35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Ale.mi się nic nie rozkręca do jasnej
i wanny tez nie mam. A kopa dawaj. Może się krew w końcu poleje.
Tak.mnie boli prawy jajników,ze ledwo siedze
Sabinka, a masz możliwość pójścia do ginekologa? Jeśli tak Cię boli to może jest cos na rzeczy z tą torbielą... -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:W podstawowce zwłaszcza 6te klas juz odchodza maniany konkretne.Palenie , narkotki , picie..Niestety taki swiat.Ale fatem jest ze gimba bla odseparowana od tych najmlodszych dzieci.
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:bo Polski nie stac na takie przewalanki co kilka lat.Po co ?Lepiej ksiazki zafundowac w szkolach darmowe dla uczniow
Kapta, przecież darmowe podręczniki już są. Weszły do pierwszej klasy gimnazjów. I docelowo maja być we wszystkich klasach.ivf-ivf, Bozia3, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Oglądam w tv ślubowanie posłów i patrze, a tam poseł Piotr "Liroy" Marzec
i ja się pytam co ten gość tam robi...
ale bedzie mięcho latało na posiedzeniach teraz
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Ja jestem za wycięciem z życia wieku nastoletniego!
Mam przykład w domu, kochany, do rany przyłóż,pomaga, czasem madrze gada, a zaraz udusiłabym go za upór, nerwy i głupie myślenie i niesłuchanie dorosłych
Ale to, że ma swoje zdanie, nawet głupie to znaczy, że rozwija samodzielne myślenie. To dobry objaw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 14:17
Bozia3, Sabina, dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ksiazki, caly material??Jakby tak to bylo proste zeby zmiescic 3lata gimnazjum w 2lata dodatkowej podstawowki .Plus poprzerabiac material dla licea i tecnik bo przez gimnazjum sa o rok krocej
Swoja droga smieszy mnie to bo to ,ze nastolat bedzie w 7czy 8klasie a nie w gimnazjum nie oznacza ,ze problemy z nimi znikna.Beda takie same plus wielka rozpierdzielucha.Sami to z giertycem wprowadzili a teraz cca likwidowac dekle
Z Giertychem????
To Handke wprowadził reformę szkolnictwa w 1999 roku. Giertych był ministrem bodajże 8 lat później. I akurat on zrobił parę dobrych rzeczy dla nauczycieli.Bozia3, ivf-ivf, dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam wyniki!!!
Beta 313
Ale myślałam że dokładny wiek ciąży będzie, a tu normy takie:
<5 brak ciąży
5-25 wynik może wskazywać wczesną ciążę
>25 ciąża
1-10 tydzień 202-231000
11-15 tydzień 22536-234000
Magdala, ivf-ivf, Sabina, Mega, macduska, ComeToMeBaby, ania.g, sandra80, Reni, Dziobak, moremi, Aasiula, kapturnica, Luna76, Elfik, efcia, BISCA, gosia7122, Mimbla, iwcia77, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Mam wyniki!!!
Beta 313
<5 brak ciąży
>25 ciąża
1-10 tydzień 202-231000
11-15 tydzień 22536-234000
Na to nie patrz, jest duży zakres normy. Najwyżej po 48 godz można zrobić drugi raz i ma byc mniej wiecej 2xJastra, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Super!
Na to nie patrz, jest duży zakres normy. Najwyżej po 48 godz można zrobić drugi raz i ma byc mniej wiecej 2x
Tak właśnie planowałam. Tylko to laboratorium w sobotę nie pracuje, ale znalazłam już takie które pracuje, wiec w sobotę rano lecę drugi raz.dorbie, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, ze ja w ogole nie rozumiem tych zmian i tasowan w szkole. Po cholere.
Powinna byc ustalona ilosc zmian bez powrotu, a nie w te i wewte.
I zawsze wychodzi, ze lepsze jest wrogiem dobrego.krycha.stara, dorbie, moremi, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jastra wrote:Mam wyniki!!!
Beta 313
<5 brak ciąży
>25 ciąża
1-10 tydzień 202-231000
11-15 tydzień 22536-234000niech rośnie zdrowo
Jastra lubi tę wiadomość