35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Od razu widac ze to zyczenia od caffe - nadzy faceci W BUTACH.
Jakie dzisiaj buty kupilas, Zlotko?Simba, Bozia3, Reni, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Dzisiaj Kochanieńka, jeszcze nic nie kupiłam. Ale tak sobie siedziałam i myślałam o butach i stwierdziłam, że wielką niesprawiedliwością jest "przydzielanie" jednego buta jednej nodze. Ja będę dobra i wspaniałomyślna. Każdej nodze kupię parę butów.
W następnym życiu będziesz stonogą.Simba, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dzisiaj Kochanieńka, jeszcze nic nie kupiłam. Ale tak sobie siedziałam i myślałam o butach i stwierdziłam, że wielką niesprawiedliwością jest "przydzielanie" jednego buta jednej nodze. Ja będę dobra i wspaniałomyślna. Każdej nodze kupię parę butów.
Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To zaraz wychodzisz? Nie wiadomo co bardziej wykancza - dom czy praca
Juz jestem spokojniejsza ze chociaz Ty sie pojawilas.popracuję do 18.30...
a może i jakie nadgodziny pociągnę...
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia...mnie, gdyby ktoś tak powiedział, jak Tobie....to bym dostała ataku smiechu....i mówię to teraz całkiem serio...bo to po prostu można boki zrywać czasami z ludzkich pomysłów na dokopanie komuś...żeby to chociaż ona coś inteligentnego powiedziała...
naprawdę jesteś w stanie się tym przejąć???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:46
Simba, Reni, pierwiastka, BISCA, efcia, Sabina, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:yesenia...mnie, gdyby ktoś tak powiedział, jak Tobie....to bym dostała ataku smiechu....i mówię to teraz całkiem serio...bo to po prostu można boki zrywać czasami z ludzkich pomysłów na dokopanie komuś...żebyś to chociaż coś inteligentnego powiedziała...
naprawdę jesteś w stanie się tym przejąć???
Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja jestem...ale jeździłam dziś z mamą po galeriach - chce sobie kupic płaszczyk ortalionowy i chciała, żebym z nią jechała. A z nami Kajtek....dwa razy nam uciekł z wózka, raz zerwał perłowy naszyjnik z manekina, rzucił w panią chrupkiem...i teraz dotarłam do pracy...wykończona....
Bozia3, BISCA, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia ,pamiętam swoje wyjście do Biedry kiedyś z moim A. jak miał ok. 1,5 roku. Poszliśmy po keczup tylko, skończyło się na zbitej musztardzie na środku sklepu i plaskiem wymierzonym matce (mi
) przy kasie, bo chciał wrócić i jeszcze kilka musztard zbić, a ja się do Jego szatańskiego planu nie chciałam dopasować
Bozia3, macduska, caffe, Simba, moremi, paszczakin, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dlaczego nie możecie spętać dzieciaków? jak Paszczak przy karmieniu
on i tak wytrzymał zapięty w szelki w wózku jakieś 1,5 godziny - no ale ile można????
Reni, paszczakin, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jestem i wypuścili mnie do domu
Za radą gina z innego szpitala zgłosiłam się dziś na IP do nich. Zostałam przebadana bardzo dokładnie łącznie z ktg, usg zwykłym i dowcipnym oraz standardowe badanie na fotelu. Wszystko jest w porządku. Blizna ma zachowaną ciągłość a jej szerokość może być zmienna w zależności od tego jaką pozycję przyjmie dziecko i tego jak wypełniony jest mój pęcherz. Poinformowano mnie bardzo dokładnie jakie są objawy pęknięcia blizny która wcale tak często nie pęka. I wcale mam nie leżeć bo to nie jest dobre w moim przypadku. Owszem oszczędzający tryb życia, noszenie do 2 kg i krótkie spacery. Julia waży 1270 i według usg jest o tydzień starsza.
Nie wiem dlaczego gin siał taki popłoch. Teraz na spokojnie zastanowię się co dalej.
Najbardziej cieszę się że nie będzie izolacji z moimi dziećmi a szczególnie tym najmniejszym tygrysem urwisem który nie zrozumiał by dlaczego nie ma mamy.
Oczywiście dziękuję Wam za kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 14:07
BISCA, pierwiastka, Bozia3, macduska, Jastra, Simba, ivf-ivf, Reni, caffe, moremi, Magdala, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, paszczakin, Dziobak, Mimbla, efcia, dorbie, gosia7122, Sabina, iwcia77, mama78, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Jestem i wypuścili mnie do domu
Za radą gina z innego szpitala zgłosiłam się dziś na IP do nich. Zostałam przebadana bardzo dokładnie łącznie z ktg, usg zwykłym i dowcipnym oraz standardowe badanie na fotelu. Wszystko jest w porządku. Blizna ma zachowaną ciągłość a jej szerokość może być zmienna w zależności od tego jaką pozycję przyjmie dziecko i tego jak wypełniony jest mój pęcherz. Poinformowano mnie bardzo dokładnie jakie są objawy pęknięcia blizny która wcale tak często nie pęka. I wcale mam nie leżeć bo to nie jest dobre w moim przypadku. Owszem oszczędzający tryb życia, noszenie do 2 kg i krótkie spacery. Julia waży 1270 i według usg jest o tydzień starsza.
Nie wiem dlaczego gin siał taki popłoch. Teraz na spokojnie zastanowię się co dalej.
Najbardziej cieszę się że nie będzie izolacji z moimi dziećmi a szczególnie tym najmniejszym tygrysem urwisem który nie zrozumiał by dlaczego nie ma mamy.
Oczywiście dziękuję Wam za kciuki
Bardzo dobre wieści!Teraz relaksik Ania:)
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość