35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia kciuki.
Renek, pies Ci juz zlozyl zyczenia? Tfu! Maz chcialam powiedziec
(jeszcze sie dlawie ze smiechu)
Milego dnia!
Sabina, moremi, macduska, Reni, iwcia77, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:ivf-ivf jestem rozchwiana , ale czy już w pracy nie można powiedzieć że miało się ciężki weekend , bez narzekania to mówiłam , na spokojnie że dużo roboty , a ona ze złością mi dosadziła , a w dupie ją mam
Wiesz, skoro tak to przezywasz to nie jest Ci to obojętne, ja bym jej powiedziała, że tego typu uwagi Cię bolą i są nie na miejscu Twoim zdaniem. Nie martw sie, są ludzie o delikatności słonia, nie obrażając słonidorbie, kapturnica, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Mnie wczoraj w pracy uświadomiła " koleżanka " dlaczego nie mam drugiego dziecka
co Ci ta tępa dzida powiedziała? bo wnioskuję, że nic miłegoiwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf tacy są dokładnie, ja nie chcę się z nią kłócić bo i tak wyjdzie że ona ma rację , po prostu wiem że mogę z nią rozmawiać tylko o sprawach związanych z pracą i tyle . Ona pracuje ze mną od maja, nigdy nie zdarzyło się do tej pory żeby ktoś komuś tak dosadził , raczej każdy odnosi się do siebie z szacunkiem a tu takie ziele się trafiło
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Zapytała jak minął mi weekend , więc jak jej powiedziałam że dość intensywnie , że nawet w niedzielę miałam robotę z Miłoszem bo dużo ma nauki i na kilka konkursów pani go wystawiła więc muszę z nim trochę posiedzieć , to powiedziała ( wiedząc co nieco że staram się ) :" I dlatego nie masz drugiego dziecka bo z jednym nie dajesz sobie rady " strasznie mnie to zabolało , jeszcze inne sprawy mi wypowiedziała , nawet nie chce mi się o nich pisać
"Miła" Pańcia już chyba nie jest Twoją koleżanką?
yesenia, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:widzisz kurna jasnowidz a niej ... cholera jasna, całe popołudnie wczoraj piekło mnie w piersiach przez nią , tak mi dosrała
Yeska Ty musisz sobie trochę przypiłować pazury, bo Ci ludzie na głowę wchodzą
w sumie nic takiego nie powiedziała
ot takie typowe pierd.lenie, ale za bardzo się tym przejmujeszivf-ivf, BISCA, dorbie, iwcia77, moremi, pierwiastka, efcia, satori, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:ivf-ivf jestem rozchwiana , ale czy już w pracy nie można powiedzieć że miało się ciężki weekend , bez narzekania to mówiłam , na spokojnie że dużo roboty , a ona ze złością mi dosadziła , a w dupie ją mam
ivf-ivf, iwcia77, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Ja juz mowilam- sztuka "wdupiemania" jest bardzo wazna umiejetnoscia. Po mnie, oprocz rodziny i bliskich przyjaciol, takie rzeczy jak po kaczce splywaja.
Wujkiem staszkiem im!ivf-ivf, Simba, BISCA, iwcia77, moremi, pierwiastka, efcia, satori, ComeToMeBaby, sandra80, Bozia3, krycha.stara, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Dorbie była "koleżanką " wydawało się że jest dość fajna i ma jakieś doświadczenie życiowe , ale cóż teraz wiem że nie każdemu można wszystko powiedzieć
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Sabek - pomysl co by Ci dzisiaj zrobilo przyjemnosc i zrob to
Glowa do gory - to jeszcze jeden miesiac bezkarnego prasowania
Reni, BISCA, malgos741, dorbie, Sabina, iwcia77, moremi, efcia, ComeToMeBaby, sandra80, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny