Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia kciuki.

Renek, pies Ci juz zlozyl zyczenia? Tfu! Maz chcialam powiedziec ;)
    (jeszcze sie dlawie ze smiechu)

Milego dnia!

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Reni, iwcia77, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz lecę przygotować do obiadu a potem do pracy , jak dobrze , że jutro wolne :)

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    ivf-ivf jestem rozchwiana , ale czy już w pracy nie można powiedzieć że miało się ciężki weekend , bez narzekania to mówiłam , na spokojnie że dużo roboty , a ona ze złością mi dosadziła , a w dupie ją mam

Wiesz, skoro tak to przezywasz to nie jest Ci to obojętne, ja bym jej powiedziała, że tego typu uwagi Cię bolą i są nie na miejscu Twoim zdaniem. Nie martw sie, są ludzie o delikatności słonia, nie obrażając słoni :-)

nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Mnie wczoraj w pracy uświadomiła " koleżanka " dlaczego nie mam drugiego dziecka :(

co Ci ta tępa dzida powiedziała? bo wnioskuję, że nic miłego

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf tacy są dokładnie, ja nie chcę się z nią kłócić bo i tak wyjdzie że ona ma rację , po prostu wiem że mogę z nią rozmawiać tylko o sprawach związanych z pracą i tyle . Ona pracuje ze mną od maja, nigdy nie zdarzyło się do tej pory żeby ktoś komuś tak dosadził , raczej każdy odnosi się do siebie z szacunkiem a tu takie ziele się trafiło :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni kochana wyżej napisałam a w skrócie że nie mogę sobie poradzić z jednym więc nie mam drugiego :) proste :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Zapytała jak minął mi weekend , więc jak jej powiedziałam że dość intensywnie , że nawet w niedzielę miałam robotę z Miłoszem bo dużo ma nauki i na kilka konkursów pani go wystawiła więc muszę z nim trochę posiedzieć , to powiedziała ( wiedząc co nieco że staram się ) :" I dlatego nie masz drugiego dziecka bo z jednym nie dajesz sobie rady " strasznie mnie to zabolało , jeszcze inne sprawy mi wypowiedziała , nawet nie chce mi się o nich pisać
    Oczywiscie tego nie lubię, ale właśnie siarczyście zaklnęłam!
    "Miła" Pańcia już chyba nie jest Twoją koleżanką?

nick nieaktualny, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    widzisz kurna jasnowidz a niej ... cholera jasna, całe popołudnie wczoraj piekło mnie w piersiach przez nią , tak mi dosrała

Yeska Ty musisz sobie trochę przypiłować pazury, bo Ci ludzie na głowę wchodzą

w sumie nic takiego nie powiedziała
    ot takie typowe pierd.lenie, ale za bardzo się tym przejmujesz

ivf-ivf, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, pierwiastka, efcia, satori, nick nieaktualny, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie była "koleżanką " wydawało się że jest dość fajna i ma jakieś doświadczenie życiowe , ale cóż teraz wiem że nie każdemu można wszystko powiedzieć

nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia <3

Przykro mi. Myslalam, ze cos jest na rzeczy. Tulasy.

nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni masz racę , nie umiem się komuś postawić i najważniejsze nie przejmować

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za pocieszenie i zmykam do kuchni , bo obiad sam się nie zrobi :) miłego dnia

iwcia77, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    ivf-ivf jestem rozchwiana , ale czy już w pracy nie można powiedzieć że miało się ciężki weekend , bez narzekania to mówiłam , na spokojnie że dużo roboty , a ona ze złością mi dosadziła , a w dupie ją mam
    Ja się nauczyłam, że w pracy nic nie mówię i staram się byc uśmiechnięta, by mnie nikt o nic nie pytał i jest OK

ivf-ivf, iwcia77, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mowilam- sztuka "wdupiemania" jest bardzo wazna umiejetnoscia. Po mnie, oprocz rodziny i bliskich przyjaciol, takie rzeczy jak po kaczce splywaja.
    Wujkiem staszkiem im!

ivf-ivf, Simba, BISCA, iwcia77, moremi, pierwiastka, efcia, satori, ComeToMeBaby, sandra80, Bozia3, nick nieaktualny, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasenia ja bym jejkazal sprdalac na drzewo, alejatoja 8)

Sabinka nie wiem co napisac...przytlam <3

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Dorbie była "koleżanką " wydawało się że jest dość fajna i ma jakieś doświadczenie życiowe , ale cóż teraz wiem że nie każdemu można wszystko powiedzieć
    Oj, nie, tylko komu można w dzisiejszych czasach, wszędzie zawiść

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabek - pomysl co by Ci dzisiaj zrobilo przyjemnosc i zrob to :) Glowa do gory - to jeszcze jeden miesiac bezkarnego prasowania ;)

Reni, BISCA, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, efcia, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem taka, że jak ktoś by w ten sposób podwazyl moje kompetencje jako matki to bym krtan przegryzla... wara od mojej rodziny.

nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia tulasy <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję
    Nie wiem co się dzieje. Ale chyba przestanę mierzyć tempke po owulce bo mi niepotrzebnie robi nadzieję :(

‹‹ 12166 12167 12168 12169 12170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ