35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć,
uffff, co mnie podkusiło robić impreze przed porodemKręgosłupa nie czuje ale jest do przodu. Zniosłam tonę jedzenia, dziś jeszcze będę robić tort. Trzymajcie kciuki żeby mi wyszedł bo z moim budyniem mózgowym może być wesoło
będzie czekoladowo-migdałowo- pomarańczowy
przynajmniej jest taki plan.
Ech, nadal nie mogę uwierzyć że Jas ma juz 5 lat a dopiero co poczułam ten jego biszkopotowy zapach na porodówce
Ciekawe co pokaże ten mój dziwny suwaktygodnie pokazuje ok, ale odlicza w dziwny sposób
Reni- najlepszego i wiesz czego! Przyszły rok ma być Twoj i koniec
Yesenia ( ale suka, ta twoja znajoma), Sabina
Idę, bo robota goni a czas nie ubłaganie uciekapierwiastka, Jastra, moremi, iwcia77, Reni, Sabina, Dziobak, macduska, efcia, satori, Simba, Bozia3, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki jeszcze raz
wyobraźcie sobie że jak myłam włosy dzwoni telefon, patrzę praca , więc z mokrą głową i pianą odebrałam a tu " ona " nie mogła sobie poradzić z fakturą ginda , a finał tej opowieści jest taki że potem zadzwonił mój mąż i ledwo go słyszałam... chyba coś mi się tam pozalewało bo kapało nieźle . Teraz to już mnie wkur... na całego !!
-
Luna76 wrote:No właśnie! i ja tak mam. Ale ginekolodzy nic w tym złego nie widzą
...nawet w klinice. Ale estradiol u mnie jak najbardziej git - badałam 2 tyg. temu.
Za parę dni zbadam poziom progesteronu i może coś będę widzieć.Luna76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwcia trzymam kciuki cały czas.
Ania będzie dobrze.
Sabina przytulam.
Natka powodzenia z tortem. Tak w ogóle to na początku przeczytałam, że coś Ci z tortownicy wycieka
Yesenia olej babę, naprawdę jej opinia jest aż taka ważna?Sabina, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Zapytała jak minął mi weekend , więc jak jej powiedziałam że dość intensywnie , że nawet w niedzielę miałam robotę z Miłoszem bo dużo ma nauki i na kilka konkursów pani go wystawiła więc muszę z nim trochę posiedzieć , to powiedziała ( wiedząc co nieco że staram się ) :" I dlatego nie masz drugiego dziecka bo z jednym nie dajesz sobie rady " strasznie mnie to zabolało , jeszcze inne sprawy mi wypowiedziała , nawet nie chce mi się o nich pisać
Sabina, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Dziękuję za pocieszenie i zmykam do kuchni , bo obiad sam się nie zrobi
miłego dnia
Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Reni, życzenia skladałam to już się nie będę powtarzać, nie? Tym bardziej że już zadziałały
nooo
mam na wykresie 4 punkty!ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Ja też mam dobry, ale tak sobie wykombinowałam, że albo jego poziom za wolno spada albo progesteron za wolno rośnie.
Za parę dni zbadam poziom progesteronu i może coś będę widzieć.
Progesteron też u mnie bdb.iwcia77, satori lubią tę wiadomość