X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za skÓrcze ołówek ;-)
    Nie tracę czujności :-D

paszczakin, kapturnica, ania.g, dorbie, anna maria, BISCA, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć poniedziałkowo ..ujowo :-(
    nienawidzę poniedziałków

witam nową

Jastra nie pocieszę Cię za bardzo - ja ma 39 lat, staramy się od ponad 5 lat, oboje super zdrowi i nie wiadomo co jest, że nie możemy mieć dziecka. Przygotowujemy się do drugiej IUI. Także tego ten...
    Ale są tu dziewczęta w podobnym wieku, którym się udało i to jest fajne, i tego się trzymajmy!

iwcia77, Sabina, moremi, ania.g, anna maria, efcia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja w sobotę wyśmienicie się bawiłam, dawno nie miałam tak fajnej imprezy urodzinowej, a może to wina tego wina ;-)
    zrobiłam SAMA całą butelkę mojego Muła z biedry (a przy moich możliwościach picia, jest to wyczyn :-) ) i najlepsze, że następnego dnia nie chorowałam! po takiech ilości powinnam rzygać dalej niż widzę, a tu niespodzianka!
    cudnie
    w sumie ostatnie 30 :-)

Reniek. To Ty jesteś moją astralną siostrą!

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam dziś mocy.

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 właśnie najgorsze to dowiedzieć się że nie wiadomo dlaczego...
    Jest tyle nawet dużo młodszych od nas dziewczyn, które mają problem z zajściem i to często w pierwszą ciążę, że tak naprawdę staram się nie myśleć jakoś strasznie dołująco. Mam już na szczęście syna z poprzedniego związku, ale wiecie... fajnie byłoby mieć dzidzię z obecnym... achhhhh
    Oby do środy ;)

dorbie lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś coś głowa mnie boli... Sabcia ja też jej nie mam...

Sabina lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabbcia <3 Ja tez cos rano bylam lewa ale kawa pomaga.No i maly spi jak mysz pod miotła to pacyfikacja w hustawce.
    Iwcia to byl strzal w dziesiatke by odkupic ja od Ciebie.Od 3dni mlody ja uwielbia i jak jest juz bardzo rozdrazniony a zasnac nie moze to laduje go do niej i po chwili wycisza sie i hustany uspokaja.
    Wogole widze ,ze skok rozwojowy byl bo i lezaczek mu sie podoba, mata na razie poszla na bok.I tak pomyslalam ,ze jak sie mamuska oferuje pomagac od czasu do czasu .To kupilam jeszcze jeden leżaczek i zawioze go do mamy do domu .I tak co 2gi dzien bede do niej na godzine , dwie jezdzic.Przynajmniej bede mogla wyjsc do miasta i zmienic srodowisko.

Witamy nowy narybek Jaskre.
    Aniu musisz jeszcze troche wytrzymac z Julia takze wypoczywaj 8)
    Luna nie dołuj 8)

ania.g, Sabina, Bozia3, iwcia77, anna maria, efcia, Luna76, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Reniek. To Ty jesteś moją astralną siostrą!
    a co to znaczy?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Kapta zdjęcie synia jak zwykle śliczne :)

miłego dnia dla wszystkich!

Sabina, kapturnica, macduska, anna maria, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Za skÓrcze ołówek ;-)
    Nie tracę czujności :-D
    I dobrze :) piszę z telefonu i nawet nie zwróciłam uwagi. Ale tak mnie w oczy kłuje że już poprawiłem :)

iwcia77, macduska, BISCA, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ania a to tak moze byc ze te skorcze i jakies bole ?
    A kij wie co to. Gdyby nie wizyta jutro z rana to pewnie bym się dziś na IP ruszyła.

dorbie, anna maria, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe przyjęcie :)

Moremi - widzę że już za "chwię" zobaczysz dzieciatko - szybkiego porodu!!!
    Achhh jak cudnie:) Zazdroszczę Ci (pozytywnie) tak szybkiej możliwości poczucia zapachu takiego maluszka, przytulić to maleńkie ciałko...

Moja siostra ma termin cc na początek stycznia, w lipcu tego roku bratu urodził się synek wiec trochę tych maluszków będę miała :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a co to znaczy?

Jeden rocznik i jeden znak zodiaku. Urodziłaś się 6 listopada? To była moja data urodzin. Termin porodu. Tylko wylazłam trochę wczesniej. :-)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra witaj :)

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzie weekend, motyla noga?!
    ze sie tak zapytam..

Kapta, lezak rzadzi.. ja mam dwa w domu, jeden zwykly chicco, a drugi taki z wygladu prosty baby bjorn i nawet nie przypuszczalam, jakie to genialne, sciagnelam ze strychu duzo pozniej, niz chicco..
    Po pierwsze, jest z materialu bez wypelnienia, weic mozna go prac. Mlody jest zatem w nim karmiony. Po drugie, zainspirowana kowersacja z Magdala, przypinam mu pod tym paskiem raczki, coby mnie lyzki nie tracal http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/evil-smiley.gif
    A po trzecie giba sie radosnie fajnie w gore i w dol przy machaniu nogami, samowystarczalnie ;)

No i nie ma pgraniczenia do 9kg jak chicco.. ten, teroretycznie od 1.5 jest u nas przeterminowany, ale roznicy w zachowaniu nie widze ;) ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 10:33

Reni, kapturnica, iwcia77, macduska, BISCA, moremi, efcia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jeden rocznik i jeden znak zodiaku. Urodziłaś się 6 listopada? To była moja data urodzin. Termin porodu. Tylko wylazłam trochę wczesniej. :-)

urodziłam się 10.11!!!!!!!!

iwcia77, macduska, BISCA, moremi, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dlatego na życzenia musisz jeszcze trochę poczekać :-P

iwcia77, BISCA, moremi, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja , moja mama i jej chrzestna urodziłyśmy się w tym samym dniu i miesiącu :)

Reni, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

to niedługo narodzi się Twój brat astralny ;)

Reni, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak staram się nie zwracać na pewne rzeczy uwagi, tak dzisiaj muszę interweniować, bo widzę, że szanowne koleżanki tak się nawróciły na dobrą stronę, że aż dziwnie się czuję w tym kółku różańcowym ;-)

Jastra zanim stare kwoki wydrapią Ci oczy .. w tym dziale nie zdrabniamy, nie pieścimy się, nie dzidziujemy, dzieciątkujemy, nie fasolkujemy itp
    jesteśmy już bliżej niż dalej emerytury ;-) a to zobowiązuje

a tak poza tym witaj

jeszcze jedno wpadłaś na chwilę czy zamierzasz tu zostać?

iwcia77, kapturnica, macduska, Simba, BISCA, moremi, ania.g, Mimbla, efcia, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12146 12147 12148 12149 12150 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ