35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Kapta nie nadazysz to sa napewno mlode ci... i te typy tak Maja
Magda* lubi tę wiadomość
-
Bozia frak jest ok ,chyba fotki byly Kajtka ,ale buty na obcasach czy skorzany plaszcz to juz przesadaBozia3 wrote:ja mojemu rok temu też kupiłam kreację...
na święta mikołaja i na sylwestra frak...
dla zabawy i była to dla mnie duża frajda..
(obydwie rzeczy kupione na ciuchach po 10 zeta ...
)
kapturnica, moremi, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Podczytalam wrzesniowki na fb i jestem w szoku.Laski co maja corki przegladaja strony w necie z modą i zamawiaja KREACJE dzieciom na kazdy dzien swiat
Czy tylko mnie to szokuje ,ze z dzieci przestaja wygladac jak dzieci tylko wymysla sie cuda na kiju?.Jedna dzis dodala zdjecie malucha w skorzanym płaszczu i bucikach wzorowanych na wysokich butach na obcasie.
Mnie to przeraza...
Jestes normalna. Mnie tez.
Wplyw tych Kardiaszanek i innych celebrytek.
Mam kolezanke, ktora urodzila chlopca rok temu. Kompletowala mu ubranka. Spodenki? Tylko i wylacznie skinny jeans.kapturnica, anna maria, moremi, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bozia3 wrote:ja mojemu rok temu też kupiłam kreację...
)
Magdala, anna maria, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Jestes normalna. Mnie tez.
Wplyw tych Kardiaszanek i innych celebrytek.
Mam kolezanke, ktora urodzila chlopca rok temu. Kompletowala mu ubranka. Spodenki? Tylko i wylacznie skinny jeans.
Magdala, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ania ja rozumiem stroic dzieci ale mi sie to zawsze kojarzylo z ciuchami typowo dzieciecymi typu bodziaki, spioszkiA tu plaszczyki , kapelusze czy takie buty O.O Szok!
,biegne do was i mowie Kapta co to kur...a jest oni pala maryche ....i obudzila mnie Helka
moremi, Magdala, kapturnica, iwcia77, Sabina, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może niepotrzebnie pytałaś ich o zdanie?
Gaz odcięli mi fachowcy ze spółdzielni. Oficjalnie nadal z niego korzystamiwcia77, Sabina, Bozia3, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Przeciez ani to wygodne dla dziecka ani praktyczne.
Przede wszystkim niewygodne, krepujace, sztywne.
No ale ja gupia jestem, bo truskawki posypuje cukrem i jem ze smietana.moremi, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Hm. Dziwny ten oli spray. W skladzie same zera.
Ze amerykanski wynalazek to wiadomo. Ameryka otyla jest.
Na pewno wygodny w uzyciu.
Generalnie ja sie dobrego tluszczu nie boje, bo wiadomo, ze jest niezbedny. Masla wale na kanapki tyle co szynki.chociaz to nie najzdrowszy tluszcz. Prawdziwego masla oczywiscie.
To tak jak ja.
Jakoś podejrzany ten olej bez tłuszczu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:15
BISCA, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Taa. To ci sami co mnie ganiali po miescie za zaswiadczeniem, ze maz 6 lat juz nie mieszka.
U rodzicow jest swieca w lazience PLUS grzejnik lazienkowy. Bo tez sie nie dalo. Sciana gipsowa poszla do wyburzenia bez klopotu.
Oni maja tych swoich majstrow na etacie i z nimi pozna tez gadac prywatnie. Maja dojscia i za kase zrobia to i owo.Magdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Szkoda tych dzieci . Suchaj co mi sie snilo (troche juz rano napisalam ).Ja Ty i Morka bylysmy nauczycielkami w szole i nagle Morka zaczela rodzic a Ty jej brzuch masowalas .Ja musialm lekcje prowadzic ,wchodze do kalasy i co widze wszystkie bachory Maja skrety w lapach i pala maryche
,biegne do was i mowie Kapta co to kur...a jest oni pala maryche ....i obudzila mnie Helka
anna maria, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja mojemu rok temu też kupiłam kreację...
)
Uwielbiam zakupy w ciuchlandach. Ten dreszczyk emocji.pierwiastka, anna maria, iwcia77, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Az innej beczki kupilismy w tamtym tygodniu nowy materac na nasze łozko Miał byc wg sklepu w ciagu 24h wyslanypo zaksiegowaniu pieniedzy.Taaa akurat!Doszedl dzisiaj i mordowalam sie ze starszym zeby stary wyjeVac a noby wniesc.Dzis pierwsze testy z malutkim bedziemy robic.Jak na razie lezy mi sie dziwnie jakos twardziej ale to moze przez to ,ze nasz juz byk zdezelowany
anna maria, iwcia77, Sabina, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Uwielbiam zakupy w ciuchlandach. Ten dreszczyk emocji.
a dla siebie UWIELBIAM kupowac kurtki czy płaszcze no i ciepłe swetryWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:25
kapturnica, iwcia77, anna maria, macduska, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
No wlasnie mozesz sobie wyobrazic ze pilam prawdziwego ,naprawde prawdziwego szampan i Taki cos mi sie snilo,wiecej gowna nie tknekapturnica wrote:ahahahah Ania co Ty na noc bralas
iwcia77, pierwiastka, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Wyrobic sie musikapturnica wrote:Az innej beczki kupilismy w tamtym tygodniu nowy materac na nasze łozko Miał byc wg sklepu w ciagu 24h wyslanypo zaksiegowaniu pieniedzy.Taaa akurat!Doszedl dzisiaj i mordowalam sie ze starszym zeby stary wyjeVac a noby wniesc.Dzis pierwsze testy z malutkim bedziemy robic.Jak na razie lezy mi sie dziwnie jakos twardziej ale to moze przez to ,ze nasz juz byk zdezelowany
iwcia77 lubi tę wiadomość