35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Fiu fiu byłam w rossmana i kupiłam tusz, taki co zawsze było mi szkoda, co nie znam za 50 zł
Ze zniżką 49% ok
zatem idę, zdążę jeszcze.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Ale trzeba przyznać, że tusze z rossmana są gówniane zwietrzale
Nie zafoliowane i laski pompuja nimi mimo że stoi tester
Dlatego ja kupuję na allegro... Skusiłam się i kupiłam ostatnio w rossmanie, dałam prawie 70 zł. i wackownia z pleśnią - po 2-3 tyg. już był suchy. Dolałam gorącej wody mineralnej, no ale to jak reanimacja trupa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 17:24
Mega, dorbie, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tusze w promocji sa tylko dzisiaj jeszcze. Jutro wchodzą podkłady na promocje. Ja tam zawsze sięgam po taki co stoi z tyłu
kupiłam sobie max factora 2000 calorie ale będę czekać aż sie znowu pojawi taki czerwony z Pupy, świetny jest i przy soczewkach mi nie wadzi.
Reni, ja ze śląska a u nad imieniny to tak po macoszemu sie traktuje. Mimo wszystko najlepszego, żebyś była w tej ciazy naprawdę niedługo !Reni, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Dlatego ja kupuję na allegro... Skusiłam się i kupiłam ostatnio w rossmanie, dałam prawie 70 zł. i wackownia z pleśnią - po 2-3 tyg. już był suchy. Dolałam gorącej wody mineralnej, no ale to jak reanimacja trupa.
czy to takie wyrażenie: wackownia z pleśnią?u nas się mówi: ch...nia z grzybnią
to by było podobnie.
bo już się wystraszyłam że takim zapleśniałym się smarowałaś...ivf-ivf, Mega, dorbie, moremi, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ale trzeba przyznać, że tusze z rossmana są gówniane zwietrzale
Nie zafoliowane i laski pompuja nimi mimo że stoi testerMega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:z pleśnią kładłaś na oczy?
czy to takie wyrażenie: wackownia z pleśnią?u nas się mówi: ch...nia z grzybnią
to by było podobnie.
bo już się wystraszyłam że takim zapleśniałym się smarowałaś...
hehehehee, to to samo, ale nie chciałam przeklinaćComeToMeBaby, Mega, dorbie, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dostałyście coś z tych rzeczy?
ja nie miałam takiego szczęścia - Komunie miałam prawie w ukryciu - bo byłam, gdzie byłam i takie były czasy..
Dostałam złoty łańcuszek z krzyżykiem i chyba tyle..
Bozia i znowu podobnie
też zloty łańcuszek, ale z serduszkiem i też w ukryciuSolarPolar, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Pani mnie wywolala do tablicy. Weszlam na ostatnia strone i kliknelam pod Twoim postem przez przypadek "lubie" choc nie mam zdania co do tego wpisu.
Nic mi nie jest . Nastapilo jesienne przesilenie i nie mam ochoty marudzic i wyladowywac swojej frustracji na forum a czasami mialabym ochote dowalic . Wychodze z zalozenie, ze milczenie jest zlotem, wiec sobie jeszcze pomilcze az listopad minie i wroci mi pozytywne spojrzenie na zycie.
Bozia - gratuluje diety, ja stoje co mnie tez frustruje. Jakby co to sie nia podzielisz?
Pozdrawiam, gratuluje zaciazonym, trzymam kciuki za lekkie porody.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:o, a Wacia co dzisiaj- kolejne podglądanie podwozia, tak?
to za to przechwytywanie trzymam kciuki
Chyba pomogły. Wg. gina jest płyn owulacyjny w macicy a to znak, że jajowód pociągnął to co trzeba.
Teraz czekać, czekać i jeszcze raz czekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:34
ComeToMeBaby, Aasiula, Bozia3, Sabina, moremi, Dziobak, Luna76, efcia, BISCA, Reni, kapturnica, Mega, iwcia77, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Chyba pomogły. Wg. gina jest płyn owulacyjny w macicy a to znak, że jajowód pociągnął to co trzeba.
Teraz czekać, czekać i jeszcze raz czekać.Aasiula, macduska, efcia, BISCA, Mega, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Chyba pomogły. Wg. gina jest płyn owulacyjny w macicy a to znak, że jajowód pociągnął to co trzeba.
Teraz czekać, czekać i jeszcze raz czekać.Sabina, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny