35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:no a w drugą stronę to przecież dali radę...i też zmieniali wszystko - to czemu teraz nie odkręcić ?
robić i wydawać kasę
odkręcać i wydawać kasę
przyjdzie nowy rząd i wymysli że jednak było lepiej jak poprzednio i znów kasa
a czy uczniom robi to jakąś różnicę? dzisiejsza młodzież to już nie ta sama młodzież co kiedyś. może i warto dzisiejszą młodzież w wieku gimnazjalnym oddzielić od nieskażonych jeszcze gimbusostwem dzieciaki z podstawówki. to są inne światy. teraz pisiory chcą te światy połączyć. Armageddon.kapturnica, Dziobak, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:bo zaintrygował mnie ten oksymoron w twojej wypowiedzi:
"ja zarobiłam - (Kajtek- przyp.red.) dostał prezenty na bogato"to była odpowiedź na post Dziobaka - dla żartu przecież...
a swoją drogą - kasę starszego (którą dostał już dawno) zainwestowałam i na dziś ma już całkiem pokaźną kupkę...
także nie martw się o finanse moich dziecija ich nie skrzywdzę..
Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:bo tego kraju na to nie stać.
robić i wydawać kasę
odkręcać i wydawać kasę
przyjdzie nowy rząd i wymysli że jednak było lepiej jak poprzednio i znów kasa
a czy uczniom robi to jakąś różnicę? dzisiejsza młodzież to już nie ta sama młodzież co kiedyś. może i warto dzisiejszą młodzież w wieku gimnazjalnym oddzielić od nieskażonych jeszcze gimbusostwem dzieciaki z podstawówki. to są inne światy. teraz pisiory chcą te światy połączyć. Armageddon. -
kapturnica wrote:Wyslalas mi mms ale moj pojeVany telefon znow nie odczyta łe
tam było zdjęcie Iwo mocno genderowe z powodu braku czystych rzeczy ma spodnie w kwiatki
a chyba już nawet dziadek z alzhaimerem sie domyślił, ze idzie do ciebie przesyłka..
miała być niespodzianka i wuj..
udawaj zdziwiona...
chyba, ze jak to w dowcipie, panie z poczty podp...
Bozia3, Sabina, Mega, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ja jestem za wycięciem z życia wieku nastoletniego!
Mam przykład w domu, kochany, do rany przyłóż,pomaga, czasem madrze gada, a zaraz udusiłabym go za upór, nerwy i głupie myślenie i niesłuchanie dorosłych
taka baba przed @?
kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U mnie ordnator kladzie na oddzial 2,3dni po terminie juz
Elfik lubi tę wiadomość
-
Jastra wrote:No pewnie że zostaje, co miałabym robić na fioletowej, skoro dopiero zaczęłam poznawać Was?
To jakieś konkurencyjne "bandy"?
No my z Kapuletów , oni z Montekich nie wiedziałaś?Elfik, Sabina, kapturnica, Mega, ania.g, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ale sie czepiasz...
to była odpowiedź na post Dziobaka - dla żartu przecież...
a swoją drogą - kasę starszego (którą dostał już dawno) zainwestowałam i na dziś ma już całkiem pokaźną kupkę...
także nie martw się o finanse moich dziecija ich nie skrzywdzę..
czepiam się również żartobliwie, nie zauważyłaś? tych ludzików na przykład, tarzających się ze śmiechu?moremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Na gebie widac
Chociaz dzis w sklepie jak blam na spacerze to uslyszalam komplement ,ze buzie mam jakas odmieniona mlodsza
Kapta, nie wiem czy oglądałaś Rolnika, ale jak tej Stasi pasowały szpili i mini to nam fszystko jeszcze pasuje, no może rampers i pajac to już nieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:05
BISCA, kapturnica, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dajcie spokój z tymi słownymi przepychankami
ja w ciąży muszę zachować spokój
bo pójdę na zwolnienie!krycha.stara, BISCA, kapturnica, Sabina, Mega, macduska, Dziobak, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale to nie jest pomysł tylko pisiorów - naprawdę nie słyszałaś co wygaduje się o gimnazjach od 10 lat niezależnie od tego, kto rządzi?
bo akurat o planach pisiorów przed i po wyborach głośno jakoś. szumnie. patetycznie wręcz. -
nick nieaktualnyReni wrote:ale spokojnie na wszystko będzie kasa
zabiorą invitro już mają na pierwsze ruchy
No właśnie ciekawe co z tym będzie, bo dziś w radio słyszałam, że poprzedni rząd zdążył klepnąć przedłużenie refundowania do 2019, co się baaaaardzo nie spodobało PISowi. -
sandra80 wrote:Kapta, nie wiem czy oglądałaś Rolnika, ale jak tej Stasi pasowały szpili i mini to nam fszystko jeszcze pasuje, no może rampers i pajac to już nie
To wielka szkoda. Marzy mi sie taki pajac na dlugie zimowe wieczory i noce
Dzien dobryMega, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie, nie słyszałam. może za cicho gadali?
bo akurat o planach pisiorów przed i po wyborach głośno jakoś. szumnie. patetycznie wręcz.ivf-ivf, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kapta, nie wiem czy oglądałaś Rolnika, ale jak tej Stasi pasowały szpili i mini to nam fszystko jeszcze pasuje, no może rampers i pajac to już nie
sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Istny dzien targowy dzis mamy w klasie.
Dobry dzien.
Chcialam nakopac Sabci za slowo na m. I Dorbie, zeby dala sie bardziej rozpieszczac. Nie mozna sie dogadac z innym rodzicem, ze on np. zawiezie, a Ty odbierzesz?
Asiula gratuluje osiagniec m.
Bylam rano na koncercie szkolnym w kosciele. Orkiestra szkolna, grupa jazzowa i wystepy solo. Jako jedyna osoba nie z rodziny ogladalam wystepy na chlodno, bo mamy i taty obecne byly tak podekscytowane, ze niejednokrotnie filmujac dziecko i jednoczesnie chcac widziec je na zywo filmowaly sufit i to w takt wlasnych podrygow plus cichego nucenia pod nosem melodii. Czad
Nie moge podyskutowac, bo ide teraz do ratusza.
Trzymam mocno kciuki za pomyslne i szybkie rozwiazania Natki i Morki.
ComeToMeBaby, BISCA, Mega, krycha.stara, Natka_79, moremi, Aasiula, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.