35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Jutro znowu mamy gości, miesiąc temu zmarła mama mojego męża, jutro jest msza w jej intencji, a po kościele wypadało zaprosić kilka osób na ciepłą kolację do domu.
Wspolczuje mezowi straty. Znam ten smutek. U mnie za kilka dni minie 5 lat ... -
Reni wrote:Fiu fiu byłam w rossmana i kupiłam tusz, taki co zawsze było mi szkoda, co nie znam za 50 zł
Ze zniżką 49% ok
a test kupila ? tez sa w promocji
ja uzywam tuszu YSL, troche kosztuje, ale starcza mi na pol roku
moremi, BISCA, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tak mi się skojarzyło, że z tej drugiej grupy MoBo zaszła przy owulacji z niedroznej strony. I z tego co czytałam to nie jest wcale takie rzadkie zjawisko.macduska wrote:Chyba pomogły. Wg. gina jest płyn owulacyjny w macicy a to znak, że jajowód pociągnął to co trzeba.
Teraz czekać, czekać i jeszcze raz czekać.
Tym samym kciuki dalej zaciśnięte.
A Pani jest w cionzy i to bez dwóch zdań
efcia, Aasiula, macduska, dorbie, BISCA, Reni, Bozia3, ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, malgos741, Elfik, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I wiecie co? Dostałam zaproszenie na 40te urodziny kumpeli. W sobotę.
Powiedziałam jej, że jeżeli dotre, to wszystko jej wykrochmale na blachę.
efcia, anna maria, Aasiula, ivf-ivf, Luna76, macduska, dorbie, BISCA, Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, Mega, Mimbla, iwcia77, malgos741, Elfik, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wieczorem jestem,bylam z Helcia na ostatnich szczepieniach.Helka wazy 10 kg :-)i mierzy 78cm
to wlasnie chcialam powiedziec
ivf-ivf, Jastra, Luna76, efcia, ania.g, moremi, macduska, gosia7122, dorbie, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, Mega, iwcia77, caffe, Elfik, satori lubią tę wiadomość
-
Jajca dojrzewają 3 miesiące, więc teraz mamy je z wakacji - odżywione pięknie letnim słońcem, owocami i warzywami sezonowymi...będą jeszcze do grudnia, więc do dzieła baby tarmosić chłopów
efcia, moremi, macduska, Aasiula, BISCA, anna maria, Bozia3, ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, Elfik, satori lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I wiecie co? Dostałam zaproszenie na 40te urodziny kumpeli. W sobotę.
Powiedziałam jej, że jeżeli dotre, to wszystko jej wykrochmale na blachę.
Morcia pojdziesz, potancujesz i Toto napewno sie namyśli
moremi, Aasiula, dorbie, BISCA, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tak mi się skojarzyło, że z tej drugiej grupy MoBo zaszła przy owulacji z niedroznej strony. I z tego co czytałam to nie jest wcale takie rzadkie zjawisko.
Tym samym kciuki dalej zaciśnięte.
A Pani jest w cionzy i to bez dwóch zdań
a Ja czytałam o tym całkiem niedawno - jajco, które nie może przejść przez niedrożny jajowód, może być przechwycone przez drożny. Nasz organizm jest jednak doskonały.
Jastra, efcia, moremi, macduska, Aasiula, dorbie, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Każda z nas nadaje jakąś ksywkę temu zlepkowi komórek rozwijającemu się w naszych organizmach. Natka ma Biszkopta, bo z zapachem biszkopta kojarzy jej się dziecko, Paszcza miała Kartofla, bo według niej tak wyglądają noworodki tuż po urodzeniu. Dla mnie rozwijająca się ciąża to byla nowość i dlatego na początku mówiłam, że toto (to to, to coś) jest upierdliwe. I zostało Toto. Jak się urodzi, to będzie IgnacyJastra wrote:Skąd się wzięła ksywka Toto?

A przypominam, że nie fasolkujemy, nie groszkujemy itp.
Szukaj ksywy na swój zarodek
Luna76, ivf-ivf, anna maria, BISCA, efcia, Bozia3, Jastra, ania.g, Sabina, Natka_79, Mega, Mimbla, iwcia77, macduska, malgos741, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA u mnie dostał szybko imię , wcześniej był maluchem.moremi wrote:Każda z nas nadaje jakąś ksywkę temu zlepkowi komórek rozwijającemu się w naszych organizmach. Natka ma Biszkopta, bo z zapachem biszkopta kojarzy jej się dziecko, Paszcza miała Kartofla, bo według niej tak wyglądają noworodki tuż po urodzeniu. Dla mnie rozwijająca się ciąża to byla nowość i dlatego na początku mówiłam, że toto (to to, to coś) jest upierdliwe. I zostało Toto. Jak się urodzi, to będzie Ignacy

A przypominam, że nie fasolkujemy, nie groszkujemy itp.
Szukaj ksywy na swój zarodek
anna maria, Jastra, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH