35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:A wiesz ze ja w sobote bylam jeszcze blizej Ciebie?
W koncu sie tam do Ciebie wybioreAle czekam na Madeleinke :*
Nie wyczymam. Jade do Was. Mam zamiar na weekend do waszej stolicy sie wybrac w lutym. Mam nadzieje, ze na Was "trafie"paszczakin, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dlaczego nie możecie spętać dzieciaków? jak Paszczak przy karmieniu
ha!
czy ja juz doroslam, zeby byc przykladem?
moge dawac rady jenzykiem matki?? moge wiedziec lepiej?Reni, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, krycha.stara, Simba, moremi, Mimbla, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie wyczymam. Jade do Was. Mam zamiar na weekend do waszej stolicy sie wybrac w lutym. Mam nadzieje, ze na Was "trafie"
No raczej!!
edit:
mam nadzieje, ze "Was" to bylam tyz ja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 15:41
Simba, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie wyczymam. Jade do Was. Mam zamiar na weekend do waszej stolicy sie wybrac w lutym. Mam nadzieje, ze na Was "trafie"
Kurcze, szkoda ze to jeszcze bedzie przed przeprowadzka - moglibyscie sie u nas zatrzymac!BISCA lubi tę wiadomość
-
A czy ktoras ma pco?
Ps moja kumpela robi badania i ma podejrzenie od gin.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:ha!
czy ja juz doroslam, zeby byc przykladem?
moge dawac rady jenzykiem matki?? moge wiedziec lepiej?krycha.stara, moremi, macduska, Reni, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Moremi, ale rozstepow to Ty nie masz chyba? Gladki brzuchol. Malina.
Faktycznie opadl.krycha.stara, BISCA, Magdala, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sandra80 wrote:Ania widzisz i to jest ten powód, który sprawił, że poprasuje dziś czerwoną sukienkę....wróć karwa, toż ja hurmony łykam, aj tam, w każdym razie chciałam napisać, że się cieszę
efcia, paszczakin, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:A bo widzisz, jak bys mialaa cycki na kolanach, to mialabys jedno zmartwienie mniej
Wiesz jak to ciężko jak po drodze brzuch przeszkadza?kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, dorbie, Magdala, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Mozesz. Jestes juz na etapie - zobaczysz jak bedziesz miec swoje, wtedy pogadamy
nienienie, ja chce miec prawo do wlasnego zdania apropos wychowania dzieci.
Podobno jak sie ich nie ma, to sie nie ma prawa komentowac (patrz Twoj cytat). Ok, nie komentowalam (publicznie, tse, tse).
Ale czy teraz juz moge? Ogolnie odnosze wraznie, ze dalej "co ja tam wiem", bo ostatnio osmielilam sie skomentowac posta dziewczyny, co ma dziecie w wieku Adama, ktore drze sie na wszelkie proby odlozenia.
Skomentowalam delikatnie, ale zasugerowalam, zeby powoli dziecko uczyc okreslonych sytuacji. I zostalam zje...na przez matki starszych dzieci, lub wielodzietne "bo kazde dziecko jest inne" (nie mowilam, ze sa takie same) i "ze uczenie dzieci powoduje frustracje dziecka i rodzica"..
A ja tylko zasugerowalam metode malych krokow. Odkladac na moment. Wychodzic na chwile. Zeby dawac znac dziecku, ze jak sie zniknie z pola widzenia to nie znika sie calkiem np mowiac do niego. Tego typu rzeczy. nie jakies straszne chyba, co?
moremi, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość