35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala, Ty naprawde jestes baletnica
Jestem pod wrazeniem
Jezeli chodzi o tluszcz, to my unikamy zwierzecego. Najczesciej gotujemy na oliwie z oliwek. Na zimno rozne : z orzechow, sloneczkikowy, rzepakowy.
À le nie ma to jak (od czasu do czasu) swieza, ciepla, pachnaca bagietka z prawdziwym maslem. Albo kawalek porzadnego lajacego sie smierdzacego sera
Itak nigdy nie bede "wieszakiem"iwcia77, Bozia3, Simba, moremi, paszczakin, ania.g, Magda* lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:taaa, jak kiedys mi czarny kot przebiegl droge to na drugi dzien mialam wypadek jadac do polski (w Brnie )
iwcia77 lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja tez niezbyt trendy...mam uzywki prawie 90 proc garderoby Ivo to spadek..tylko , ze ogladajac metki okazuje sie ze jest to bennetton, original marines, chicco, prenatal, duzo primarka..wiec Ivo jest bardziej trendy niz mamusia
Bo ciuchy zwłaszcza dla małych dzieci wyglądają jak nówki - ja tez miałam dla młodego wiele rzeczy z ciuchów. Szkoda mi było kasy na nówki, tym bardziej, że tak szybko z nich wyrastająiwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:ja kiedyś kupiłam dla męża chrześnicy jakąś markową kiecke z lumpa to jej matka wyskoczyła że dla jej córci tylko funkiel nówki mają być bo jeszzce się czym zarazi
. sie wypierze, zdezynfekuje i grz muza
pierwiastka, Bozia3, moremi, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja lubie je ogladac i podziwiam za odwage
ale najlepiej lubie sesje noworodkow 5 cio dniowych
iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Z ta moda dla dzieci, no coz. wiem, ze bede starala sie o wyglad mojego malucha i nie opre sie checi przebrania go w dynie na haloween, we frak na 31/12, w Mikolaja na swieta itd.
Oczywiscie skorzany plaszcz i buty na obcasach to jakies nieporozumienie
I mam zamiar zrobic sesje u fotografa w ciazy. Nikt nie jest perfektpierwiastka, iwcia77, Magdala, dorbie, Simba, moremi, Sabina, ania.g, macduska, ComeToMeBaby, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Magdala, Ty naprawde jestes baletnica
Jestem pod wrazeniem
Jezeli chodzi o tluszcz, to my unikamy zwierzecego. Najczesciej gotujemy na oliwie z oliwek. Na zimno rozne : z orzechow, sloneczkikowy, rzepakowy.
À le nie ma to jak (od czasu do czasu) swieza, ciepla, pachnaca bagietka z prawdziwym maslem. Albo kawalek porzadnego lajacego sie smierdzacego sera
Itak nigdy nie bede "wieszakiem"BISCA, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
komunikat do sekcji trojmiejskiej:
bede przebywac na terenie gdanska od 20 grudnia do 6 stycznia, chetne do spotkania pilnie prosi sie o ustalenie terminudziekuje za uwage
BISCA, Aasiula, moremi, ania.g, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Calkiem na golasa nie
Moze z brzuchem na wierzchu, pod warunkiem, ze nie bedzie rozstepow
Rozmarzylam sie
ale u mnie rozstępy na bank będą bo w rodzinie wszystkie matki siostry mają i ona też i ja też bym u siebie kilka już znalazła więc tylko ta ubrana opcja pozostajeBISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
BISCA wrote:A jeszcze wracajac do dzieciecych ubran. Siostra odlozyla mi juz wor ciuchow. Tylko, ze ona ma syna, a ja bede miala corke
BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:komunikat do sekcji trojmiejskiej:
bede przebywac na terenie gdanska od 20 grudnia do 6 stycznia, chetne do spotkania pilnie prosi sie o ustalenie terminudziekuje za uwage
Ja tez bedeÀ le tylko od 23/12 do 28/12
Dla mnie jedyna mozliwa data to niedziela 27/12
Godzina i miejsce nie graja roli.
Juz sie nie moge doczekac. Kto jeszcze bedzie ?iwcia77, dorbie, Aasiula, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja tez bede
À le tylko od 23/12 do 28/12
Dla mnie jedyna mozliwa data to niedziela 27/12
Godzina i miejsce nie graja roli.
Juz sie nie moge doczekac. Kto jeszcze bedzie ?BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość