X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    bo tego kraju na to nie stać.
    robić i wydawać kasę
    odkręcać i wydawać kasę
    przyjdzie nowy rząd i wymysli że jednak było lepiej jak poprzednio i znów kasa

a czy uczniom robi to jakąś różnicę? dzisiejsza młodzież to już nie ta sama młodzież co kiedyś. może i warto dzisiejszą młodzież w wieku gimnazjalnym oddzielić od nieskażonych jeszcze gimbusostwem dzieciaki z podstawówki. to są inne światy. teraz pisiory chcą te światy połączyć. Armageddon.
    W podstawowce zwłaszcza 6te klas juz odchodza maniany konkretne.Palenie , narkotki , picie..Niestety taki swiat.Ale fatem jest ze gimba bla odseparowana od tych najmlodszych dzieci.

ivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale kto? politycy? ja mówię o zwykłych ludziach - rozmowy przy obiadach i spotkaniach towarzyskich, rodzice dzieciaków z gimnazjum itp...wszyscy psioczyli, że to był kiepski pomysł - nie spotykałam w zasadzie innych opinii...

Ja mam tak samo, podejście troche sie zmienia jak ma sie dzieci w wieku szkolnym. Moj syn teoretycznie w przyszlym roku powinien isc do gimnazjum.

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala,, nie tak prosto, mieszkamy 15km za Gdańskiem. Nasze dzieci nie mają kolegów ze szkoły i klubu w miejscu zamieszkania

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W podstawowce zwłaszcza 6te klas juz odchodza maniany konkretne.Palenie , narkotki , picie..Niestety taki swiat.Ale fatem jest ze gimba bla odseparowana od tych najmlodszych dzieci.
    kurcze - mam wrażenie, że za naszych czasów było podobnie. Oprócz narkotyków, bo nie było dostępu...ale ja fajki próbowałam palić już w 5 klasie w krzakach z koleżankami...nie wiem, czy aż tak dużo się teraz zmieniło...

Mega, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka, ostatnio jak mi sie wolno rozkrecala @ to pomogly gorace kapiele.

Sabina, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja myślalam, że to komunia jest od tego O.o
    Moja córka ostatnio do mnie: mamo a gdzie sa moje pieniądze z komunii? Hehehe ;)

Reni, ComeToMeBaby, Alis, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy myślicie, że śmieciarze mogliby psa ukraść?
    Zniknął nam pies z ogrodu, mąz był w domu i byli tylko śmieciarze. Ale on zawsze strasznie na nich szczeka, nawet jak juz jadą z odległości, to przecież by mąż słyszał, a on nie słyszał szczekania.
    Kurde, mąz musiał pojechac do pracy, ja w domu będę za ok 1,5 godz.
    Rok temu ukradli nam samochód, dokładnie rok i pojawił sie pies na osiedlu wyrzucony szczeniak, sąsiad go znalazł.
    Rok minął. Zwariuję chyba. Dziś w nocy słyszałam jakies męskie głosy i nikogo nie było o, Bosz! Zwariuję. Ciąża mi już sieczkę z mózgu zrobiła

Jastra lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Magdala,, nie tak prosto, mieszkamy 15km za Gdańskiem. Nasze dzieci nie mają kolegów ze szkoły i klubu w miejscu zamieszkania

To kicha.
    I po szkole nie maja gdzie sie zakotwiczyc do czasu treningu? W swietlicy np odrabiac lekcje?

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kurcze - mam wrażenie, że za naszych czasów było podobnie. Oprócz narkotyków, bo nie było dostępu...ale ja fajki próbowałam palić już w 5 klasie w krzakach z koleżankami...nie wiem, czy aż tak dużo się teraz zmieniło...

Pamiętam pierwsze Marlboro wypalone na strychu u kolezanki w 7 klasie :-) podkradzione z paczki jej rodziców... Skutecznie mnie to do fajek zniechęcilo :-)

Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiecie, ile kasy by musieli przeznaczyc na likwidację gimnazjów? Każdy nauczyciel by musiał dostać odprawę, a reorganiacja, czesto przebudowa itd, nowe programy nauczania, nowe książki
    Dokładnie, no i powrót do podstawówek tych przedmiotów co z nich wycofali a sa w gimnazjum teraz - fizyka, chemia. I kto ich bedzie uczył?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Pamiętam pierwsze Marlboro wypalone na strychu u kolezanki w 7 klasie :-) podkradzione z paczki jej rodziców... Skutecznie mnie to do fajek zniechęcilo :-)

ja w 7 klasie zefiry koleżanki ojca, radomskie lub popularne koleżanki matki
    Caro lub Marsy jak udało się kupić

ivf-ivf, Bozia3, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dokładnie, no i powrót do podstawówek tych przedmiotów co z nich wycofali a sa w gimnazjum teraz - fizyka, chemia. I kto ich bedzie uczył?

ci co uczyli w gimnazjum

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie, idę do lakarza, pisz co z psem.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie przykro mi
    może go wystraszyli i się gdzieś skitrał?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie jak rasowy to różne bywa... Mi z ogrodu ktos Alaskana podprowadził.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:43

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale kto? politycy? ja mówię o zwykłych ludziach - rozmowy przy obiadach i spotkaniach towarzyskich, rodzice dzieciaków z gimnazjum itp...wszyscy psioczyli, że to był kiepski pomysł - nie spotykałam w zasadzie innych opinii...
    yhym, yhyyym... no to ja nie mam takich znajomych. nie te kręgi. temat mnie ominął :)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    a potem bedzie elita 8moklasistów 8) Nic sie nie zmieni procz nazwy szkoly heh
    Ale zostają w tym samym środowisku, a nie sa rzucani do nowego, w ktorym trzeba sie "wykazać". Dla mnie gimnazja to zuo i tyle, chciałabym zeby je zlikwidowali, tylko czy moja córka sie na to załapie? Obawiam sie, ze nie....zobaczymy....

ivf-ivf, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym obecnym rządem to może być tak jak z zarządami, czyli:
    Wchodzi nowy prezes pierwszy raz do gabinetu, widzi leżą trzy koperty, otwiera pierwszą a tam: zwal wszystko na poprzedników. Mija jakiś czas, ta śpiewka przestaje działać, prezes otwiera więc kopertę nr 2, a tam: restrukturyzuj, reformuj. Jakiś czas działa, ale powoli widać, że i to nic nie daje. Prezes otwiera więc kopertę nr 3, a tam: przygotuj trzy koperty ;)

Także ten, jesteśmy w fazie zwalania na poprzedników ;)

Alis, Mega, moremi, kapturnica, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam w tv ślubowanie posłów i patrze, a tam poseł Piotr "Liroy" Marzec :-) i ja się pytam co ten gość tam robi...

Mega, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Sabinka, ostatnio jak mi sie wolno rozkrecala @ to pomogly gorace kapiele.
    Ale.mi się nic nie rozkręca do jasnej :( i wanny tez nie mam. A kopa dawaj. Może się krew w końcu poleje.
    Tak.mnie boli prawy jajników,ze ledwo siedze

‹‹ 12207 12208 12209 12210 12211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ