35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Jutro znowu mamy gości, miesiąc temu zmarła mama mojego męża, jutro jest msza w jej intencji, a po kościele wypadało zaprosić kilka osób na ciepłą kolację do domu.
Wspolczuje mezowi straty. Znam ten smutek. U mnie za kilka dni minie 5 lat ... -
Reni wrote:Fiu fiu byłam w rossmana i kupiłam tusz, taki co zawsze było mi szkoda, co nie znam za 50 zł
Ze zniżką 49% ok
a test kupila ? tez sa w promocji
ja uzywam tuszu YSL, troche kosztuje, ale starcza mi na pol rokumoremi, BISCA, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Chyba pomogły. Wg. gina jest płyn owulacyjny w macicy a to znak, że jajowód pociągnął to co trzeba.
Teraz czekać, czekać i jeszcze raz czekać.
Tym samym kciuki dalej zaciśnięte.
A Pani jest w cionzy i to bez dwóch zdańefcia, Aasiula, macduska, dorbie, BISCA, Reni, Bozia3, ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, malgos741, Elfik, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I wiecie co? Dostałam zaproszenie na 40te urodziny kumpeli. W sobotę.
Powiedziałam jej, że jeżeli dotre, to wszystko jej wykrochmale na blachę.efcia, anna maria, Aasiula, ivf-ivf, Luna76, macduska, dorbie, BISCA, Reni, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, Mega, Mimbla, iwcia77, malgos741, Elfik, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wieczorem jestem,bylam z Helcia na ostatnich szczepieniach.Helka wazy 10 kg :-)i mierzy 78cm
to wlasnie chcialam powiedziec
ivf-ivf, Jastra, Luna76, efcia, ania.g, moremi, macduska, gosia7122, dorbie, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, Mega, iwcia77, caffe, Elfik, satori lubią tę wiadomość
-
Jajca dojrzewają 3 miesiące, więc teraz mamy je z wakacji - odżywione pięknie letnim słońcem, owocami i warzywami sezonowymi...będą jeszcze do grudnia, więc do dzieła baby tarmosić chłopów
efcia, moremi, macduska, Aasiula, BISCA, anna maria, Bozia3, ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, Elfik, satori lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I wiecie co? Dostałam zaproszenie na 40te urodziny kumpeli. W sobotę.
Powiedziałam jej, że jeżeli dotre, to wszystko jej wykrochmale na blachę.
Morcia pojdziesz, potancujesz i Toto napewno sie namyślimoremi, Aasiula, dorbie, BISCA, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tak mi się skojarzyło, że z tej drugiej grupy MoBo zaszła przy owulacji z niedroznej strony. I z tego co czytałam to nie jest wcale takie rzadkie zjawisko.
Tym samym kciuki dalej zaciśnięte.
A Pani jest w cionzy i to bez dwóch zdań
a Ja czytałam o tym całkiem niedawno - jajco, które nie może przejść przez niedrożny jajowód, może być przechwycone przez drożny. Nasz organizm jest jednak doskonały.Jastra, efcia, moremi, macduska, Aasiula, dorbie, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Skąd się wzięła ksywka Toto?
A przypominam, że nie fasolkujemy, nie groszkujemy itp.
Szukaj ksywy na swój zarodekLuna76, ivf-ivf, anna maria, BISCA, efcia, Bozia3, Jastra, ania.g, Sabina, Natka_79, Mega, Mimbla, iwcia77, macduska, malgos741, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Każda z nas nadaje jakąś ksywkę temu zlepkowi komórek rozwijającemu się w naszych organizmach. Natka ma Biszkopta, bo z zapachem biszkopta kojarzy jej się dziecko, Paszcza miała Kartofla, bo według niej tak wyglądają noworodki tuż po urodzeniu. Dla mnie rozwijająca się ciąża to byla nowość i dlatego na początku mówiłam, że toto (to to, to coś) jest upierdliwe. I zostało Toto. Jak się urodzi, to będzie Ignacy
A przypominam, że nie fasolkujemy, nie groszkujemy itp.
Szukaj ksywy na swój zarodekanna maria, Jastra, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny