35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Ja jestem za wycięciem z życia wieku nastoletniego!
Mam przykład w domu, kochany, do rany przyłóż,pomaga, czasem madrze gada, a zaraz udusiłabym go za upór, nerwy i głupie myślenie i niesłuchanie dorosłychComeToMeBaby, kapturnica, Mega, macduska, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, znalazłam to koszulowe body. Rozm z metki 86. Jeszcze szukam muchy. Zaraz Ci przez fb wyślę fotę. Tylko nie jest oprasowane bo było w worku z za małymi ubraniami.
kapturnica, BISCA, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Smiej sie!!Na razie duzy sobie kupil zajebiste!Czekam az przyjdaNiestety nie martens bo te po 500zl codza ale ze steela sa fajne.
Kurde sama bym sobiekupila ale z moim peselem to juz chyba nie pasuje
a co miałaś zamiar se go na glanach wygrawerować?Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:czyli odłożyłaś mu na "książeczkę oszczędnościową"?
a nie, nie odłożyłaś.. napisałaś że się wzbogaciłaśPrzecież Ty nie będziesz chrzcić dzieci - to w ogóle nie zaznasz problemu...
-
A mnie to się zdaje, że w sytuacji gdy pisiory nie mają pieniędzy na spełnienie obietnic wyborczych wywalanie pieniędzy na walkę ze szkolnictwem, że tak to ujmę, jest całkiem niepotrzebnym wywalaniem pieniędzy w błoto. A można by się zająć polityką socjalną choćby. Dla mnie likwidacja gimnazjów to bezsensowne manewrowanie pieniędzmi, bo nie widzę specjalnej różnicy czy będzie 8 lat podstawówki czy podstawówka i gimnazjum. I tak tyle samo lat w szkole i tak, i tak materiał do przerobienia i tak. To czy gimnazjum jest ok czy nie nie jest potrzebą pierwszej wagi w tym państwie. Takie jest moje zdanie.
kapturnica, dorbie, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ksiazki, caly material??Jakby tak to bylo proste zeby zmiescic 3lata gimnazjum w 2lata dodatkowej podstawowki .Plus poprzerabiac material dla licea i tecnik bo przez gimnazjum sa o rok krocej
Swoja droga smieszy mnie to bo to ,ze nastolat bedzie w 7czy 8klasie a nie w gimnazjum nie oznacza ,ze problemy z nimi znikna.Beda takie same plus wielka rozpierdzielucha.Sami to z giertycem wprowadzili a teraz cca likwidowac dekle -
Bozia3 wrote:no to juz lepiej...choc są to tylko na razie "badania przeprowadzone przez naukowców" i że "standardy zostaną zmienione" - więc to dopiero w przyszłości - a znając życie, jeszcze się koncepcja 10 razy zmieni....
jak na razie - cytat z tego linku:
"Przenoszona ciąża jest zatem groźna dla donoszonych i zdrowych dzieci. Według obecnie obowiązujących norm mowa jest o przenoszonej ciąży po 42. tygodniu jej trwania. Należy w takiej sytuacji każdego dnia robić KTG, sprawdzać stan łożyska oraz czystość wód płodowych (płynu owodniowego)."
I to tyle w temacie jak dla mnie...Morka ja Ci naprawdę dobrze życzę i chciałam tylko uspokoić...i nie musisz mnie atakować....
Sama to przeszłas, to wiesz, że o ten spokój nie jest łatwo. A teraz już się zmieniły standardy. Kładą od skończonego 41 tygodnia.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Smiej sie!!Na razie duzy sobie kupil zajebiste!Czekam az przyjdaNiestety nie martens bo te po 500zl codza ale ze steela sa fajne.
Kurde sama bym sobiekupila ale z moim peselem to juz chyba nie pasuje
co nie pasuje
u mnie kierownikiem jest dziadu pomarszczony, siwe kłaki nieładnie zwisające
na nogach długie glany, czarne skórzane spodnie, czarna koszula i do tego zamszowa brązowa kamizelka, zupełnie od czapki, ewentualnie kamizelka taka jaką noszą wędkarze w moro z mnóstwem kieszeni ahahahahahahahahhahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 12:51
ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:a co miałaś zamiar se go na glanach wygrawerować?
Chociaz dzis w sklepie jak blam na spacerze to uslyszalam komplement ,ze buzie mam jakas odmieniona mlodsza
sandra80, ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a co CIę tak interesują prezenty z chrzcin mojego Kajtka...
Przecież Ty nie będziesz chrzcić dzieci - to w ogóle nie zaznasz problemu...
"ja zarobiłam - (Kajtek- przyp.red.) dostał prezenty na bogato"
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no a w drugą stronę to przecież dali radę...i też zmieniali wszystko - to czemu teraz nie odkręcić ?
ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jakie atakować? Weź się weź.
Sama to przeszłas, to wiesz, że o ten spokój nie jest łatwo. A teraz już się zmieniły standardy. Kładą od skończonego 41 tygodnia.Magda*, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jakie atakować? Weź się weź.
Sama to przeszłas, to wiesz, że o ten spokój nie jest łatwo. A teraz już się zmieniły standardy. Kładą od skończonego 41 tygodnia.moremi lubi tę wiadomość
-
Jastra wrote:Wyniki z bety mam mieć koło 14-15, a już wchodzę na stronkę czy czasem się nie pospieszyli... achhh naiwność..
ale jaja
w końcu nowa ciąża
czy uciekasz na filetową stronę czy zostajesz z nami?Jastra, Sabina, Mega, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:bo Polski nie stac na takie przewalanki co kilka lat.Po co ?Lepiej ksiazki zafundowac w szkolach darmowe dla uczniow
ale spokojnie na wszystko będzie kasa
zabiorą invitro już mają na pierwsze ruchyComeToMeBaby, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:czekamy z niecierpliwością
ale jaja
w końcu nowa ciąża
czy uciekasz na filetową stronę czy zostajesz z nami?
No pewnie że zostaje, co miałabym robić na fioletowej, skoro dopiero zaczęłam poznawać Was?
To jakieś konkurencyjne "bandy"?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 12:55
ComeToMeBaby, Sabina, Mega, macduska, ania.g, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość