, dorbie, Reni, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień apsiiikkk dobry, chyba
    podobno leczony katar trwa 7 dni a nieleczony tydzień więc jeszcze te dwa jakoś wytrzymam, no chyba że mi nos urwie wcześniej ;D

mauż ma się całkiem dobrze i z nudów zrobił rano kawę i jajecznicę a teraz bawi się w złotą rączkę, no jak dziś wszystko skończy to do piątku z nim nie wytrzymam bo strasznie marudny jak nie ma co robić, musze pomyśleć co by tu zepsuć, jakieś pomysły? sugestie?

witam nowe kolezanki :) ankieta już była?

Reni, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, Mega lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Dziń Dybry w poniedziałkowy poranek. Czuje się dziś jak na jakiejś jevanej huśtawce po tym wczorajszym aromku, dziś dziękuję Bukowi, żem nie zapiła go jakim winskiem, bo nie wiem co by to sie dzialo. :)

Ty juz kiedys bralas letrozol, prawda? Widzialam na watku o stymulacji. To samo bralas?
    Ja nic nie czuje jak go biore.

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:

do malego dziecka to jak najbardziej mozesz pierdzioszkowac ale tu chodzi o forum . my tu nie uzywamy zdrobnien w dyskusjach , bo wychodzimy z zalozenia , ze mamy 35+ :D a nie 0+

dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla, efcia, sandra80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bardzo ci dziekuje :) tak wogole to witaj :)

no wlasnie z ta pamiecia wewnetrzna to jest porazka. kiedys mialama w t- mobile w abonamencie jakis lapek maly samsunga- mulil okropnie . internet byl poprzez karte sim- porazka- na 5 mozliwych kresek dawali nam 3 !

no jajestem w play ale myslalam zeby lapka z modemem czy tez ruterem ( to jakas roznica?) wziac w plusie...

ale zaraz sprawdze jakies promocje :)

Tak, jest różnica bo modem masz do jednego sprzętu, a z routerem przez wifi możesz połączyć z internetem wiele urządzeń które są w domu.
    A jeśli chodzi o parametry sprzętu, to niestety laptopy kupowane u operatorów nie są najlepsze, bo przeważnie sprzedawane są dosyć tanio.
    Więc jeśli chcesz dobry sprzęt, to lepiej kupić w sklepie (można przecież nawet na raty), a masz spokój z muleniem.
    Co do zasięgu - to czy masz 3 czy więcej kresek zależy od miejsca gdzie mieszkasz i jak daleko od Ciebie jest satelita/antena nadawcza operatora.
    Zawsze możesz zgłosić jeśli teraz masz słaby zasięg, niech sprawdzą co jest przyczyną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bardzo ci dziekuje :) tak wogole to witaj :)

no wlasnie z ta pamiecia wewnetrzna to jest porazka. kiedys mialama w t- mobile w abonamencie jakis lapek maly samsunga- mulil okropnie . internet byl poprzez karte sim- porazka- na 5 mozliwych kresek dawali nam 3 !

no jajestem w play ale myslalam zeby lapka z modemem czy tez ruterem ( to jakas roznica?) wziac w plusie...

ale zaraz sprawdze jakies promocje :)

Iwcia, ja mam tableta. Jestem zadowolona. To chyba zależy od parametrów bo mój śmiga. Ma modem 3G (chyba to się tak nazywa) więc w sytuacjach podbramkowych mogę ciągnąć neta a z mojej karty sim. Poza tym możesz go sparować przez "blutufa" telefonem i też masz wtedy neta.
    Ogólnie rzecz biorąc od kiedy mam taką niemal nie używam komputera. Tablet jest poreczniejszy i wszędzie mogę go zabrać, mieści się w torebce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 11:11

iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A mi najwygodniej teraz pisac na forum na tablecie, bo mogę sobie to robic na leżąco.
    Iwcia jak masz w domu kompa, to kup sobie tableta badz małego laptopa, mały ekran na dotyk jest ok.
    Mozesz kupić neta na ilość GB tu na miejscu chyba najlepiej w Play.
    Ja mam tableta z kartą SIM na abonament z t-mobile, ale można też na doladowanie, tylko tablet musi miec wbudowany modem
    nie mam kompa w gdansku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja nie mam nic do polecenia
    Same gowniane mam, bo negatywy wychodza..

hihihiih, nooo to takich nie chcę! ;)

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie moglby ktos jakiegos streszczenia zrobic?

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 12148 12149 12150 12151 12152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ