35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania widzisz i to jest ten powód, który sprawił, że poprasuje dziś czerwoną sukienkę....wróć karwa, toż ja hurmony łykam, aj tam, w każdym razie chciałam napisać, że się cieszę
pierwiastka, BISCA, ania.g, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania musisz mieć zawsze przy sobie wagę podróżną i sprawdzać czy nie nosisz więcej niż 2 kg!
będziemy Cię kontrolować czy pamiętasz
moremi, Bozia3, ania.g, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:A czy ktoś wie co u Moremi słychać?
nie rodze jeszcze
malgos741, Jastra, Magdala, BISCA, ania.g, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny zespół policystycznych jajników to pco czy pcos ?czym te skroty różnią?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry w dolku?
Po pierwsze puszczam usmiech z zyczeniami dla Reni.
Spelnienia marzen i duzo smiechow zawsze.
Po drugie Sabcia tule czule.
Po trzecia yeseni oc na angielskie szkolenie. Jak Ci jaka taka pancia cos pyta po weekendzie to ZAWSZE z usmiechem mowisz, ze mialas zajebisty weekend i ogolnie ju ar fajn.
Bylam w szpitalu. Widzialam sie z liderem lekarzy. Powiedzial ze operacji robic nie ma wskazan i jesli nie chce to on sie zgadza. Pozatym dal mi trzy opcje. 1. Jechac pare cykli moze zajde na acardzie i progesteronie. 2. Ivf z jakas biopsja komorki za ktora sie placi tysiac extra3. to na potem komorka dawczyni.
Ogolnie moje wyniki krwi sa enkuradzing, ale wiek robi swoje. Nie osiagam zdrowej ciazy to dlatego iz moje komorki sa slabe jakosciowo. Ameryki nie odkryl.
Wyniki nasienia M za to bdb.
Dal mi czas do stycznia a potem powrocimy do ivf. Ktorego u nich i tak nie zrobie bo za drogo.
Aaa wyzebralam scan moich narzadow bo ciagle mnie pytaja ile szyjek ile pochw itd. To beda mieli w rekordach.
Dziekuje za uwage.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 15:10
Reni, moremi, pierwiastka, Bozia3, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, paszczakin, ania.g, kapturnica, Mimbla, efcia, macduska, gosia7122, Sabina, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jastra wrote:A jakie masz rozkazy od gin? Czekasz tydzień czy wcześniej do szpitala?
Mój Igor tez się nie spieszył i urodził się tydzień po terminieSimba, macduska, Jastra, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!