X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia kciuki.

Renek, pies Ci juz zlozyl zyczenia? Tfu! Maz chcialam powiedziec ;)
    (jeszcze sie dlawie ze smiechu)

Milego dnia!

Sabina, moremi, macduska, Reni, iwcia77, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz lecę przygotować do obiadu a potem do pracy , jak dobrze , że jutro wolne :)

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    ivf-ivf jestem rozchwiana , ale czy już w pracy nie można powiedzieć że miało się ciężki weekend , bez narzekania to mówiłam , na spokojnie że dużo roboty , a ona ze złością mi dosadziła , a w dupie ją mam

Wiesz, skoro tak to przezywasz to nie jest Ci to obojętne, ja bym jej powiedziała, że tego typu uwagi Cię bolą i są nie na miejscu Twoim zdaniem. Nie martw sie, są ludzie o delikatności słonia, nie obrażając słoni :-)

dorbie, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Mnie wczoraj w pracy uświadomiła " koleżanka " dlaczego nie mam drugiego dziecka :(

co Ci ta tępa dzida powiedziała? bo wnioskuję, że nic miłego

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf tacy są dokładnie, ja nie chcę się z nią kłócić bo i tak wyjdzie że ona ma rację , po prostu wiem że mogę z nią rozmawiać tylko o sprawach związanych z pracą i tyle . Ona pracuje ze mną od maja, nigdy nie zdarzyło się do tej pory żeby ktoś komuś tak dosadził , raczej każdy odnosi się do siebie z szacunkiem a tu takie ziele się trafiło :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni kochana wyżej napisałam a w skrócie że nie mogę sobie poradzić z jednym więc nie mam drugiego :) proste :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Zapytała jak minął mi weekend , więc jak jej powiedziałam że dość intensywnie , że nawet w niedzielę miałam robotę z Miłoszem bo dużo ma nauki i na kilka konkursów pani go wystawiła więc muszę z nim trochę posiedzieć , to powiedziała ( wiedząc co nieco że staram się ) :" I dlatego nie masz drugiego dziecka bo z jednym nie dajesz sobie rady " strasznie mnie to zabolało , jeszcze inne sprawy mi wypowiedziała , nawet nie chce mi się o nich pisać
    Oczywiscie tego nie lubię, ale właśnie siarczyście zaklnęłam!
    "Miła" Pańcia już chyba nie jest Twoją koleżanką?

yesenia, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    widzisz kurna jasnowidz a niej ... cholera jasna, całe popołudnie wczoraj piekło mnie w piersiach przez nią , tak mi dosrała

Yeska Ty musisz sobie trochę przypiłować pazury, bo Ci ludzie na głowę wchodzą

w sumie nic takiego nie powiedziała
    ot takie typowe pierd.lenie, ale za bardzo się tym przejmujesz

ivf-ivf, BISCA, dorbie, iwcia77, moremi, pierwiastka, efcia, satori, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie była "koleżanką " wydawało się że jest dość fajna i ma jakieś doświadczenie życiowe , ale cóż teraz wiem że nie każdemu można wszystko powiedzieć

dorbie, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia <3

Przykro mi. Myslalam, ze cos jest na rzeczy. Tulasy.

Sabina, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni masz racę , nie umiem się komuś postawić i najważniejsze nie przejmować

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za pocieszenie i zmykam do kuchni , bo obiad sam się nie zrobi :) miłego dnia

iwcia77, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    ivf-ivf jestem rozchwiana , ale czy już w pracy nie można powiedzieć że miało się ciężki weekend , bez narzekania to mówiłam , na spokojnie że dużo roboty , a ona ze złością mi dosadziła , a w dupie ją mam
    Ja się nauczyłam, że w pracy nic nie mówię i staram się byc uśmiechnięta, by mnie nikt o nic nie pytał i jest OK

ivf-ivf, iwcia77, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mowilam- sztuka "wdupiemania" jest bardzo wazna umiejetnoscia. Po mnie, oprocz rodziny i bliskich przyjaciol, takie rzeczy jak po kaczce splywaja.
    Wujkiem staszkiem im!

ivf-ivf, Simba, BISCA, iwcia77, moremi, pierwiastka, efcia, satori, ComeToMeBaby, sandra80, Bozia3, krycha.stara, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasenia ja bym jejkazal sprdalac na drzewo, alejatoja 8)

Sabinka nie wiem co napisac...przytlam <3

Reni, Sabina, yesenia, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Dorbie była "koleżanką " wydawało się że jest dość fajna i ma jakieś doświadczenie życiowe , ale cóż teraz wiem że nie każdemu można wszystko powiedzieć
    Oj, nie, tylko komu można w dzisiejszych czasach, wszędzie zawiść

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabek - pomysl co by Ci dzisiaj zrobilo przyjemnosc i zrob to :) Glowa do gory - to jeszcze jeden miesiac bezkarnego prasowania ;)

Reni, BISCA, malgos741, dorbie, Sabina, iwcia77, moremi, efcia, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem taka, że jak ktoś by w ten sposób podwazyl moje kompetencje jako matki to bym krtan przegryzla... wara od mojej rodziny.

dorbie, kapturnica, iwcia77, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia tulasy <3

Sabina lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję
    Nie wiem co się dzieje. Ale chyba przestanę mierzyć tempke po owulce bo mi niepotrzebnie robi nadzieję :(

‹‹ 12166 12167 12168 12169 12170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ