Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    bo tego kraju na to nie stać.
    robić i wydawać kasę
    odkręcać i wydawać kasę
    przyjdzie nowy rząd i wymysli że jednak było lepiej jak poprzednio i znów kasa

a czy uczniom robi to jakąś różnicę? dzisiejsza młodzież to już nie ta sama młodzież co kiedyś. może i warto dzisiejszą młodzież w wieku gimnazjalnym oddzielić od nieskażonych jeszcze gimbusostwem dzieciaki z podstawówki. to są inne światy. teraz pisiory chcą te światy połączyć. Armageddon.
    W podstawowce zwłaszcza 6te klas juz odchodza maniany konkretne.Palenie , narkotki , picie..Niestety taki swiat.Ale fatem jest ze gimba bla odseparowana od tych najmlodszych dzieci.

ivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale kto? politycy? ja mówię o zwykłych ludziach - rozmowy przy obiadach i spotkaniach towarzyskich, rodzice dzieciaków z gimnazjum itp...wszyscy psioczyli, że to był kiepski pomysł - nie spotykałam w zasadzie innych opinii...

Ja mam tak samo, podejście troche sie zmienia jak ma sie dzieci w wieku szkolnym. Moj syn teoretycznie w przyszlym roku powinien isc do gimnazjum.

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala,, nie tak prosto, mieszkamy 15km za Gdańskiem. Nasze dzieci nie mają kolegów ze szkoły i klubu w miejscu zamieszkania

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W podstawowce zwłaszcza 6te klas juz odchodza maniany konkretne.Palenie , narkotki , picie..Niestety taki swiat.Ale fatem jest ze gimba bla odseparowana od tych najmlodszych dzieci.
    kurcze - mam wrażenie, że za naszych czasów było podobnie. Oprócz narkotyków, bo nie było dostępu...ale ja fajki próbowałam palić już w 5 klasie w krzakach z koleżankami...nie wiem, czy aż tak dużo się teraz zmieniło...

Mega, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka, ostatnio jak mi sie wolno rozkrecala @ to pomogly gorace kapiele.

nick nieaktualny, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja myślalam, że to komunia jest od tego O.o
    Moja córka ostatnio do mnie: mamo a gdzie sa moje pieniądze z komunii? Hehehe ;)

Reni, ComeToMeBaby, Alis, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy myślicie, że śmieciarze mogliby psa ukraść?
    Zniknął nam pies z ogrodu, mąz był w domu i byli tylko śmieciarze. Ale on zawsze strasznie na nich szczeka, nawet jak juz jadą z odległości, to przecież by mąż słyszał, a on nie słyszał szczekania.
    Kurde, mąz musiał pojechac do pracy, ja w domu będę za ok 1,5 godz.
    Rok temu ukradli nam samochód, dokładnie rok i pojawił sie pies na osiedlu wyrzucony szczeniak, sąsiad go znalazł.
    Rok minął. Zwariuję chyba. Dziś w nocy słyszałam jakies męskie głosy i nikogo nie było o, Bosz! Zwariuję. Ciąża mi już sieczkę z mózgu zrobiła

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Magdala,, nie tak prosto, mieszkamy 15km za Gdańskiem. Nasze dzieci nie mają kolegów ze szkoły i klubu w miejscu zamieszkania

To kicha.
    I po szkole nie maja gdzie sie zakotwiczyc do czasu treningu? W swietlicy np odrabiac lekcje?

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kurcze - mam wrażenie, że za naszych czasów było podobnie. Oprócz narkotyków, bo nie było dostępu...ale ja fajki próbowałam palić już w 5 klasie w krzakach z koleżankami...nie wiem, czy aż tak dużo się teraz zmieniło...

Pamiętam pierwsze Marlboro wypalone na strychu u kolezanki w 7 klasie :-) podkradzione z paczki jej rodziców... Skutecznie mnie to do fajek zniechęcilo :-)

Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiecie, ile kasy by musieli przeznaczyc na likwidację gimnazjów? Każdy nauczyciel by musiał dostać odprawę, a reorganiacja, czesto przebudowa itd, nowe programy nauczania, nowe książki
    Dokładnie, no i powrót do podstawówek tych przedmiotów co z nich wycofali a sa w gimnazjum teraz - fizyka, chemia. I kto ich bedzie uczył?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Pamiętam pierwsze Marlboro wypalone na strychu u kolezanki w 7 klasie :-) podkradzione z paczki jej rodziców... Skutecznie mnie to do fajek zniechęcilo :-)

ja w 7 klasie zefiry koleżanki ojca, radomskie lub popularne koleżanki matki
    Caro lub Marsy jak udało się kupić

ivf-ivf, Bozia3, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dokładnie, no i powrót do podstawówek tych przedmiotów co z nich wycofali a sa w gimnazjum teraz - fizyka, chemia. I kto ich bedzie uczył?

ci co uczyli w gimnazjum

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie, idę do lakarza, pisz co z psem.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie przykro mi
    może go wystraszyli i się gdzieś skitrał?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie jak rasowy to różne bywa... Mi z ogrodu ktos Alaskana podprowadził.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:43

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale kto? politycy? ja mówię o zwykłych ludziach - rozmowy przy obiadach i spotkaniach towarzyskich, rodzice dzieciaków z gimnazjum itp...wszyscy psioczyli, że to był kiepski pomysł - nie spotykałam w zasadzie innych opinii...
    yhym, yhyyym... no to ja nie mam takich znajomych. nie te kręgi. temat mnie ominął :)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    a potem bedzie elita 8moklasistów 8) Nic sie nie zmieni procz nazwy szkoly heh
    Ale zostają w tym samym środowisku, a nie sa rzucani do nowego, w ktorym trzeba sie "wykazać". Dla mnie gimnazja to zuo i tyle, chciałabym zeby je zlikwidowali, tylko czy moja córka sie na to załapie? Obawiam sie, ze nie....zobaczymy....

ivf-ivf, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym obecnym rządem to może być tak jak z zarządami, czyli:
    Wchodzi nowy prezes pierwszy raz do gabinetu, widzi leżą trzy koperty, otwiera pierwszą a tam: zwal wszystko na poprzedników. Mija jakiś czas, ta śpiewka przestaje działać, prezes otwiera więc kopertę nr 2, a tam: restrukturyzuj, reformuj. Jakiś czas działa, ale powoli widać, że i to nic nie daje. Prezes otwiera więc kopertę nr 3, a tam: przygotuj trzy koperty ;)

Także ten, jesteśmy w fazie zwalania na poprzedników ;)

Alis, Mega, moremi, kapturnica, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam w tv ślubowanie posłów i patrze, a tam poseł Piotr "Liroy" Marzec :-) i ja się pytam co ten gość tam robi...

Mega, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Sabinka, ostatnio jak mi sie wolno rozkrecala @ to pomogly gorace kapiele.
    Ale.mi się nic nie rozkręca do jasnej :( i wanny tez nie mam. A kopa dawaj. Może się krew w końcu poleje.
    Tak.mnie boli prawy jajników,ze ledwo siedze

‹‹ 12207 12208 12209 12210 12211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ