35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Każda z nas nadaje jakąś ksywkę temu zlepkowi komórek rozwijającemu się w naszych organizmach. Natka ma Biszkopta, bo z zapachem biszkopta kojarzy jej się dziecko, Paszcza miała Kartofla, bo według niej tak wyglądają noworodki tuż po urodzeniu. Dla mnie rozwijająca się ciąża to byla nowość i dlatego na początku mówiłam, że toto (to to, to coś) jest upierdliwe. I zostało Toto. Jak się urodzi, to będzie Ignacy
A przypominam, że nie fasolkujemy, nie groszkujemy itp.
Szukaj ksywy na swój zarodek
Mój już ma. Od dawna. To kropka (ma być dziewczynka).
W pierwszej ciąży lekarz na pierwszym (zbyt wczesnym) badaniu powiedział że widzi jakąś kropkę. Jak się później okazało że to chłopak, to był Kropkiem.
A teraz muuuusi być dziewczynka, więc będzie Kropkamoremi, anna maria, Sabina, iwcia77, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna, a ten maly czarny co wyjada Helce chrupki to nowy pies, czy masz dwa?
P.S dla niewtajemniczonych
nie mam omamow, odnosze sie do zdjecia z fejsaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:30
anna maria, Mega, moremi, iwcia77, Elfik, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Mam trzy
najstarsza jest labradorka 10 lat ,potem on 8 lat i jego syn 6 lat
o labradorce wiedzialam, ale jeszcze dwa
istne zoo
w sumie jak bym miala dom to tez na jednym bym nie poprzestala, kocham psiakianna maria, iwcia77, Elfik, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Zoo to bedzie jak kupimy Helce Ponyefcia wrote:o labradorce wiedzialam, ale jeszcze dwa
istne zoo
w sumie jak bym miala dom to tez na jednym bym nie poprzestala, kocham psiakidorbie, efcia, moremi, iwcia77, Elfik, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
oczywiście nikogo już nie ma. Nawet Pierwiastki...
wszystkie siedzą po kątach albo na Fb albo świętują z Reni ostatnią godzinę imienin...
no to trudno
miałam cytować listopadowe Muminki, ale przecież nie ma komu
dobranoc
moremi, dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, Elfik, BISCA, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Jestem. Oglądałam pierwszą część Millenium - wydanie szwedzkie. Rewelacyjne.
Teraz koty nakarmić, zrobić inhalacje i spać.
Bardzo współczuję swojemu mężowi. Bardzo. Nie dość że ciąża, to jeszcze zatoki. Sama budze się przez swoje chrapanie. A on taki dzielny. Nawet zatyczek nie chce, bo przecież mógłby przegapic jak jęczę, że boli
dorbie, Reni, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, macduska, malgos741, Aasiula, BISCA, ania.g, satori, Bozia3, Mimbla, efcia, gosia7122, Kisiel lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Ceny na lotnisku są jakieś chore
Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość