35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:Pierwiastka a mogłabyś kiedys podać nazwę tej cukierni z rogalami? cały rok tam są w sprzedazy?
W Katowicach tylko podróbki nieudolne sprzedają, choinkowo drogie, niestety.9 ziko za sztukę ostatnio placilam; (.Bardzo kiedyś chce spróbować oryginał..
ps.Hehe telefon mi zamienia "rogalami" na "robakami"Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:Paderewskiego 11, H.Piskorska
Jak tam będę na uczelni której to na pewno zajrze;)
Na razie kojarzę tylko Cafe Golebnik, nie wiem czy znasz.
w magicznym podwórzu,tam są różne kancelarie adwokackie.Piękna okolica..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Wielkie dzieki:)
Jak tam będę na uczelni której to na pewno zajrze;)
Na razie kojarzę tylko Cafe Golebnik, nie wiem czy znasz.
w magicznym podwórzu,tam są różne kancelarie adwokackie.Piękna okolica..
jak będziesz to wejdz do zielonej werandy - też na paderewskiego właśnie - i przetestuj jakąś sałatke a do tego ciasto domowe, polecamefcia, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
No dobra to idę spać bo trafiłam jak zwykle w taki moment na watku,ze wszystkie juz śpią..coz.
Dobranoc.
listopadowe wieczory są o tyle dobre ze jedzenie i trunki smakują o tej porze roku-dużo lepiej.
jutro Wam wkleję jakiś cytat z Doliny Muminków w listopadzie.
moremi, Reni, macduska, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I dla tych co nie mają fb - mistrz pierwszego planu
U nas aktualnie jest etap fascynacji (Adama fascynacji kotem), nawet o jedzeniu jest w stanie zapomnieć, jak się na kotę patrzy. A to nie beleco
Uczymy go już, że nie można koty szarpać, jak głaszcze, jeszcze ze 2 lata i nauczymy
Kota wykazuje anielska cierpliwość..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 23:38
malgos741, efcia, moremi, macduska, BISCA, Mega, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Moje dziecko się właśnie obudziło, bo mi okulary pierdykly na ziemie
Wydzielilo mi uśmiecha, teraz leży z nogami do góry, jak zdechły pies Pluto, i również jak pies sapie..
Nie nadążam czasami za nimAle ewidentnie bawi się dobrze w swoim towarzystwie, zatem ja idę spać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 23:39
efcia, moremi, ania.g, BISCA, Mega, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Ja wyspana, chociaż mogłabym spać dłużej. Mąż zawiózł młodszego do szkoły, starszy odsypia zmęczenie i frustracje z powodu przegranego finału, ambitna bestia.
Mąż mnie ogólnie wkurza.
A ja mimo dokładnego usg zrobionego przez moją ginke mysle o 3D. Nie widziałam buziaczkaByłabym spokojniejsza
Ile placilyscie za 3D?
Aasiula, anna maria, macduska, iwcia77, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry!! I ja sie melduje.Po pierwszym egzaminie pt.Jak sie zebrac z niemowlakiem na czasby starszak zdazyl do budy.Ogolnie nie bylo zle tylko trzeba Maksa dppracowac coby nie wyrzucal brata z domu zbyt wczesnie.Mianowicie zaczal marudzic ze trzeba bylo wyjechac wczesniej.No trudno mlody posiedzi dluzej w szkole.No i od dzis przynajmniej na ten miesiac (oby dluzej)nie musze gotowac obiadow.Dawid ugial sie i od dzis bedzie chodizl na szkolne obiady.Oby mu cokolwiek podeszlo bo gotowac mi sienie chce!
Dorbie japlacilam za 4D 250zlotych.3D pewnie ze stówe mniejSabina, Aasiula, dorbie, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, beates, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dorbie, ja mam w cenie wizyty za 250 zł. I prawie za każdym razem jest podgląd 3D.
Morek nadal w dwupaku? Widocznie małemu tam bardzo wygodnie
U mnie jutro wizyta u nowego lekarza. Muszę sprawdzić tę wszystkie "rewelacje"swojego gina bo wiele rzeczy mi tu nie gra.
Cały czas trzymam za Was kciukiAasiula, Sabina, dorbie, anna maria, moremi, malgos741, iwcia77, beates, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny