35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Myłam myjką parową, ale po 4 latach jednak nie da się odczyścić rewelacyjnie. Mam za to pedzelek i renowator fug. Myślisz, że też zadziała?
Hehe, ale łatwo tutaj jedna drugą wkręca
Zaraz będziecie opijać mój poród przed zaczeciem akcjiSabina lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Myłam myjką parową, ale po 4 latach jednak nie da się odczyścić rewelacyjnie. Mam za to pedzelek i renowator fug. Myślisz, że też zadziała?
Hehe, ale łatwo tutaj jedna drugą wkręca
Zaraz będziecie opijać mój poród przed zaczeciem akcji
renowator to zależy jaki kolorek masz, jeśli biały - to one czasem kwas wybitnie żrący zawierają, ortofosforowy konkretnie. Poczytaj sobie skład, kochana. Nie wdychaj. Na rynku są rózne wyroby, nie chcę straszyć, po prostu przeczytaj co tam pisze, nie używaj jak jest przekreślona rybka.
Jak chcesz kolorek kobaltowy, to taki renowator troszku mniej wredny jest. Niemniej dla ciężarówki, ja bym zawsze sodę polecałamoremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Jakbym siedziała na bombie.
Nic. Aaaa nie. Główkę czuję miedzy nogami. To znaczy takie parcie. Poza tym tak jak wczesniej. Nic.
Ale brzuch mi już zjechał w dół. Powiedzcie, ze to widzicie. Czy mi się wydaje?
widzimy, widzimy i dlatego tak wyczekujemy
Morcia brzuszek cudny - kcemSabina, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:renowator to zależy jaki kolorek masz, jeśli biały - to one czasem kwas wybitnie żrący zawierają, ortofosforowy konkretnie
. Poczytaj sobie skład, kochana. Nie wdychaj. Na rynku są rózne wyroby, nie chcę straszyć, po prostu przeczytaj co tam pisze, nie używaj jak jest przekreślona rybka.
Jak chcesz kolorek kobaltowy, to taki renowator troszku mniej wredny jest. Niemniej dla ciężarówki, ja bym zawsze sodę polecałanie ma rybki
BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi dzisiaj zaserwowano na kolację hamburgera prawie własnej roboty przez moich chłopaków, czyli z Biedronki hamburgery świeże siekane przyprawione do smażenia i smażone przez moich, plus bułki z tostera z oliwkami, rukolą, ogóreczkami konserwowymi. Pycha
ComeToMeBaby, Mega, Sabina, BISCA, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A mi dzisiaj zaserwowano na kolację hamburgera prawie własnej roboty przez moich chłopaków, czyli z Biedronki hamburgery świeże siekane przyprawione do smażenia i smażone przez moich, plus bułki z tostera z oliwkami, rukolą, ogóreczkami konserwowymi. Pycha
Mmmmmmmmniam, aż zgłodniałamdorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A mi dzisiaj zaserwowano na kolację hamburgera prawie własnej roboty przez moich chłopaków, czyli z Biedronki hamburgery świeże siekane przyprawione do smażenia i smażone przez moich, plus bułki z tostera z oliwkami, rukolą, ogóreczkami konserwowymi. Pycha
narobiłas mi smaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 21:54
Simba lubi tę wiadomość
-
Wacia, tak sobie przeglądam neta i natrafiłam na taką stronkę, na której znalazłam informację, o której już pisałam wcześniej. Może i znalazłabym tą informację na bardziej "naukowych" stronach, ale urzekł mnie ten portret Waci, więc wklejam for U. Może akurat nie wszystko stracone gdy ovu idzie nie z tego jajnika co trzeba
Tak sobie o Tobie pomyślałam, jak zobaczyłam ten rysunek, pamiętając o ostatnim przeglądzie podwozia.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee9157062ba3.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:00
Mega, macduska, efcia, moremi, Sabina, BISCA, pierwiastka, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Tez lubię domowe hamburgery, ale sama mielę mięso i uklepuję na kotlety i smażę, wprawdzie nie sa takie jak od cyrkla, ale za to wiem z czego
narobiłas mi smaka
jak pierogi
Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:od cyrkla to można szklanką wyciąć
jak pierogi
następnym razem zastosuje
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość