35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:ja takie lubie oglądać
ale u mnie rozstępy na bank będą bo w rodzinie wszystkie matki siostry mają i ona też i ja też bym u siebie kilka już znalazła więc tylko ta ubrana opcja pozostaje
Brzuch goly czy nie, mysle,ze pamiatka jest fajna. Ja tak na ta ciaze czekam, ze bede chciala dlugo ja pamietacpierwiastka, iwcia77, efcia, Bozia3, Magdala, Simba, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ja tez bede
À le tylko od 23/12 do 28/12
Dla mnie jedyna mozliwa data to niedziela 27/12
Godzina i miejsce nie graja roli.
Juz sie nie moge doczekac. Kto jeszcze bedzie ?BISCA, efcia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:lal! Biszkopt! ja bede! nawet gdyby dziewczynom nie pasowalo to my sie spotkamy - ok?
Ok
dzieki Iwcia. To bedzie moje pierwsze "forumowe" spotkanie. Bardzo sie cieszedorbie, iwcia77, efcia, Simba, paszczakin, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Magdalala- kiedys bylam na koloni z jedna dziewczyna z Bydgoszczy co miala na imie Magdalena i tez trenowala balet
codziennie robila szpagaty na scianie i szpagatami pokonywala kilkumetrowy dlugi korytarz, arabeski , szczupla, zgrabna, kudly dlugie, blyszczace. Ty nadal tanczysz? czy w jakims wieku idzie sie na emeryture i trenuje mlody narybek?
25 lat to optymalne mozliwosci. Potem juz jest z gorki. Na emeryture tancerki ida kolo 40.
Ja nie tanczylam zawodowo. Chociaz bylo to moje marzenie. Wyszlo inaczej.
Niemniej w Bialymstoku przy filharmonii dzialala bardzo preznie szkola popoludniowa dla dzieci i statszych tancerzy baletowych. Ja tanczylam tam prawie do 30tki. Byl czas, ze na treningi latalam codziennie. Byly przedstawienia, tourne do ZSRR.Jezdzilam na rozne konkursy. Ech to byly czasy.
Tancze sobie dorywczo, bo tu wszystko mozna.efcia, iwcia77, Bozia3, BISCA, Simba, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
BISCA wrote:Super !!!!
To jest juz nas 3. 4 Ivo. 5 z Adasiem !
aha- ale ja to bym raczej ivo nie chciala brac ...ja juz sie przy kokakoli nasiedzialam..no chyba ze moja mama mi z nim nie zostanie to wtedy musi ze z Ivo
..uprzedzam z gory , ze nie bedzie latwoBozia3, efcia, dorbie, BISCA, Magdala, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Az innej beczki kupilismy w tamtym tygodniu nowy materac na nasze łozko Miał byc wg sklepu w ciagu 24h wyslanypo zaksiegowaniu pieniedzy.Taaa akurat!Doszedl dzisiaj i mordowalam sie ze starszym zeby stary wyjeVac a noby wniesc.Dzis pierwsze testy z malutkim bedziemy robic.Jak na razie lezy mi sie dziwnie jakos twardziej ale to moze przez to ,ze nasz juz byk zdezelowany
iwcia77, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no tylko zebysmy nie musialy prosto ze spotkania na porodowke z Dorbie jechac
aha- ale ja to bym raczej ivo nie chciala brac ...ja juz sie przy kokakoli nasiedzialam..no chyba ze moja mama mi z nim nie zostanie to wtedy musi ze z Ivo
..uprzedzam z gory , ze nie bedzie latwo
Rozumiem. Ja z kolei mam nadzije musiec przy coli siedzieciwcia77, Bozia3, pierwiastka, efcia, Magdala, Simba, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no tylko zebysmy nie musialy prosto ze spotkania na porodowke z Dorbie jechac
..uprzedzam z gory , ze nie bedzie latwo
To regularna biba sie szykuje! Rety szkoda, ze mi nie po drodze Trojmiasto.iwcia77, BISCA, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny