35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
może rezydencja to za duże słowo...ale mogę dać słowo, że jak już będzie "pod brzuskami" to zorganizuje zjazd....dla chętnych...iwcia77 wrote:a przenocujesz nas w twoiej rezydencji nad brzuskami
?
iwcia77, efcia, Simba, moremi, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ide w to! Ivo juz podrosnie - zamkniemy chlopakow w pokoju zabawowym i udamy sie do maglaBozia3 wrote:może rezydencja to za duże słowo...ale mogę dać słowo, że jak już będzie "pod brzuskami" to zorganizuje zjazd....dla chętnych...

efcia, Simba, Bozia3, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mi czarne koty biegają na okrągłoiwcia77 wrote:taaa, jak kiedys mi czarny kot przebiegl droge to na drugi dzien mialam wypadek jadac do polski (w Brnie )

Simba, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, ania.g, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale co Ci ciemność przeszkadza??? Ja wezmę porządną latarkę i można prasować....no wiesz..byleby się od roboty wymigać....iwcia77 wrote:jak u dziobaka to musi byc lato, bo tam ciemno lubi byc i slotnie a jak u pogodynki to kazdy termi dobry

Simba, iwcia77, moremi, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ciekawe jak to będzie z poświęcaniem im uwagi....u nas niestety koty poszły trochę w odstawkę...nie to, że chodzą głodne....ale np. spuchniętą wargę kotki zauważyłam po tygodniu....bo dziecko ważniejsze....moremi wrote:Mi czarne koty biegają na okrągło

-
Witam!
Wojtek dziś pojadł swojego kremu do twarzy. Wiedziałam, że ta cisza w łóżeczku jest zdradliwa, ale musiałam kiedys ugotować obiad. Jak przyszłam to krem był wszędzie; we włosach, w nosie, w buzi.
Mam nadzieję, że skończy się tylko tym, że lepszy poślizg będzie.
Simba, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, ania.g, BISCA, paszczakin, nick nieaktualny, caffe, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Ja tez marze o takim spotkaniuBozia3 wrote:ale co Ci ciemność przeszkadza??? Ja wezmę porządną latarkę i można prasować....no wiesz..byleby się od roboty wymigać....

Aaaaa pytalas dzisiaj czy sfinalizowane - umowa przedwstepna i zaliczka zaplacona - teraz notariusze sprawdzaja dokumenty i szykuja akt. Prawdopodobnie w polowie stycznia.
iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysza jak milo cie widziec!!!!mysza1975 wrote:Witam!
Wojtek dziś pojadł swojego kremu do twarzy. Wiedziałam, że ta cisza w łóżeczku jest zdradliwa, ale musiałam kiedys ugotować obiad. Jak przyszłam to krem był wszędzie; we włosach, w nosie, w buzi.
WOJTEK SLODYCZ!!! Jestes pewna ze nie zjadl kremu do tortu?
iwcia77, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie przejmuj się...ja ostatnio swojego przyłapałam na degustacji head&shoulders.... no i jedyna reakcja to..beeeemysza1975 wrote:Witam!
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
czyli pewniak...Simba wrote:Ja tez marze o takim spotkaniu

Aaaaa pytalas dzisiaj czy sfinalizowane - umowa przedwstepna i zaliczka zaplacona - teraz notariusze sprawdzaja dokumenty i szykuja akt. Prawdopodobnie w polowie stycznia.
super
iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Zobaczymy. To są niesamowite miziaki i same domagają się uwagi. Jak na razie i tak większość nieprawidłowości, uczulenia, zadrapania wyłapał mąż.Bozia3 wrote:ciekawe jak to będzie z poświęcaniem im uwagi....u nas niestety koty poszły trochę w odstawkę...nie to, że chodzą głodne....ale np. spuchniętą wargę kotki zauważyłam po tygodniu....bo dziecko ważniejsze....
iwcia77, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!