35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jastra gratulejszyn.Ja kiepsko kreske widze ale to moze rpzeztego mojego malego lapka.Wejdz na zapodaj.net zaznacz na forum dodaj zdjecie , skopiuj kod i wklej tu normalne zdjecie pocieszymy oko
http://zapodaj.net/a548224cb1ecc.jpg.html
<a href=http://zapodaj.net/a548224cb1ecc.jpg.html>testc1.jpg</a>
dwa kody się pojawiają to wklejam obaComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwka, moze byc, ze zepsuli ci zyle. Przebili scianke, moze zrobil sie tam jakis krwiaczek albo zrost ( chociaz to za szybko )
Ja tez tak mam, po wenflonie po porodzie corki. Zyla za kazdym razem daje mi znac, ze bedzie padac deszcz ( boli jak sk... ), mam tam zapewne zrost, ktory ciagnie.
Pewnie to nic groznego, wiec sie nie stresuj. Ale bol moze byc spory, wierze.ivf-ivf, macduska, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ha!teraz widze!!U mnie na tym pre test tez cienka krecha wychodzila a na quixx mialam juz mocną.
No to pieknie. Ile cyli staran masz za soba ??
Widzisz? Ufff to dobrze
To jest piąty cykl. Tylko mój mąż nie zawsze jest kiedy powinien (praca), więc średnio wierzyłam w ten. A tu taka surpriseiwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Skoro taka patriotka jesteś to jeszcze wyślij komuś darmową kartkę z tej okazji
gdzies są w necie w ramach ogólnopolskiej akcji
ivf-ivf, efcia, BISCA, Magda* lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Witam wszystkie
Dziewczyny jeszcze jestem w szoku ale JEST BLADA DRUGA KRESKA!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak tu wrzucić zdjęcie wiec wrzucę na chwile do awatara.
Widzicie ten cień???Jastra lubi tę wiadomość
-
Dobry niepodlegly.
W robocie. U nas swietowali w Pn. Krolowa makowe wience skladala pod pomnikiem. Maki wszyscy w tym okresie kupuja i nosza przypiete do kurtek i plaszczy ( broszki). Kasa ze sprzedarzy makow idzie na weteranow. To jest bardzo mile dla oka. Te maki. Acha kolorowi ich nie przypinaja.
Jastra gratulacje. Szkoda, ze wczesniej do nas nie przyszlas tylko juz tak na ostatniej prostej.
Slonce wylazi.Bozia3, ivf-ivf, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, Jastra, macduska, moremi, efcia, BISCA, malgos741, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyJastra wrote:Witam wszystkie
Dziewczyny jeszcze jestem w szoku ale JEST BLADA DRUGA KRESKA!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem jak tu wrzucić zdjęcie wiec wrzucę na chwile do awatara.
Widzicie ten cień???fajnie że się udało
Jastra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Iwka, moze byc, ze zepsuli ci zyle. Przebili scianke, moze zrobil sie tam jakis krwiaczek albo zrost ( chociaz to za szybko )
Ja tez tak mam, po wenflonie po porodzie corki. Zyla za kazdym razem daje mi znac, ze bedzie padac deszcz ( boli jak sk... ), mam tam zapewne zrost, ktory ciagnie.
Pewnie to nic groznego, wiec sie nie stresuj. Ale bol moze byc spory, wierze.
czyli teraz mam pamiatke po rezonansie w postaci zepsutej zyly ??bosze ja nie wyrobie drugi raz! to pieczenie jest nie do ogarniecia chyba gorsze od skurczy w lydkach ..
-
nick nieaktualny
-
Kurdę. Zapomniałam sobie zrobić fsh do kliniki. Jutro będzie już 5dc. Wizytę mam pod koniec cyklu ale fsh muszę mieć. Doczytalam jednak na innym wątku, że laska miała z 6dc to taki wpisali przy kwalifikacji, a potem musiała zrobić o właściwym czasie. To jutro muszę iść. Obym pamiętała hyhy
efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:....
Efcia a na tej diecie optymalnej da się schudnąć?
i to jak, zwłaszcza jak ktoś ma duża nadwage, ale ciebie to nie dotyczy
tu masz strone, poczytaj sobie, jest opisane w bardzo prosty i zabawny sposób
takie żywienie również leczy, ja je wprowadziłam do życia jak mój męzu zachorował na raka, jestem pewna ze w dużej mierze ono mu pomogło
http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 10:43
Bozia3 lubi tę wiadomość