35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Pierwiastka idziesz jutro swietowac na sw.Marcin ?
ale za to kupie rogale w mojej ulubionej cukierni, jutro mają otwarteanna maria, efcia, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
w sumie to jak tyle juz lat mieszkam w Poznaniu to chyba nigdy nie byłam świętować na sw. Marcinie bo zawsze jakaś impreza była i to zwykle czyjeś urodziny
anna maria, moremi lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Podczytalam wrzesniowki na fb i jestem w szoku.Laski co maja corki przegladaja strony w necie z modą i zamawiaja KREACJE dzieciom na kazdy dzien swiat
Czy tylko mnie to szokuje ,ze z dzieci przestaja wygladac jak dzieci tylko wymysla sie cuda na kiju?.Jedna dzis dodala zdjecie malucha w skorzanym płaszczu i bucikach wzorowanych na wysokich butach na obcasie.
Mnie to przeraza...
kapturnica, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Ale bym takiego zjadla...
albo wpadnij jutro w odwiedzinyefcia lubi tę wiadomość
Bozia3 wrote:Producentom amerykańskim udało się wyprodukować "tłuszcz bez tłuszczu". Dosłownie, bo za surowiec posłużyły składniki, które z natury swojej są tłuste: olej rzepakowy i lecytyna sojowa. Aby osiągnąć zamierzony skutek, a tym samym stworzyć produkt do beztłuszczowego smażenia potraw, naukowcy użyli etanolu jako rozpuszczalnika oraz obojętnego gazu do utrzymywania konsystencji lotnej.
....
Sama nie wiem, co o tym myśleć....
Bozia ja takich wynalazków nie tykam brrr
ja smaże na smalcu - czesto gęsim bo jest zdrowszy
używam tylko naturalnego masła
jem ogromne ilości jajek ( 5dziennie - codziennie)
jedyne co licze ( bo kalorii nie licze) to węglowodany - staram sie jeść tylko te zdrowe, choć nie zawsze mi to wychodzi
moje żywienie ( od jakiś 3 lat ) jest podobne do diety optymalnej, żywiąc sie tak pozbyłam sie egzemy, która miałam od urodzeniaaż mi ciarki przechodza jak przypomne sobie jak wyglądały moje ręce ( mam nawet zdjecie, choc chyba ze wstydu bym go nie pokazała )
w każdym bądż razie dieta- żywienie musi być racjonalne, przyjemne i smaczne
nie namawiam do niczego, ta dieta która ja obrałam pozwala mi nie mysleć o diecie
masło maślane
pierwiastka, Sabina, BISCA, Bozia3, Magdala lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No płacę.
Za windę też płacę, a nie korzystam.Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:teraz całorocznie można kupic w cukierni przy starym rynku a lokalna gazeta pisze o akcji sprzedaży przez allegro więc wiesz, nic straconego
albo wpadnij jutro w odwiedzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:51
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Podczytalam wrzesniowki na fb i jestem w szoku.Laski co maja corki przegladaja strony w necie z modą i zamawiaja KREACJE dzieciom na kazdy dzien swiat
Czy tylko mnie to szokuje ,ze z dzieci przestaja wygladac jak dzieci tylko wymysla sie cuda na kiju?.Jedna dzis dodala zdjecie malucha w skorzanym płaszczu i bucikach wzorowanych na wysokich butach na obcasie.
Mnie to przeraza...
No niestety, na dodatek to nie trwa od niedawna.
Nieustający wyścig szczurów przenosi się do domów - czyje dziecko będzie ładniej ubrane, w bardziej markowe ciuchy itd. Przecież na fejsa trzeba wrzucićkapturnica, dorbie, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:No niestety, na dodatek to nie trwa od niedawna.
Nieustający wyścig szczurów przenosi się do domów - czyje dziecko będzie ładniej ubrane, w bardziej markowe ciuchy itd. Przecież na fejsa trzeba wrzucićJastra, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:prawie spale kalorie to bede rogalem mogla nadgonic i to nie ejdnym
byś mówiła wcześniej to jakiego kuriera by można zmolestować paczkąkapturnica, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter