X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja

Mimbla, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Tez lubię domowe hamburgery, ale sama mielę mięso i uklepuję na kotlety i smażę, wprawdzie nie sa takie jak od cyrkla, ale za to wiem z czego ;) narobiłas mi smaka :)
    Te z Biedronki są super, z Sokołowa 94% mięsa wołowego, sól czosnek
    Smazone na patelni grillowej bez tłuszczu, grube większe niż w Macu

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no to ja wcinam rozmrożone miksowane szwedzkie truskawki ze zbiorów mojego m latem :) mniam. prosto z pudełka.

Ja wcięłam dwa pieczone z brazowym cukrem jabłka. Mnuam! I zagryzłam ciasteczkami wieloziarnistymi wlasnego wypieku. Mniam!

Mega, Mimbla, ComeToMeBaby, dorbie, efcia, moremi, Sabina, BISCA, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Wacia, tak sobie przeglądam neta i natrafiłam na taką stronkę, na której znalazłam informację, o której już pisałam wcześniej. Może i znalazłabym tą informację na bardziej "naukowych" stronach, ale urzekł mnie ten portret Waci, więc wklejam for U. Może akurat nie wszystko stracone gdy ovu idzie nie z tego jajnika co trzeba <3 Tak sobie o Tobie pomyślałam, jak zobaczyłam ten rysunek, pamiętając o ostatnim przeglądzie podwozia.

flircik.gif

ComeToMeBaby, moremi, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Te z Biedronki są super, z Sokołowa 94% mięsa wołowego, sól czosnek
    Smazone na patelni grillowej bez tłuszczu, grube większe niż w Macu

A mi to mięso z tacek, garmazeryjne śmierdzi :-( i tez wole sama zmielic świeże mieso.

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No patrz, nawet dzisiaj o tym z mężem rozmawialam, ze spoko by było tak o 4 do szpitala wyjechać, przed 6 skonczyć i później odpoczywać cały dzień ;-)
    Taaa, w tym hałasie i z odwiedzającymi inne ;) w szpitalu to ja nie spałam prawie wcale ;) mam nadzieje ze tym razem nie trafie na wysyp rodzących.

Reni, to ja chce jak cos 14ty :) musze sie zregenerować po imprezie ;)
    Upiekłam biszkopt migdałowy i kurka cos mi sie sączy :/ teraz na szczęście mniej i na moje oko to nie wody. Hmm....

efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zmykam. Dobranoc wszystkim

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Taaa, w tym hałasie i z odwiedzającymi inne ;) w szpitalu to ja nie spałam prawie wcale ;) mam nadzieje ze tym razem nie trafie na wysyp rodzących.

Reni, to ja chce jak cos 14ty :) musze sie zregenerować po imprezie ;)
    Upiekłam biszkopt migdałowy i kurka cos mi sie sączy :/ teraz na szczęście mniej i na moje oko to nie wody. Hmm....

A niby co innego może się sączyć? :O

Jestem zdania, ze odwiedziny powinny być ograniczone do ojców narodzonych dzieci. Li i jedynie.

Mam porównanie bo z Pierworodnym był jeszcze zakaz odwiedzin a z Młodym to już pielgrzymki po oddziale chodziły. Wolałam tą pierwsza wersję.

Jakby nie było Naciu to powodzenia. <3

ComeToMeBaby, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, dużo piszecie... czy Wy żyjecie realnie poza forum :-) śmiem wątpić :-)

dorbie, efcia, krycha.stara, sandra80 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jakbym siedziała na bombie.
    Nic. Aaaa nie. Główkę czuję miedzy nogami. To znaczy takie parcie. Poza tym tak jak wczesniej. Nic.
    Ale brzuch mi już zjechał w dół. Powiedzcie, ze to widzicie. Czy mi się wydaje?
    Zjechał, zjechał. Moze 11.11 to bedzie ten dzien ;) 15.11.15 tez fajna data :) ale mam nadzieje ze rozpakujesz sie wczesniej

dorbie, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A mi to mięso z tacek, garmazeryjne śmierdzi :-( i tez wole sama zmielic świeże mieso.
    Ale to nie jest mięso garmażeryjne
    Ja nie kupuję garmażeryjnego, pełno jest jakiegośc białka w tym i faktycznie inaczej pachnie

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już idę, dobranoc i do jutra <3

macduska lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Jestem zdania, ze odwiedziny powinny być ograniczone do ojców narodzonych dzieci. Li i jedynie.

Mam porównanie bo z Pierworodnym był jeszcze zakaz odwiedzin a z Młodym to już pielgrzymki po oddziale chodziły. Wolałam tą pierwsza wersję.

Na moje oko to jakaś większa porcja śluzu, nie ta konsystencja ;)
    Tez uważam ze odwiedziny powinny byc ograniczone. Dobrze pamietam jak przyszedł w odwiedziny facet z takim 12latkiem co wszędzie musiał zajrzeć, jak poszedł do łazienki i zaczął zerkać do koszy na śmieci to mnie trafiało. W ogóle to w wolny dzien przez oddział szły tabuny ludu. Człowiek próbował karmić a tu armia ciotek i wujków :/ dobrze ze położne rozgonili ten tłum.

Apropos rzadu- ciekawe czy wróci obowiązkowy pobór do wojska ;)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Dobranoc, dużo piszecie... czy Wy żyjecie realnie poza forum :-) śmiem wątpić :-)
    A jest cos innego poza forum? O.o Dzie?

efcia, macduska, Reni, moremi, BISCA, iwcia77, Sabina, paszczakin, satori, sandra80, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

A mi się tak podobało w tych szpitalach co rodziłam, że nie można było rodzinom wchodzić na sale. W pierwszym szpitalu to była sala odwiedzin i tam się jechało z łożeczkiem, a w drugim stawiało się łożeczko przy szybie i kobieta mogła wyjść na zawnątrz bez dziecka.
    A teraz to chyba będzie można wchodzić na sale rodzinom. Zobaczę, ale tu mam troche lekarzy znajomych na oddziale położniczym i dwie położne i moją koleżankę ginkę na ginekologii. Już mi koleżanka z położnctwa zapowiedziała, że salę mi lepszą załatwi, też mogę wziąć jedynkę jak będzie wolna, a jest płatna.
    Ale fakt, że nie zniosę jak do babki obok przyjdzie cała rodzinka z żarciem, kiełbasami itd

moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A jest cos innego poza forum? O.o Dzie?

Simba lovju

Sabina, paszczakin, Simba, sandra80, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy dziewczyny :-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie spać
    Zwiedzać!

BISCA, iwcia77, moremi, paszczakin, macduska, Simba, pierwiastka, sandra80, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyporannie mlody mi zrobil wczoraj popoludniu taki armagedon ,ze nie mialam czasu sie po łysej piczcepodrapac.Nie spal od 14az do 22!!Nosz kurde juz wymiekalam tak marudzil.Za to noc miodmalina bo jedna pobudka na żarło i poszedl spac do 6tej.Takze mimo znizki emocjonalnej przynajmniej wyspana.No i Elf mi wczorja niespodzianke zrobil bo zadzownila na chwile z imformacja ze dzwoni pogotowie antydepresyjne.Kochana <3 .
    I mlody od wczoraj oznal co to lewa ręa i wciska ja sobie niemożebnie do ryjka.Zabawnie to wyglada .
    Morcia 10ty wiec wiesz 8)

Psze paniz racji braku permanentnie czasu skladam tylko zyczenia.Koperte podrzuce pod choinke.100LAT!!

Sabina, iwcia77, moremi, Reni, satori, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,snilo mi sie ze Morek rodzila a kapta brzuch jej masowala :-)

iwcia77, kapturnica, Sabina, moremi, Simba, pierwiastka, satori, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 12162 12163 12164 12165 12166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ