X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • efcia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No ja z tej okazji zaliczyłam wizytę w KFC i kupiłam sobie bezalkoholowe :)

Aniu super, że super :D

• efcia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Tu a dzie?

O.o
    coś sciemniasz
    pisałam wczoraj do ciebie i nie odpowiedziałas

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni,

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90c35e392ba9.jpg

życzę Ci przede wszystkim tego, żebyś zawsze miała takie poczucie humoru jak teraz :)

żebyś się doczekała pięknego, małego szopiątka...

i żeby Ci się w życiu każde marzenie spełniło!

Uściski i buziaki z Muminkowej Doliny ;)

"Można leżeć na moście i patrzeć jak przepływa pod nim woda, albo biegać i brodzić w czerwonych botach po mokradłach. Albo zwinąć się w kłębek i przysłuchiwać jak deszcz pada na dach. Bardzo jest łatwo miło spędzać czas"

efcia, kapturnica, Reni, Bozia3, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nienienie, ja chce miec prawo do wlasnego zdania apropos wychowania dzieci.
    Podobno jak sie ich nie ma, to sie nie ma prawa komentowac (patrz Twoj cytat). Ok, nie komentowalam (publicznie, tse, tse).
    ale Simbie chyba chodziło o to, że Ty już jesteś na etapie - że możesz szczylom mówić to, co kiedyś mówiono do Ciebie....ja to tak odebrałam...

krycha.stara lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• efcia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Rili? A, o krowkach. Nie lubie mordoklejek, bo sie po nich ciezko odszczekac ;-)

ja też nie lubie mordoklejek
    no i przez twój powrót do krówek sprawdziłam z ciekawości jakie sa, te ktorymi szefu zawalił mi biurko
    i co? sa kruche takie jak lubie

i i przez ciebie mi dupa urośnie :/
    musisz przyjechać mi pomóc je ogarnąć ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:44

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jeszcze 10 minut i mam jednodniowy wekend 47b20s0.gif

ComeToMeBaby, sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Etapy, haha. Jak w jakims "Call of Duty" czy innym "Mortal Kombat" ;-) Przeszla ktoras juz calom gre? ;-) Mi zostaly jeszcze 3 zycia, a potem chyba game over, ale zbieram bonusy, wiec moze przejde :-P
    jak całą grę przejdę - to się w trumnie położę - także ten....ja jeszcze chętnie trochę pogram i pozaliczam poziomów...

krycha.stara, paszczakin, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Bo mordoklejki jak poleza to sie krystalizuja, czyli robia sie przyjemnie kruche :-) Smacznego. A na dupe polecam plaskie buty, zeby nie nadeptac :-P
    co to za krówki....skrystalizowane...Takie, co zakleją całą mordę, aż się ślinotok zrobi i cieknie z tej gęby brązowa strużka....to jest to!!!!

paszczakin, efcia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale Simbie chyba chodziło o to, że Ty już jesteś na etapie - że możesz szczylom mówić to, co kiedyś mówiono do Ciebie....ja to tak odebrałam...
    Ale ja nie chce! Chcę mówić dzieciatym to, co miałam ochotę mówić, jak nie miałam dzieci!

efcia, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    co to za krówki....skrystalizowane...Takie, co zakleją całą mordę, aż się ślinotok zrobi i cieknie z tej gęby brązowa strużka....to jest to!!!!
    O! Właśnie! Inaczej to można cukier w kostkach zryc i będzie to samo. ;)

Bozia3, efcia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Do wiele wiedzacych=Czy jak moje dziecie non stop ciamka tylko lewa piastke to bedzie leworeczny???Czasem prawa cos majta w zabawkach ale ciumka lewusa. O.o

Kapta, mam nadzieję, że żartujesz...

Bozia3, Mimbla, efcia, Dziobak, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia grasz w gry???? O.o

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ale proteza wylata i odszczeknac sie nijak ...
    to zacznij bez protezy...samymi dziąsłami taką krówkę też można "zrobić" przyjemnie...;)

krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ale ja nie chce! Chcę mówić dzieciatym to, co miałam ochotę mówić, jak nie miałam dzieci!
    chcesz mi powiedzieć, że byłaś taka mądra - że doświadczenie macierzyństwa nic w Twoich poglądach i wiadomościach nie zmieniło!!?? To niezłe....

Dziobak, Magda* lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia grasz w gry???? O.o
    gram...w grę zwaną życiem...khem khem...a Ty nie?

krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś cały dzień załatwiałam jakieś głupie zaświadczenia do umowy przedwstępnej sprzedaży mieszkania...To było straszne. Przyznaję, nie nadaję się do rozmów z pracownikami spółdzielni. Nie radzę sobie z takim podejściem, z którego wynika że petent musi wybiegać, wystać swoje w trzech różnych kolejkach, dać się sprawdzić różnym dziuniom w komputerze czy aby nie ma zadłużenia na funduszu remontowym, śmieciach i c.o....Wypełnić jakieś absurdalne druczki, złożyć je, najlepiej do kilku stanowisk równocześnie, potem złożyć końcowy wniosek - już w innym korytarzu, a potem jeszcze przelać opłatę w kasie... gotówką.. bo terminal nie działa... i potem się słyszy że trzeba czekać 14 dni na decyzję czy można założyć księgę wieczystą nowemu właścicielowi, bo mamy numerek 98 w kolejce....

Czuję się zmęczona, zniecierpliwiona, zgrzana i nie rozumiem po co to wszystko...
    Szlag mnie jasny trafia na samo wspomnienie. Dobrze, że sprzedaję to mieszkanie.

krycha.stara, BISCA, efcia, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    To do Reni bylo, ale sie wtrace. Bo ja to jeszcze w pasjansa albo w tetrisa czasem klikam... :-P
    ja lubiłam też Mario Brossa, Croca i sapera w pracy...o

krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    chcesz mi powiedzieć, że byłaś taka mądra - że doświadczenie macierzyństwa nic w Twoich poglądach i wiadomościach nie zmieniło!!?? To niezłe....
    Jak na ten czas-nic, nada!

Bozia3 lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    ja dziś cały dzień załatwiałam jakieś głupie zaświadczenia do umowy przedwstępnej sprzedaży mieszkania...To było straszne. Przyznaję, nie nadaję się do rozmów z pracownikami spółdzielni. Nie radzę sobie z takim podejściem, z którego wynika że petent musi wybiegać, wystać swoje w trzech różnych kolejkach, dać się sprawdzić różnym dziuniom w komputerze czy aby nie ma zadłużenia na funduszu remontowym, śmieciach i c.o....Wypełnić jakieś absurdalne druczki, złożyć je, najlepiej do kilku stanowisk równocześnie, potem złożyć końcowy wniosek - już w innym korytarzu, a potem jeszcze przelać opłatę w kasie... gotówką.. bo terminal nie działa... i potem się słyszy że trzeba czekać 14 dni na decyzję czy można założyć księgę wieczystą nowemu właścicielowi, bo mamy numerek 98 w kolejce....

Czuję się zmęczona, zniecierpliwiona, zgrzana i nie rozumiem po co to wszystko...
    Szlag mnie jasny trafia na samo wspomnienie. Dobrze, że sprzedaję to mieszkanie.
    No a kto za Ciebie miałby to zrobić? Zawsze się załatwia kwitki o niezaleganiu itp...A, że petentów jest dużo, to i numerek wysoki...ciesz się, że teraz są numerki - przynajmniej se mozna w międzyczasie pójść na spacer..a dawniej się stało kołkiem w kolejce...

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No raczej!!

edit:
    mam nadzieje, ze "Was" to bylam tyz ja...

A ktoz inny <3

paszczakin lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 12173 12174 12175 12176 12177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ