SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Zjadło mi posta:) zrobiłam dziś tsh , wieczorem wyniki :)

Reni, Sabina, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, świetna historia :-)

Reni, iwcia77, pierwiastka, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wtorkowo ;)
    Reni wszystkiego najlepszego <3
    Kciuki za wszystkie potrzebujące...
    Wczoraj mieliśmy gości i poprasowałam a dziś źle się czuję ... i do roboty trzeba iść ehh

Reni, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a potem powrot do domu z urodzin :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de48291fda6.jpg

dlatego robię w domu ;-)

zawsze to tylko upadek z dywanu na podłogę

malgos741, iwcia77, moremi, kapturnica, pierwiastka, efcia, satori, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Reeeeeni, to się nazywa impreza!!! :)

Reni, iwcia77, Sabina, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra my tu gadu, gadu, a walizka po peronie biega

gdzie Moremi!

czekam na finał

popcorn09.gif

Sabina, iwcia77, moremi, dorbie, BISCA, kapturnica, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj w pracy uświadomiła " koleżanka " dlaczego nie mam drugiego dziecka :(

Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni fajowe te obrazki :)

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Mnie wczoraj w pracy uświadomiła " koleżanka " dlaczego nie mam drugiego dziecka :(

???? że coooo????

iwcia77, yesenia, dorbie, krycha.stara lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    a skad ona wie? :-O

malgos741, yesenia, dorbie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytała jak minął mi weekend , więc jak jej powiedziałam że dość intensywnie , że nawet w niedzielę miałam robotę z Miłoszem bo dużo ma nauki i na kilka konkursów pani go wystawiła więc muszę z nim trochę posiedzieć , to powiedziała ( wiedząc co nieco że staram się ) :" I dlatego nie masz drugiego dziecka bo z jednym nie dajesz sobie rady " strasznie mnie to zabolało , jeszcze inne sprawy mi wypowiedziała , nawet nie chce mi się o nich pisać

dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a skad ona wie? :-O

widzisz kurna jasnowidz a niej ... cholera jasna, całe popołudnie wczoraj piekło mnie w piersiach przez nią , tak mi dosrała

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Zapytała jak minął mi weekend , więc jak jej powiedziałam że dość intensywnie , że nawet w niedzielę miałam robotę z Miłoszem bo dużo ma nauki i na kilka konkursów pani go wystawiła więc muszę z nim trochę posiedzieć , to powiedziała ( wiedząc co nieco że staram się ) :" I dlatego nie masz drugiego dziecka bo z jednym nie dajesz sobie rady " strasznie mnie to zabolało , jeszcze inne sprawy mi wypowiedziała , nawet nie chce mi się o nich pisać
    a ona dzieciata?
    przejelas sie , bo zalezy ci na jej opini o tobie?

kapturnica, satori, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ysenia..mi sie raczej wydaje cos odwrotnego...zajmowanie sie dzieckiem , pomaganie mu w lekcjach to jest wlasnie "dawanie rady" - tzn byc mama na etacie ..hm

Jastra, Sabina, yesenia, BISCA, kapturnica, malgos741, pierwiastka, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:

Co za małpa wredna! Sama musi mieć kompleksy i dlatego znalazła genialny sposób na podniesienie ego.
    Boże chroń przed "koleżankami"!

Sabina, yesenia, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ysenia..mi sie raczej wydaje cos odwrotnego...zajmowanie sie dzieckiem , pomaganie mu w lekcjach to jest wlasnie "dawanie rady" - tzn byc mama na etacie ..hm

Dokładnie tak jest!

yesenia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zależy. Ona ma około 60 , dwoje dzieci z pierwszego małżeństwa, gdzie miała przesrane. Teraz ma jak w niebie, dorwała bogatego faceta , ma wszystko co chce. Jej córka też stara się o drugie dziecko, więc nie rozumiem dlaczego tak mi dosadziła. Nie pomyślała jak ona by się czuła. Jak jej powiedziałam że w sobotę miałam dużo roboty, że mama nie może mi teraz zbyt dużo pomóc bo żle się czuje, to jeszcze powiedziała mi że moja mama nie ma obowiązku mi pomagać - ja wiem że obowiązku nie ma tylko sama chce. A ona sama cały czas pomaga córce w wychowaniu wnuczki, a to na basen ją prowadzi a to na tańce. Nie mówiąc o tym że nie raz zabiera ją do pracy jak nie ma z kim siedzieć w domu. Więc jaki ona ma obowiązek??? Kurna taki sam jak moja mama , po co pierdzieli takie głupoty jak sama tak robi. Zresztą to nie tak mnie dotknęło jak to że " nie mogę dać sobie rady z Miłoszem " GNIDA jedna!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 09:36

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, najlepszego! Skąd Ty inspiracje bierzesz o tej porze :-)

Yesenia, dla własnego spokoju powinnaś olać te teorie koleżanki. Inna sprawa jest taka, że moim zdaniem jestes mocno rozchwiana emocjonalnie, a to nie dobrze.

A ja muszę dziś męża kurowac, bo mi sie pochorowal.

BISCA, Reni, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf jestem rozchwiana , ale czy już w pracy nie można powiedzieć że miało się ciężki weekend , bez narzekania to mówiłam , na spokojnie że dużo roboty , a ona ze złością mi dosadziła , a w dupie ją mam

dorbie, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni kochana wszystkiego naj naj najlepszego z szczególnie tego jednego wymarzonego , Ty wiesz czego :)

Reni lubi tę wiadomość

‹‹ 12165 12166 12167 12168 12169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ