35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
o własnie, miałam sobie iść do rossmanna.Reni wrote:Fiu fiu byłam w rossmana i kupiłam tusz, taki co zawsze było mi szkoda, co nie znam za 50 zł
Ze zniżką 49% ok
zatem idę, zdążę jeszcze.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Ale trzeba przyznać, że tusze z rossmana są gówniane zwietrzale
Nie zafoliowane i laski pompuja nimi mimo że stoi tester
Dlatego ja kupuję na allegro... Skusiłam się i kupiłam ostatnio w rossmanie, dałam prawie 70 zł. i wackownia z pleśnią - po 2-3 tyg. już był suchy. Dolałam gorącej wody mineralnej, no ale to jak reanimacja trupa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 17:24
Mega, dorbie, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tusze w promocji sa tylko dzisiaj jeszcze. Jutro wchodzą podkłady na promocje. Ja tam zawsze sięgam po taki co stoi z tyłu
kupiłam sobie max factora 2000 calorie ale będę czekać aż sie znowu pojawi taki czerwony z Pupy, świetny jest i przy soczewkach mi nie wadzi.
Reni, ja ze śląska a u nad imieniny to tak po macoszemu sie traktuje. Mimo wszystko najlepszego, żebyś była w tej ciazy naprawdę niedługo !
Reni, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
z pleśnią kładłaś na oczy?Luna76 wrote:Dlatego ja kupuję na allegro... Skusiłam się i kupiłam ostatnio w rossmanie, dałam prawie 70 zł. i wackownia z pleśnią - po 2-3 tyg. już był suchy. Dolałam gorącej wody mineralnej, no ale to jak reanimacja trupa.
czy to takie wyrażenie: wackownia z pleśnią?
u nas się mówi: ch...nia z grzybnią
to by było podobnie.
bo już się wystraszyłam że takim zapleśniałym się smarowałaś...
ivf-ivf, Mega, dorbie, moremi, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja kupuje na lotnisku travel pack i mam na pół roku z banki, bo tam są 2. Zafoliowane.Reni wrote:Ale trzeba przyznać, że tusze z rossmana są gówniane zwietrzale
Nie zafoliowane i laski pompuja nimi mimo że stoi tester
Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:z pleśnią kładłaś na oczy?
czy to takie wyrażenie: wackownia z pleśnią?
u nas się mówi: ch...nia z grzybnią
to by było podobnie.
bo już się wystraszyłam że takim zapleśniałym się smarowałaś...
hehehehee, to to samo, ale nie chciałam przeklinać
ComeToMeBaby, Mega, dorbie, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dostałyście coś z tych rzeczy?
ja nie miałam takiego szczęścia - Komunie miałam prawie w ukryciu - bo byłam, gdzie byłam i takie były czasy..
Dostałam złoty łańcuszek z krzyżykiem i chyba tyle..
Bozia i znowu podobnie
też zloty łańcuszek, ale z serduszkiem i też w ukryciu
SolarPolar, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Jeśli chcesz - mogę te wytyczne zeskanować i wysłać CI na maila...SolarPolar wrote:Pani mnie wywolala do tablicy. Weszlam na ostatnia strone i kliknelam pod Twoim postem przez przypadek "lubie" choc nie mam zdania co do tego wpisu.
Nic mi nie jest . Nastapilo jesienne przesilenie i nie mam ochoty marudzic i wyladowywac swojej frustracji na forum a czasami mialabym ochote dowalic . Wychodze z zalozenie, ze milczenie jest zlotem, wiec sobie jeszcze pomilcze az listopad minie i wroci mi pozytywne spojrzenie na zycie.
Bozia - gratuluje diety, ja stoje co mnie tez frustruje. Jakby co to sie nia podzielisz?
Pozdrawiam, gratuluje zaciazonym, trzymam kciuki za lekkie porody.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:o, a Wacia co dzisiaj- kolejne podglądanie podwozia, tak?
to za to przechwytywanie trzymam kciuki
Chyba pomogły. Wg. gina jest płyn owulacyjny w macicy a to znak, że jajowód pociągnął to co trzeba.
Teraz czekać, czekać i jeszcze raz czekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:34
ComeToMeBaby, Aasiula, Bozia3, Sabina, moremi, Dziobak, Luna76, efcia, BISCA, Reni, kapturnica, Mega, iwcia77, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Chyba pomogły. Wg. gina jest płyn owulacyjny w macicy a to znak, że jajowód pociągnął to co trzeba.
Teraz czekać, czekać i jeszcze raz czekać.
Aasiula, macduska, efcia, BISCA, Mega, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wacia!!!! To bardzo dobra wiadomosc !!!macduska wrote:Chyba pomogły. Wg. gina jest płyn owulacyjny w macicy a to znak, że jajowód pociągnął to co trzeba.
Teraz czekać, czekać i jeszcze raz czekać.
Sabina, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH