35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastra wrote:No niestety, na dodatek to nie trwa od niedawna.
Nieustający wyścig szczurów przenosi się do domów - czyje dziecko będzie ładniej ubrane, w bardziej markowe ciuchy itd. Przecież na fejsa trzeba wrzucićiwcia77, dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
doczytalam , nadrobilam choc bylo ciezko , bo alojz intensywnie okupuje ostatnio kompa...szuka nadzieji dla swojej mamy ...w niedziele leca do Londynu do kliniki onkologicznej- wizyta w poniedzialek. Alojz znalazl w necie profesora z uniwersytetu w kaliforni , ktory faszerujac sie jakims koktailem z lekow do dzisiaj zyje z rakiem mozgu..a minelo ponoc 20 lat odkad go zdiagnozowali...wydal ksiazke " surviving "terminal" cancer" a facet nazywa sie Ben A. Williams.
Ania- zajeviste wiadomosci
moj rezonans z kontrastem technicznie sie udal- wynik 13 w piatek...dostane cd
Magdalala- kiedys bylam na koloni z jedna dziewczyna z Bydgoszczy co miala na imie Magdalena i tez trenowala baletcodziennie robila szpagaty na scianie i szpagatami pokonywala kilkumetrowy dlugi korytarz, arabeski itp- musiala cwiczyc nawet na wakacjach. piekna byla, szczupla, zgrabna, kudly dlugie, blyszczace. Ty nadal tanczysz? czy w jakims wieku idzie sie na emeryture i trenuje mlody narybek?
dorbie, pierwiastka, Sabina, BISCA, efcia, ania.g, Mega, moremi, caffe, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:No niestety, na dodatek to nie trwa od niedawna.
Nieustający wyścig szczurów przenosi się do domów - czyje dziecko będzie ładniej ubrane, w bardziej markowe ciuchy itd. Przecież na fejsa trzeba wrzucićJastra, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty jesteś chudzielec.....Ciebie to w ogóle nie dotyczy..:)a ja po prostu chcę schudnąć...i jakoś sobie muszę poradzić. Mam duży zapas oleju lnianego - mega zdrowy i nawet robiłam z niego majonez. Odstawiłam tłuszcze mięsne i korzystałam w zasadzie tylko z oliwy z oliwek i oleju lnianego, a i tak waga rosła....no więc muszę jakoś działać...mam nadzieję, że to nie jest mega trucizna.....
Bozia poczytaj o funkcjonowaniu naszego organizmu, tłuszcz w organizmie nie zamienia sie w tłuszcz
tłuszcz, ktory sie odklada w biodra powstaje z nadmiaru węglowodanów
http://zdrowie.witryna.org/tluszcze.htmBozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bozia poczytaj o funkcjonowaniu naszego organizmu, tłuszcz w organizmie nie zamienia sie w tłuszcz
tłuszcz, ktory sie odklada w biodra powstaje z nadmiaru węglowodanów
http://zdrowie.witryna.org/tluszcze.htmefcia, BISCA, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
kapturnica wrote:To ja sie nie wpisuje w ten trend.Mlod wiekszosc rzeczy ma z drugiej reki i malo markowe
Jastra, efcia, dorbie, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja tez niezbyt trendy...mam uzywki prawie 90 proc garderoby Ivo to spadek..tylko , ze ogladajac metki okazuje sie ze jest to bennetton, original marines, chicco, prenatal, duzo primarka..wiec Ivo jest bardziej trendy niz mamusia
iwcia77, Jastra, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter