35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zrobilam sobie test na dzien niepodleglosci..
5/11
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/depressed1-onion-head-emoticon.gif
iwcia77, moremi, efcia, Mega, Reni, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:ale nie macie dzis swieta czasem ??Moj ma wolne...
mowisz?
jest swieto, jestale ktos pracuje, zeby nie musial pracowac ktos
kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:A teraz wszystkie grzechy przechodzą mi przez głowę - kawa, wino, sauna półtora tygodnia temu...
eee, to nie ma znaczenia.. jakby mialo zaszkodzic, to by nie bylo drugiej kreski..
ja pozytwna bete po Adachu swietowalam kieliszkiem dobrego wina i taki udany wyszedl, ze hej
gratulacje..ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, efcia, BISCA, Mega, malgos741, Mimbla, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam wiedzmy- u was swieto narodow u nas dzien jak codzien tylko nic nie widac bo mgla taka ze szok
Paszczak ty masz tak ukladac plany coby 27 stawic sie na zbiorce
dziobak to nawet na fb nie odpowiada
a mi zdarzylo cos niepokojacego w nocy...i nie wem o co chodzi...
wczoraj mialam ten rezonans z kontrastem, wiec musowo motylka musieli wbic a ja mam zyly albo gleboko albo nie widac albo nie mam i w prawej rece wkuwal sie az bolalo ( a ze ja nie mam doswiadczenia , ze to nie powinno bolec to specjalnie nie wilam sie z bolu choc powinnam ...5 minut wkuwania, szukania zyly az na sam koniec facet wyjal skrzywionego motylka i zaczal probowac w lewej rece- tam poszlo gladko- nawet nic nie poczulam. podczas wpuszczania kontrastu czulam ta bolaca zyle w prawej rece bardzo. dzis w nocy ok 3 ivo obudzil sie na pieszczoty i picie , chwytam go pod ramie zeby go podniesc i jak mnie bol obudzil to gwazdy zobaczylam..mialam wrazenie ze mi zyle urwalo. piekacy bol jakby mi ktos pod skora zelazkiem przasowal...bol przeszszaedl po 10 min ale wrazliwosc pozostala i jak podnosze Ivo to czuje takie jakby zakwasy w miejscu niefortunnego naklucia. nie wiem jaki jest bol przy zapaleniu zyly albo zapalenia miesnia..na rece niczego nie zauwazylam niepokojacego ale strach przed ponownym poczuciem tego bolu jest duzy...
kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam wiedzmy- u was swieto narodow u nas dzien jak codzien tylko nic nie widac bo mgla taka ze szok
Paszczak ty masz tak ukladac plany coby 27 stawic sie na zbiorce
dziobak to nawet na fb nie odpowiada
a mi zdarzylo cos niepokojacego w nocy...i nie wem o co chodzi...
wczoraj mialam ten rezonans z kontrastem, wiec musowo motylka musieli wbic a ja mam zyly albo gleboko albo nie widac albo nie mam i w prawej rece wkuwal sie az bolalo ( a ze ja nie mam doswiadczenia , ze to nie powinno bolec to specjalnie nie wilam sie z bolu choc powinnam ...5 minut wkuwania, szukania zyly az na sam koniec facet wyjal skrzywionego motylka i zaczal probowac w lewej rece- tam poszlo gladko- nawet nic nie poczulam. podczas wpuszczania kontrastu czulam ta bolaca zyle w prawej rece bardzo. dzis w nocy ok 3 ivo obudzil sie na pieszczoty i picie , chwytam go pod ramie zeby go podniesc i jak mnie bol obudzil to gwazdy zobaczylam..mialam wrazenie ze mi zyle urwalo. piekacy bol jakby mi ktos pod skora zelazkiem przasowal...bol przeszszaedl po 10 min ale wrazliwosc pozostala i jak podnosze Ivo to czuje takie jakby zakwasy w miejscu niefortunnego naklucia. nie wiem jaki jest bol przy zapaleniu zyly albo zapalenia miesnia..na rece niczego nie zauwazylam niepokojacego ale strach przed ponownym poczuciem tego bolu jest duzy...
A zrobił Ci się wylew lub siniak? Może ta żyła pękła po tym wenflonie.ComeToMeBaby, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Nie uwierzycie ale wyspalam sie jakbym dziecka malego nie miala.Mlody wczoraj juz o 19 kimał po kąpieli.Przebudziłam go na cycka po 22 .I spal az do wpól do3!A potem wstal o6tej zszamał i godzine poznej poszlismy jeszcze spac na poltorej godziny.Normalnie w szoku jestem!!
Pewnie to zasługa nowego materaca
ivf-ivf, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, efcia, BISCA, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość