X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    one to dopiero miały przekichane...:) :
    http://ciekawostkihistoryczne.pl/2015/11/11/w-bolu-bedziesz-rodzic-ciaza-i-porod-w-polsce-pierwszych-piastow/

FZuMp1.png

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Mam wyniki!!!
    Beta 313 :)

Ale myślałam że dokładny wiek ciąży będzie, a tu normy takie:
    <5 brak ciąży
    5-25 wynik może wskazywać wczesną ciążę
    >25 ciąża

1-10 tydzień 202-231000
    11-15 tydzień 22536-234000

łał super :)

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ale to, że ma swoje zdanie, nawet głupie to znaczy, że rozwija samodzielne myślenie. To dobry objaw. :-)
    To fakt, na własnych błędach się człowiek uczy. Generalnie go dobrze oceniam, ale wiadomo, że wychowanie nastolatków trochę rodziców kosztuje nerwów

macduska lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra brawo :-D

Jastra lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Może na dziewczyny poleciał ;)
    Nie, na razie na kompostownik sąsiadów nam ucieka. Tylko mój mąż nie rozumiał w jaki sposób mógł uciec, nie ma dziur w ogrodzeniu, nowych też nie i dlatego narobił rabanu

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie clap-smiley.gif

BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie, na razie na kompostownik sąsiadów nam ucieka. Tylko mój mąż nie rozumiał w jaki sposób mógł uciec, nie ma dziur w ogrodzeniu, nowych też nie i dlatego narobił rabanu

może przez siatkę przechodzi?
    znam psy co przez 2 metrowe ogrodzenie przechodzą lub przechodziły, bo nie zawsze kończyło się szczęśliwie
    a może śmieciarze go wypuścili

moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Natka tak patrze i ty tez zaraz ...:-) przypomnij mi jak Twoj synek bedzie mial na imie ?
    Sama bym to chciała wiedzieć :/ miał byc Szymon, to mi chłop wyjechał z Franciszkiem ( które kompletnie mi sie nie widzi). Albo dogadamy sie z Szymonem albo przyjdzie szukać wyjścia nr 3 ;)

anna maria, Jastra, Mega, moremi, Bozia3, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastolatki dziś widzę w temacie. I wczesne ciąże. Słabe połączenie... ;-)
    Moja domowa nastolatka za zarobione przez siebie pieniądze kupiła sobie najnowszego srajfona. Cieszy się strasznie, a jestem dumna. A najbardziej cieszę się z tego, że to nie ja musiałam go kupić. ;-) Pamiętam jak Waciak junior kupił sobie rower. Tez się Wacia cieszyła. :-)

anna maria, ania.g, dorbie, Mega, moremi, macduska, Bozia3, Sabina, Elfik, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymon ladnie i Caffe Szymek Taki fajny jest :-)
    Natka_79 wrote:
    Sama bym to chciała wiedzieć :/ miał byc Szymon, to mi chłop wyjechał z Franciszkiem ( które kompletnie mi sie nie widzi). Albo dogadamy sie z Szymonem albo przyjdzie szukać wyjścia nr 3 ;)

dorbie, Mega, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Szymon ladnie i Caffe Szymek Taki fajny jest :-)
    No właśnie, nie wiem co mu w tym imieniu nie pasuje. Ładnie z nazwiskiem brzmi...i w ogóle ja tam czuje ze to jest Szymon, po prostu Szymon i juz :)

Jastra, fajna beta :)

Jastra, anna maria, dorbie, moremi, macduska, Sabina, efcia, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane forumowe Renaty ,Renatki ,Renie :-) zycze wam wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 15:12

Mega, moremi, Reni, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dorbie clap-smiley.gif
    Co Reni?

• ania.g Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeglądam dziś zdjęcia w telefonie i padłam. Okazalo się że Marcel zrobił sobie trzy słitfocie jak ostatnio dobrał się do mojego telefonu :D

Jastra, moremi, Reni, Mega, dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, Elfik, efcia, caffe, BISCA, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Przeglądam dziś zdjęcia w telefonie i padłam. Okazalo się że Marcel zrobił sobie trzy słitfocie jak ostatnio dobrał się do mojego telefonu :D
    Mój to kiedyś z aplikacji do mierzenia tempki wrzucił wykres na mojego fejsbuka :D szybko usuwałam a i tak dostałam gratulacje z okazji ciazy ( ciazy na wykresie i w ogóle nie było) ;)

ania.g, moremi, Jastra, Mega, dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, efcia, caffe, BISCA, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Mój to kiedyś z aplikacji do mierzenia tempki wrzucił wykres na mojego fejsbuka :D szybko usuwałam a i tak dostałam gratulacje z okazji ciazy ( ciazy na wykresie i w ogóle nie było) ;)
    Hahaha świetne :D

dorbie, Mimbla lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, przykro mi. Nie będzie Ignacego na imieniny.
    Ale wszystkiego najlepszego :-)

Z ktg nic nie wychodzi - skurczy pordowych nie ma.
    Toto ma się dobrze.
    Z lekarzem uzgodnilismy, że idę do szpitala w niedzielę, żeby od poniedziałku od rana zaczęli działać. W sobotę jeszcze raz podgląd.

Dziobak, Reni, Jastra, Mega, Aasiula, dorbie, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Magdala, ania.g, Elfik, efcia, Bozia3, anna maria, gosia7122, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Reni, przykro mi. Nie będzie Ignacego na imieniny.
    Ale wszystkiego najlepszego :-)

Z ktg nic nie wychodzi - skurczy pordowych nie ma.
    Toto ma się dobrze.
    Z lekarzem uzgodnilismy, że idę do szpitala w niedzielę, żeby od poniedziałku od rana zaczęli działać. W sobotę jeszcze raz podgląd.
    Ale uparciuch :) oby cię wczesniej zaskoczył :) Ja tam mam nadzieje ze tak właśnie bedzie.

Kapta, bodziaki z mucha ala smoking sa w h&m za 40zl- oni maja sklep internetowy jakby co...

kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Co Reni?
    Pies Ci się znalazł

Mega, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe
    Elfie, jak widzę to i Kapta nie zaskoczyla, i Ania, a teraz jeszcze Natka :-D

Elfik, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 12209 12210 12211 12212 12213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ