Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    one to dopiero miały przekichane...:) :
    http://ciekawostkihistoryczne.pl/2015/11/11/w-bolu-bedziesz-rodzic-ciaza-i-porod-w-polsce-pierwszych-piastow/

FZuMp1.png

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Mam wyniki!!!
    Beta 313 :)

Ale myślałam że dokładny wiek ciąży będzie, a tu normy takie:
    <5 brak ciąży
    5-25 wynik może wskazywać wczesną ciążę
    >25 ciąża

1-10 tydzień 202-231000
    11-15 tydzień 22536-234000

łał super :)

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ale to, że ma swoje zdanie, nawet głupie to znaczy, że rozwija samodzielne myślenie. To dobry objaw. :-)
    To fakt, na własnych błędach się człowiek uczy. Generalnie go dobrze oceniam, ale wiadomo, że wychowanie nastolatków trochę rodziców kosztuje nerwów

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra brawo :-D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Może na dziewczyny poleciał ;)
    Nie, na razie na kompostownik sąsiadów nam ucieka. Tylko mój mąż nie rozumiał w jaki sposób mógł uciec, nie ma dziur w ogrodzeniu, nowych też nie i dlatego narobił rabanu

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie clap-smiley.gif

BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie, na razie na kompostownik sąsiadów nam ucieka. Tylko mój mąż nie rozumiał w jaki sposób mógł uciec, nie ma dziur w ogrodzeniu, nowych też nie i dlatego narobił rabanu

może przez siatkę przechodzi?
    znam psy co przez 2 metrowe ogrodzenie przechodzą lub przechodziły, bo nie zawsze kończyło się szczęśliwie
    a może śmieciarze go wypuścili

moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Natka tak patrze i ty tez zaraz ...:-) przypomnij mi jak Twoj synek bedzie mial na imie ?
    Sama bym to chciała wiedzieć :/ miał byc Szymon, to mi chłop wyjechał z Franciszkiem ( które kompletnie mi sie nie widzi). Albo dogadamy sie z Szymonem albo przyjdzie szukać wyjścia nr 3 ;)

anna maria, nick nieaktualny, Mega, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastolatki dziś widzę w temacie. I wczesne ciąże. Słabe połączenie... ;-)
    Moja domowa nastolatka za zarobione przez siebie pieniądze kupiła sobie najnowszego srajfona. Cieszy się strasznie, a jestem dumna. A najbardziej cieszę się z tego, że to nie ja musiałam go kupić. ;-) Pamiętam jak Waciak junior kupił sobie rower. Tez się Wacia cieszyła. :-)

anna maria, ania.g, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Elfik, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymon ladnie i Caffe Szymek Taki fajny jest :-)
    Natka_79 wrote:
    Sama bym to chciała wiedzieć :/ miał byc Szymon, to mi chłop wyjechał z Franciszkiem ( które kompletnie mi sie nie widzi). Albo dogadamy sie z Szymonem albo przyjdzie szukać wyjścia nr 3 ;)

nick nieaktualny, Mega, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Szymon ladnie i Caffe Szymek Taki fajny jest :-)
    No właśnie, nie wiem co mu w tym imieniu nie pasuje. Ładnie z nazwiskiem brzmi...i w ogóle ja tam czuje ze to jest Szymon, po prostu Szymon i juz :)

Jastra, fajna beta :)

nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane forumowe Renaty ,Renatki ,Renie :-) zycze wam wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 15:12

Mega, moremi, Reni, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dorbie clap-smiley.gif
    Co Reni?

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeglądam dziś zdjęcia w telefonie i padłam. Okazalo się że Marcel zrobił sobie trzy słitfocie jak ostatnio dobrał się do mojego telefonu :D

nick nieaktualny, moremi, Reni, Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Magdala, Elfik, efcia, caffe, BISCA, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Przeglądam dziś zdjęcia w telefonie i padłam. Okazalo się że Marcel zrobił sobie trzy słitfocie jak ostatnio dobrał się do mojego telefonu :D
    Mój to kiedyś z aplikacji do mierzenia tempki wrzucił wykres na mojego fejsbuka :D szybko usuwałam a i tak dostałam gratulacje z okazji ciazy ( ciazy na wykresie i w ogóle nie było) ;)

ania.g, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Magdala, efcia, caffe, BISCA, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Mój to kiedyś z aplikacji do mierzenia tempki wrzucił wykres na mojego fejsbuka :D szybko usuwałam a i tak dostałam gratulacje z okazji ciazy ( ciazy na wykresie i w ogóle nie było) ;)
    Hahaha świetne :D

nick nieaktualny, Mimbla lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, przykro mi. Nie będzie Ignacego na imieniny.
    Ale wszystkiego najlepszego :-)

Z ktg nic nie wychodzi - skurczy pordowych nie ma.
    Toto ma się dobrze.
    Z lekarzem uzgodnilismy, że idę do szpitala w niedzielę, żeby od poniedziałku od rana zaczęli działać. W sobotę jeszcze raz podgląd.

Dziobak, Reni, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, Magdala, ania.g, Elfik, efcia, Bozia3, anna maria, gosia7122, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Reni, przykro mi. Nie będzie Ignacego na imieniny.
    Ale wszystkiego najlepszego :-)

Z ktg nic nie wychodzi - skurczy pordowych nie ma.
    Toto ma się dobrze.
    Z lekarzem uzgodnilismy, że idę do szpitala w niedzielę, żeby od poniedziałku od rana zaczęli działać. W sobotę jeszcze raz podgląd.
    Ale uparciuch :) oby cię wczesniej zaskoczył :) Ja tam mam nadzieje ze tak właśnie bedzie.

Kapta, bodziaki z mucha ala smoking sa w h&m za 40zl- oni maja sklep internetowy jakby co...

kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Co Reni?
    Pies Ci się znalazł

Mega, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe
    Elfie, jak widzę to i Kapta nie zaskoczyla, i Ania, a teraz jeszcze Natka :-D

Elfik, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 12209 12210 12211 12212 12213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ