35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dziękuję
Nie wiem co się dzieje. Ale chyba przestanę mierzyć tempke po owulce bo mi niepotrzebnie robi nadzieję
Wprawdzie nie mogę zobaczyć, ale domyślam się o co chodzi i przykro mi Sabcia...
Tym bardziej że jutro mogę być w podobnej sytuacjiSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Sabek - pomysl co by Ci dzisiaj zrobilo przyjemnosc i zrob to
Glowa do gory - to jeszcze jeden miesiac bezkarnego prasowania
batonika sobie kupiłam . Jacka wiśniowego. Będzie na potem
malgos741, Simba, BISCA, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dziękuję
Nie wiem co się dzieje. Ale chyba przestanę mierzyć tempke po owulce bo mi niepotrzebnie robi nadziejęSabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ja też zaczynam się zastanawiać bo robi nadzieję... u mnie też zawsze ładne wykresy a nic nie wychodzi ... może trzeba wyluzować...
malgos741, Sabina, iwcia77, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem.
Przejdzie mi. Zaraz przyjdzie szefowa. na maksa. Od razu dzien zacznie szybciej leciec.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 listopada 2015, 18:50
iwcia77, Simba, malgos741, Jastra, moremi, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dziś mam 14dpo o tempke baaardzo wysoko. Myślałam, ze wiesz
Ale dzięki wery macz
Nieiestety nie wiem, bo nie mam podglądu na Twój wykres.
A tak w kwestii technicznej jak to jest że niektóre mogę zobaczyć a niektóre nie?
Dopiero się uczę tu poruszać więc wybaczcie naiwne pytania...
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Nieiestety nie wiem, bo nie mam podglądu na Twój wykres.
A tak w kwestii technicznej jak to jest że niektóre mogę zobaczyć a niektóre nie?
Dopiero się uczę tu poruszać więc wybaczcie naiwne pytania... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Możesz udostępnić dla.wszystkich,dla.nikogo, dla przyjaciółek. Zaraz udostępnia dla wszystkich to zobaczysz moje cudo
Aaaaaa, no to wszystko jasne. To ja też zaraz udostępnię, choć niewiele tam jest, bo za późno zaczęłam mierzyć. W przyszłym cyklu zrobię jak należy.iwcia77, pierwiastka, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
yesenia najwazniejsze jest to co sama o sobie myslisz jako matka - reszta swiata choooja wie i niech sie nie wymadrza. nastepnym razem podziekuj kolezance za cenne rady i powiedz zeby zajela sie swoim podworkiem.
moremi, yesenia, efcia, satori, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wybaczcie, ze tak pomarudzilam. Cycki do przodu i działamy
iwcia77, Sabina, moremi, efcia, ComeToMeBaby, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Aaaaaa, no to wszystko jasne. To ja też zaraz udostępnię, choć niewiele tam jest, bo za późno zaczęłam mierzyć. W przyszłym cyklu zrobię jak należy.
No śliiiiczny! Ale szczerze to myślałam że @ Ci się zaczął-przecież negatywny test w tym dniu to jeszcze nic straconego! no co Ty??Sabina, pierwiastka, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wybaczcie, ze tak pomarudzilam. Cycki do przodu i działamy
raptem 3 zdania , ze kijowo ci jest
ty bys musiala mnie posluchac u pani psycholog
to dopiero jest marudzenie z jojczeniem
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
doczytałam co nieco więc będzie nie na temat
Ania, Iwcia, Morka kciukam
Yessenia, Sabina
no i najlepsze życzenia dla Pani a najbardziej to tych małych stópekSabina, iwcia77, Reni, moremi, efcia, sandra80, BISCA, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter