35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastra wrote:Mam wyniki!!!
Beta 313
Ale myślałam że dokładny wiek ciąży będzie, a tu normy takie:
<5 brak ciąży
5-25 wynik może wskazywać wczesną ciążę
>25 ciąża
1-10 tydzień 202-231000
11-15 tydzień 22536-234000
łał super -
nick nieaktualnymacduska wrote:Ale to, że ma swoje zdanie, nawet głupie to znaczy, że rozwija samodzielne myślenie. To dobry objaw.
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Nie, na razie na kompostownik sąsiadów nam ucieka. Tylko mój mąż nie rozumiał w jaki sposób mógł uciec, nie ma dziur w ogrodzeniu, nowych też nie i dlatego narobił rabanu
może przez siatkę przechodzi?
znam psy co przez 2 metrowe ogrodzenie przechodzą lub przechodziły, bo nie zawsze kończyło się szczęśliwie
a może śmieciarze go wypuścilimoremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Natka tak patrze i ty tez zaraz ...
przypomnij mi jak Twoj synek bedzie mial na imie ?
miał byc Szymon, to mi chłop wyjechał z Franciszkiem ( które kompletnie mi sie nie widzi). Albo dogadamy sie z Szymonem albo przyjdzie szukać wyjścia nr 3
anna maria, Jastra, Mega, moremi, Bozia3, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Nastolatki dziś widzę w temacie. I wczesne ciąże. Słabe połączenie...
Moja domowa nastolatka za zarobione przez siebie pieniądze kupiła sobie najnowszego srajfona. Cieszy się strasznie, a jestem dumna. A najbardziej cieszę się z tego, że to nie ja musiałam go kupić.Pamiętam jak Waciak junior kupił sobie rower. Tez się Wacia cieszyła.
anna maria, ania.g, dorbie, Mega, moremi, macduska, Bozia3, Sabina, Elfik, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Szymon ladnie i Caffe Szymek Taki fajny jestNatka_79 wrote:Sama bym to chciała wiedzieć
miał byc Szymon, to mi chłop wyjechał z Franciszkiem ( które kompletnie mi sie nie widzi). Albo dogadamy sie z Szymonem albo przyjdzie szukać wyjścia nr 3
dorbie, Mega, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Szymon ladnie i Caffe Szymek Taki fajny jest
Jastra, fajna beta
Jastra, anna maria, dorbie, moremi, macduska, Sabina, efcia, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przeglądam dziś zdjęcia w telefonie i padłam. Okazalo się że Marcel zrobił sobie trzy słitfocie jak ostatnio dobrał się do mojego telefonu
Jastra, moremi, Reni, Mega, dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, Elfik, efcia, caffe, BISCA, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Przeglądam dziś zdjęcia w telefonie i padłam. Okazalo się że Marcel zrobił sobie trzy słitfocie jak ostatnio dobrał się do mojego telefonu
szybko usuwałam a i tak dostałam gratulacje z okazji ciazy ( ciazy na wykresie i w ogóle nie było)
ania.g, moremi, Jastra, Mega, dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, efcia, caffe, BISCA, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Mój to kiedyś z aplikacji do mierzenia tempki wrzucił wykres na mojego fejsbuka
szybko usuwałam a i tak dostałam gratulacje z okazji ciazy ( ciazy na wykresie i w ogóle nie było)
dorbie, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni, przykro mi. Nie będzie Ignacego na imieniny.
Ale wszystkiego najlepszego
Z ktg nic nie wychodzi - skurczy pordowych nie ma.
Toto ma się dobrze.
Z lekarzem uzgodnilismy, że idę do szpitala w niedzielę, żeby od poniedziałku od rana zaczęli działać. W sobotę jeszcze raz podgląd.
Dziobak, Reni, Jastra, Mega, Aasiula, dorbie, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Magdala, ania.g, Elfik, efcia, Bozia3, anna maria, gosia7122, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Reni, przykro mi. Nie będzie Ignacego na imieniny.
Ale wszystkiego najlepszego
Z ktg nic nie wychodzi - skurczy pordowych nie ma.
Toto ma się dobrze.
Z lekarzem uzgodnilismy, że idę do szpitala w niedzielę, żeby od poniedziałku od rana zaczęli działać. W sobotę jeszcze raz podgląd.oby cię wczesniej zaskoczył
Ja tam mam nadzieje ze tak właśnie bedzie.
Kapta, bodziaki z mucha ala smoking sa w h&m za 40zl- oni maja sklep internetowy jakby co...
kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość