Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dziękuję
    Nie wiem co się dzieje. Ale chyba przestanę mierzyć tempke po owulce bo mi niepotrzebnie robi nadzieję :(

Wprawdzie nie mogę zobaczyć, ale domyślam się o co chodzi i przykro mi Sabcia...
    Tym bardziej że jutro mogę być w podobnej sytuacji :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sabek - pomysl co by Ci dzisiaj zrobilo przyjemnosc i zrob to :) Glowa do gory - to jeszcze jeden miesiac bezkarnego prasowania ;)
    Dziś to jestem w pracy do późnego wieczora, więc o przyjemnosciach Nie ma nawet co myśleć :( batonika sobie kupiłam . Jacka wiśniowego. Będzie na potem ;)

malgos741, Simba, BISCA, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Wprawdzie nie mogę zobaczyć, ale domyślam się o co chodzi i przykro mi Sabcia...
    Tym bardziej że jutro mogę być w podobnej sytuacji :(
    Dziś mam 14dpo o tempke baaardzo wysoko. Myślałam, ze wiesz ;)
    Ale dzięki wery macz :)

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dziękuję
    Nie wiem co się dzieje. Ale chyba przestanę mierzyć tempke po owulce bo mi niepotrzebnie robi nadzieję :(
    Ja też zaczynam się zastanawiać bo robi nadzieję... u mnie też zawsze ładne wykresy a nic nie wychodzi ... może trzeba wyluzować...

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina :-( nie smutkuj

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Ja też zaczynam się zastanawiać bo robi nadzieję... u mnie też zawsze ładne wykresy a nic nie wychodzi ... może trzeba wyluzować...
    Te ladne wykresy sa wlasnie zawsze najbardziej prz€j€bane

malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem.
    Przejdzie mi. Zaraz przyjdzie szefowa. na maksa. Od razu dzien zacznie szybciej leciec. ;)

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 listopada 2015, 18:50

iwcia77, Simba, malgos741, nick nieaktualny, moremi, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dziś mam 14dpo o tempke baaardzo wysoko. Myślałam, ze wiesz ;)
    Ale dzięki wery macz :)

Nieiestety nie wiem, bo nie mam podglądu na Twój wykres.
    A tak w kwestii technicznej jak to jest że niektóre mogę zobaczyć a niektóre nie?
    Dopiero się uczę tu poruszać więc wybaczcie naiwne pytania...

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie mam pytanie natury medycznej :

cz<y ja moge wziac 1000 paracetamolu przed tym rezonansem z kontrastem, bo mnie tak dynia nawala ze do 16 nie wytrzymam

poza tym mowili zebym nic nie jadla min 6 h przed ...ale wode pic to chyba moge?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Nieiestety nie wiem, bo nie mam podglądu na Twój wykres.
    A tak w kwestii technicznej jak to jest że niektóre mogę zobaczyć a niektóre nie?
    Dopiero się uczę tu poruszać więc wybaczcie naiwne pytania...
    Możesz udostępnić dla.wszystkich,dla.nikogo, dla przyjaciółek. Zaraz udostępnia dla wszystkich to zobaczysz moje cudo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie, ze tak pomarudzilam. Cycki do przodu i działamy :)

BISCA, Simba, iwcia77, pierwiastka, moremi, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Możesz udostępnić dla.wszystkich,dla.nikogo, dla przyjaciółek. Zaraz udostępnia dla wszystkich to zobaczysz moje cudo ;)

Aaaaaa, no to wszystko jasne. To ja też zaraz udostępnię, choć niewiele tam jest, bo za późno zaczęłam mierzyć. W przyszłym cyklu zrobię jak należy.

iwcia77, pierwiastka, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia najwazniejsze jest to co sama o sobie myslisz jako matka - reszta swiata choooja wie i niech sie nie wymadrza. nastepnym razem podziekuj kolezance za cenne rady i powiedz zeby zajela sie swoim podworkiem.

moremi, nick nieaktualny, efcia, satori, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No czasem mozesz, skoro nigdy nie marudzisz i zazwyczaj tryskasz optymizmem i pozytywna energia <3

iwcia77, nick nieaktualny, moremi, efcia, ComeToMeBaby, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Aaaaaa, no to wszystko jasne. To ja też zaraz udostępnię, choć niewiele tam jest, bo za późno zaczęłam mierzyć. W przyszłym cyklu zrobię jak należy.

No śliiiiczny! Ale szczerze to myślałam że @ Ci się zaczął-przecież negatywny test w tym dniu to jeszcze nic straconego! no co Ty??

nick nieaktualny, pierwiastka, sandra80 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    oj to ty nie wiesz co to jest marudzenie :) raptem 3 zdania , ze kijowo ci jest :) ty bys musiala mnie posluchac u pani psycholog ;D to dopiero jest marudzenie z jojczeniem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No czasem mozesz, skoro nigdy nie marudzisz i zazwyczaj tryskasz optymizmem i pozytywna energia <3
    Dzięki Ci o Pani :) pokornie się kłaniam ;)

Jutro zrobię lazanie.

iwcia77, Simba, efcia, sandra80, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doczytałam co nieco więc będzie nie na temat ;)
    Ania, Iwcia, Morka kciukam

Yessenia, Sabina <3

no i najlepsze życzenia dla Pani a najbardziej to tych małych stópek :)

nick nieaktualny, iwcia77, Reni, moremi, efcia, sandra80, BISCA, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzięki Ci o Pani :) pokornie się kłaniam ;)

Jutro zrobię lazanie.
    To ja wpadne

nick nieaktualny, iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dzis ochote na kisiel! tfu, wróc, od wczoraj....ale nie mam i zapomniałam rano kupić...czyżby to już budyń był!? o.O

iwcia77 lubi tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
‹‹ 12167 12168 12169 12170 12171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ