35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wtorkowo
Reni wszystkiego najlepszego
Kciuki za wszystkie potrzebujące...
Wczoraj mieliśmy gości i poprasowałam a dziś źle się czuję ... i do roboty trzeba iść ehhReni, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:a potem powrot do domu z urodzin
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5de48291fda6.jpg
dlatego robię w domu
zawsze to tylko upadek z dywanu na podłogęmalgos741, iwcia77, moremi, kapturnica, pierwiastka, efcia, satori, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina, iwcia77, moremi, dorbie, BISCA, kapturnica, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZapytała jak minął mi weekend , więc jak jej powiedziałam że dość intensywnie , że nawet w niedzielę miałam robotę z Miłoszem bo dużo ma nauki i na kilka konkursów pani go wystawiła więc muszę z nim trochę posiedzieć , to powiedziała ( wiedząc co nieco że staram się ) :" I dlatego nie masz drugiego dziecka bo z jednym nie dajesz sobie rady " strasznie mnie to zabolało , jeszcze inne sprawy mi wypowiedziała , nawet nie chce mi się o nich pisać
dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Zapytała jak minął mi weekend , więc jak jej powiedziałam że dość intensywnie , że nawet w niedzielę miałam robotę z Miłoszem bo dużo ma nauki i na kilka konkursów pani go wystawiła więc muszę z nim trochę posiedzieć , to powiedziała ( wiedząc co nieco że staram się ) :" I dlatego nie masz drugiego dziecka bo z jednym nie dajesz sobie rady " strasznie mnie to zabolało , jeszcze inne sprawy mi wypowiedziała , nawet nie chce mi się o nich pisać
przejelas sie , bo zalezy ci na jej opini o tobie?kapturnica, satori, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ysenia..mi sie raczej wydaje cos odwrotnego...zajmowanie sie dzieckiem , pomaganie mu w lekcjach to jest wlasnie "dawanie rady" - tzn byc mama na etacie ..hm
Jastra, Sabina, yesenia, BISCA, kapturnica, malgos741, pierwiastka, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Zapytała jak minął mi weekend , więc jak jej powiedziałam że dość intensywnie , że nawet w niedzielę miałam robotę z Miłoszem bo dużo ma nauki i na kilka konkursów pani go wystawiła więc muszę z nim trochę posiedzieć , to powiedziała ( wiedząc co nieco że staram się ) :" I dlatego nie masz drugiego dziecka bo z jednym nie dajesz sobie rady " strasznie mnie to zabolało , jeszcze inne sprawy mi wypowiedziała , nawet nie chce mi się o nich pisać
Co za małpa wredna! Sama musi mieć kompleksy i dlatego znalazła genialny sposób na podniesienie ego.
Boże chroń przed "koleżankami"!Sabina, yesenia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie zależy. Ona ma około 60 , dwoje dzieci z pierwszego małżeństwa, gdzie miała przesrane. Teraz ma jak w niebie, dorwała bogatego faceta , ma wszystko co chce. Jej córka też stara się o drugie dziecko, więc nie rozumiem dlaczego tak mi dosadziła. Nie pomyślała jak ona by się czuła. Jak jej powiedziałam że w sobotę miałam dużo roboty, że mama nie może mi teraz zbyt dużo pomóc bo żle się czuje, to jeszcze powiedziała mi że moja mama nie ma obowiązku mi pomagać - ja wiem że obowiązku nie ma tylko sama chce. A ona sama cały czas pomaga córce w wychowaniu wnuczki, a to na basen ją prowadzi a to na tańce. Nie mówiąc o tym że nie raz zabiera ją do pracy jak nie ma z kim siedzieć w domu. Więc jaki ona ma obowiązek??? Kurna taki sam jak moja mama , po co pierdzieli takie głupoty jak sama tak robi. Zresztą to nie tak mnie dotknęło jak to że " nie mogę dać sobie rady z Miłoszem " GNIDA jedna!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 09:36
-
Reni, najlepszego! Skąd Ty inspiracje bierzesz o tej porze
Yesenia, dla własnego spokoju powinnaś olać te teorie koleżanki. Inna sprawa jest taka, że moim zdaniem jestes mocno rozchwiana emocjonalnie, a to nie dobrze.
A ja muszę dziś męża kurowac, bo mi sie pochorowal.BISCA, Reni, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf jestem rozchwiana , ale czy już w pracy nie można powiedzieć że miało się ciężki weekend , bez narzekania to mówiłam , na spokojnie że dużo roboty , a ona ze złością mi dosadziła , a w dupie ją mam
dorbie, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny