X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Zjadło mi posta:) zrobiłam dziś tsh , wieczorem wyniki :)

Reni, Sabina, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, świetna historia :-)

Reni, iwcia77, pierwiastka, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wtorkowo ;)
    Reni wszystkiego najlepszego <3
    Kciuki za wszystkie potrzebujące...
    Wczoraj mieliśmy gości i poprasowałam a dziś źle się czuję ... i do roboty trzeba iść ehh

Reni, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a potem powrot do domu z urodzin :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de48291fda6.jpg

dlatego robię w domu ;-)

zawsze to tylko upadek z dywanu na podłogę

malgos741, iwcia77, moremi, kapturnica, pierwiastka, efcia, satori, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Reeeeeni, to się nazywa impreza!!! :)

Reni, iwcia77, Sabina, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra my tu gadu, gadu, a walizka po peronie biega

gdzie Moremi!

czekam na finał

popcorn09.gif

Sabina, iwcia77, moremi, dorbie, BISCA, kapturnica, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj w pracy uświadomiła " koleżanka " dlaczego nie mam drugiego dziecka :(

Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni fajowe te obrazki :)

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Mnie wczoraj w pracy uświadomiła " koleżanka " dlaczego nie mam drugiego dziecka :(

???? że coooo????

iwcia77, yesenia, dorbie, krycha.stara lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    a skad ona wie? :-O

malgos741, yesenia, dorbie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytała jak minął mi weekend , więc jak jej powiedziałam że dość intensywnie , że nawet w niedzielę miałam robotę z Miłoszem bo dużo ma nauki i na kilka konkursów pani go wystawiła więc muszę z nim trochę posiedzieć , to powiedziała ( wiedząc co nieco że staram się ) :" I dlatego nie masz drugiego dziecka bo z jednym nie dajesz sobie rady " strasznie mnie to zabolało , jeszcze inne sprawy mi wypowiedziała , nawet nie chce mi się o nich pisać

dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a skad ona wie? :-O

widzisz kurna jasnowidz a niej ... cholera jasna, całe popołudnie wczoraj piekło mnie w piersiach przez nią , tak mi dosrała

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Zapytała jak minął mi weekend , więc jak jej powiedziałam że dość intensywnie , że nawet w niedzielę miałam robotę z Miłoszem bo dużo ma nauki i na kilka konkursów pani go wystawiła więc muszę z nim trochę posiedzieć , to powiedziała ( wiedząc co nieco że staram się ) :" I dlatego nie masz drugiego dziecka bo z jednym nie dajesz sobie rady " strasznie mnie to zabolało , jeszcze inne sprawy mi wypowiedziała , nawet nie chce mi się o nich pisać
    a ona dzieciata?
    przejelas sie , bo zalezy ci na jej opini o tobie?

kapturnica, satori, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ysenia..mi sie raczej wydaje cos odwrotnego...zajmowanie sie dzieckiem , pomaganie mu w lekcjach to jest wlasnie "dawanie rady" - tzn byc mama na etacie ..hm

Jastra, Sabina, yesenia, BISCA, kapturnica, malgos741, pierwiastka, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:

Co za małpa wredna! Sama musi mieć kompleksy i dlatego znalazła genialny sposób na podniesienie ego.
    Boże chroń przed "koleżankami"!

Sabina, yesenia, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ysenia..mi sie raczej wydaje cos odwrotnego...zajmowanie sie dzieckiem , pomaganie mu w lekcjach to jest wlasnie "dawanie rady" - tzn byc mama na etacie ..hm

Dokładnie tak jest!

yesenia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zależy. Ona ma około 60 , dwoje dzieci z pierwszego małżeństwa, gdzie miała przesrane. Teraz ma jak w niebie, dorwała bogatego faceta , ma wszystko co chce. Jej córka też stara się o drugie dziecko, więc nie rozumiem dlaczego tak mi dosadziła. Nie pomyślała jak ona by się czuła. Jak jej powiedziałam że w sobotę miałam dużo roboty, że mama nie może mi teraz zbyt dużo pomóc bo żle się czuje, to jeszcze powiedziała mi że moja mama nie ma obowiązku mi pomagać - ja wiem że obowiązku nie ma tylko sama chce. A ona sama cały czas pomaga córce w wychowaniu wnuczki, a to na basen ją prowadzi a to na tańce. Nie mówiąc o tym że nie raz zabiera ją do pracy jak nie ma z kim siedzieć w domu. Więc jaki ona ma obowiązek??? Kurna taki sam jak moja mama , po co pierdzieli takie głupoty jak sama tak robi. Zresztą to nie tak mnie dotknęło jak to że " nie mogę dać sobie rady z Miłoszem " GNIDA jedna!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 09:36

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, najlepszego! Skąd Ty inspiracje bierzesz o tej porze :-)

Yesenia, dla własnego spokoju powinnaś olać te teorie koleżanki. Inna sprawa jest taka, że moim zdaniem jestes mocno rozchwiana emocjonalnie, a to nie dobrze.

A ja muszę dziś męża kurowac, bo mi sie pochorowal.

BISCA, Reni, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf jestem rozchwiana , ale czy już w pracy nie można powiedzieć że miało się ciężki weekend , bez narzekania to mówiłam , na spokojnie że dużo roboty , a ona ze złością mi dosadziła , a w dupie ją mam

dorbie, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni kochana wszystkiego naj naj najlepszego z szczególnie tego jednego wymarzonego , Ty wiesz czego :)

Reni lubi tę wiadomość

‹‹ 12165 12166 12167 12168 12169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ