X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Od razu widac ze to zyczenia od caffe - nadzy faceci W BUTACH.
    Jakie dzisiaj buty kupilas, Zlotko? ;)
    Dzisiaj Kochanieńka, jeszcze nic nie kupiłam. Ale tak sobie siedziałam i myślałam o butach i stwierdziłam, że wielką niesprawiedliwością jest "przydzielanie" jednego buta jednej nodze. Ja będę dobra i wspaniałomyślna. Każdej nodze kupię parę butów.

Simba, Bozia3, Reni, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzisiaj Kochanieńka, jeszcze nic nie kupiłam. Ale tak sobie siedziałam i myślałam o butach i stwierdziłam, że wielką niesprawiedliwością jest "przydzielanie" jednego buta jednej nodze. Ja będę dobra i wspaniałomyślna. Każdej nodze kupię parę butów.

W następnym życiu będziesz stonogą. :-)

Simba, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ludzka Pani :)

Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    W następnym życiu będziesz stonogą. :-)
    A moze byla w poprzednim? ;)

BISCA, caffe, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To zaraz wychodzisz? Nie wiadomo co bardziej wykancza - dom czy praca ;)
    Juz jestem spokojniejsza ze chociaz Ty sie pojawilas.
    no nie nie ...:) popracuję do 18.30...:) a może i jakie nadgodziny pociągnę...;)

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia...mnie, gdyby ktoś tak powiedział, jak Tobie....to bym dostała ataku smiechu....i mówię to teraz całkiem serio...bo to po prostu można boki zrywać czasami z ludzkich pomysłów na dokopanie komuś...żeby to chociaż ona coś inteligentnego powiedziała...:) naprawdę jesteś w stanie się tym przejąć???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:46

Simba, Reni, pierwiastka, BISCA, efcia, Sabina, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reńka - wszystkiego najlepszego - najlepszej wersji Twoich marzeń...(że tak polecę Chodakowską...;))

Reni, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    yesenia...mnie, gdyby ktoś tak powiedział, jak Tobie....to bym dostała ataku smiechu....i mówię to teraz całkiem serio...bo to po prostu można boki zrywać czasami z ludzkich pomysłów na dokopanie komuś...żebyś to chociaż coś inteligentnego powiedziała...:) naprawdę jesteś w stanie się tym przejąć???
    Ja tez :)

Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja jestem...ale jeździłam dziś z mamą po galeriach - chce sobie kupic płaszczyk ortalionowy i chciała, żebym z nią jechała. A z nami Kajtek....dwa razy nam uciekł z wózka, raz zerwał perłowy naszyjnik z manekina, rzucił w panią chrupkiem...i teraz dotarłam do pracy...wykończona....:)
    Kocham go! Rewelacja :-0 ten naszyjnik to ci dał po kryjomu?

Bozia3, BISCA, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kocham go! Rewelacja :-0 ten naszyjnik to ci dał po kryjomu?
    nie no co Ty - wiesz jaki hałas, jak runął na posadzkę - na szczęscie się tylko odpiął, a nie rozsypał...

dorbie, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie no co Ty - wiesz jaki hałas, jak runął na posadzkę - na szczęscie się tylko odpiął, a nie rozsypał...
    Ojej, jakie byś koszty miała ;-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ,pamiętam swoje wyjście do Biedry kiedyś z moim A. jak miał ok. 1,5 roku. Poszliśmy po keczup tylko, skończyło się na zbitej musztardzie na środku sklepu i plaskiem wymierzonym matce (mi ;)) przy kasie, bo chciał wrócić i jeszcze kilka musztard zbić, a ja się do Jego szatańskiego planu nie chciałam dopasować ;)

Bozia3, macduska, caffe, Simba, moremi, paszczakin, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego nie możecie spętać dzieciaków? jak Paszczak przy karmieniu ;-)

Simba, moremi, paszczakin, Mimbla, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A gdzie ona jest?

Ja nic nie wiem.
    Zreszta jeszcze Kkisiel nam znikl. Ktos porywa awatary na "K" O.o

Bozia3, Simba, krycha.stara, paszczakin, Mimbla, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    miałabyś sumienie tak robić? wiesz ile trwają zakupy kobiet w galerii???? ;) on i tak wytrzymał zapięty w szelki w wózku jakieś 1,5 godziny - no ale ile można????

Reni, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

no co Ty Reni? tak przy ludziach? ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i wypuścili mnie do domu :)
    Za radą gina z innego szpitala zgłosiłam się dziś na IP do nich. Zostałam przebadana bardzo dokładnie łącznie z ktg, usg zwykłym i dowcipnym oraz standardowe badanie na fotelu. Wszystko jest w porządku. Blizna ma zachowaną ciągłość a jej szerokość może być zmienna w zależności od tego jaką pozycję przyjmie dziecko i tego jak wypełniony jest mój pęcherz. Poinformowano mnie bardzo dokładnie jakie są objawy pęknięcia blizny która wcale tak często nie pęka. I wcale mam nie leżeć bo to nie jest dobre w moim przypadku. Owszem oszczędzający tryb życia, noszenie do 2 kg i krótkie spacery. Julia waży 1270 i według usg jest o tydzień starsza.
    Nie wiem dlaczego gin siał taki popłoch. Teraz na spokojnie zastanowię się co dalej.
    Najbardziej cieszę się że nie będzie izolacji z moimi dziećmi a szczególnie tym najmniejszym tygrysem urwisem który nie zrozumiał by dlaczego nie ma mamy.
    Oczywiście dziękuję Wam za kciuki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 14:07

BISCA, pierwiastka, Bozia3, macduska, Jastra, Simba, ivf-ivf, Reni, caffe, moremi, Magdala, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, paszczakin, Dziobak, Mimbla, efcia, dorbie, gosia7122, Sabina, iwcia77, mama78, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, czekalam na wiesci. Dobre wiadomosci. Moge w spokoju popracowac <3

Simba, ania.g, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania, super wieści :)

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jestem i wypuścili mnie do domu :)
    Za radą gina z innego szpitala zgłosiłam się dziś na IP do nich. Zostałam przebadana bardzo dokładnie łącznie z ktg, usg zwykłym i dowcipnym oraz standardowe badanie na fotelu. Wszystko jest w porządku. Blizna ma zachowaną ciągłość a jej szerokość może być zmienna w zależności od tego jaką pozycję przyjmie dziecko i tego jak wypełniony jest mój pęcherz. Poinformowano mnie bardzo dokładnie jakie są objawy pęknięcia blizny która wcale tak często nie pęka. I wcale mam nie leżeć bo to nie jest dobre w moim przypadku. Owszem oszczędzający tryb życia, noszenie do 2 kg i krótkie spacery. Julia waży 1270 i według usg jest o tydzień starsza.
    Nie wiem dlaczego gin siał taki popłoch. Teraz na spokojnie zastanowię się co dalej.
    Najbardziej cieszę się że nie będzie izolacji z moimi dziećmi a szczególnie tym najmniejszym tygrysem urwisem który nie zrozumiał by dlaczego nie ma mamy.
    Oczywiście dziękuję Wam za kciuki <3

Bardzo dobre wieści! :) Teraz relaksik Ania:)

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12170 12171 12172 12173 12174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ