35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLubię wieczory w listopadzie
głównie dlatego ,ze są długie
Właśnie pochlaniam kakao. Jakie super! Kce któraś? Bo placki ziemniaczane się skończyłypierwiastka, malgos741, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77, efcia, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Lubię wieczory w listopadzie
Właśnie pochlaniam kakao. Jakie super! Kce któraś? Bo placki ziemniaczane się skończyłySabina lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Sabina wrote:Lubię wieczory w listopadzie
Właśnie pochlaniam kakao. Jakie super! Kce któraś? Bo placki ziemniaczane się skończyłySabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:kapta, kolejna odsłona chochlikowego uśmiechu superowa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f181da35c73c.jpgkrycha.stara, pierwiastka, iwcia77, ivf-ivf, moremi, Magdala, Magda*, Mega, efcia, ComeToMeBaby, anna maria, Bozia3, macduska, malgos741, Mimbla, BISCA, Elfik, sandra80, satori lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Kapta Twoj maly synek sie ciagle smieje
?
krycha.stara, pierwiastka, iwcia77, efcia, anna maria, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A ja tam od razu chemie poczulam i bylo mi smutno, ze to tylko Twoj jednorazowy wystep. Na szczescie widac zostaniesz na dluzej. Jak chcesz, mozesz ze mna siedziec w lawce. Ale nie dam Ci sciagac, bo mam same paly i wszystkie testy oblewam
Postaram się Krystyna częściej pisaćkrycha.stara, Magda*, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:jestem..wy to jak nie prasujecie to gotujecie , jak nie gotujecie to czytacie ...
wrocilismy ze spaceru- pieknie bylo, pogoda za..bista! taka mamy wiosne tej jesieni ze szok!krycha.stara, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:To jak jeszcze wstawisz w awatar cos typowego dla Ciebie, jakis charakterystyczny obrazek, to juz w ogole cale forum Cie pokocha
Wstawię coś jutro:-) żebyście mialy mnie za co kochaćteraz pisze z telefonu. Strasznie wartka tu akcja i ja prawie nigdy nie jestem w temacie.
krycha.stara, iwcia77, Magda*, Mega, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Cofnelam sie, doczytuje i oczywiscie kulinaria... Ech... Ide po krowki
krówki ?
wpadaj do mnie, szefu zamówił 50kg (z logo firmy)
one są ciagnące, wiec ich nie tykam, wole kruche
za to klienci za dużo nie marudza, bo maja gebe zatkanaiwcia77, pierwiastka, anna maria, Sabina, malgos741, Mega, kapturnica, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:krówki ?
za to klienci za dużo nie marudza, bo maja gebe zatkanaefcia, Mega, kapturnica, moremi, Mimbla, paszczakin lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:krówki ?
za to klienci za dużo nie marudza, bo maja gebe zatkanaefcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter