35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przeczytalam Morkowy wpis o tym , ze czuje parcie
..jak ja tak czulam to mialam rozwarcie na 9 cm i za 45 min byl Ivo 
mi sie cos czuje ze tam toto juz odwala cala ciezka robote a potem tylko Morek go wypchnie po 20 minutach
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, BISCA, pierwiastka, efcia, satori, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry

Nie urodziłam, ale dzień długi
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, kapturnica, paszczakin, nick nieaktualny, malgos741, Simba, BISCA, pierwiastka, efcia, satori, ComeToMeBaby, sandra80, Luna76, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ja poszlam wczoraj spac z Ivo o 20
potem pobudka o 1 , 3 , 6 i 7...ja sie wykoncze normalnie
Aaaale spójrz na to optymistycznie - 5 godzin nieprzerwanego snu hihihihi
A tak poważnie to pamiętam jak kilka lat temu marzyłam o możliwości snu "do oporu" i bez pobudki w nocy. A teraz nie mogę się doczekać żeby znów to przeżyć.
Jednak kobieta zmienną jest
iwcia77, moremi, BISCA, efcia, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
i wlasnie tylko te 5 h mnie pocieszaJastra wrote:Aaaale spójrz na to optymistycznie - 5 godzin nieprzerwanego snu hihihihi
A tak poważnie to pamiętam jak kilka lat temu marzyłam o możliwości snu "do oporu" i bez pobudki w nocy. A teraz nie mogę się doczekać żeby znów to przeżyć.
Jednak kobieta zmienną jest
efcia lubi tę wiadomość
-
A ja ruszam niedługo do nowego lekarza. Jestem koszmarnie zestresowana i już na wszystkich warczę.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, BISCA, pierwiastka, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny