35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Nie ma raportu z porodówki to będzie z kuchni. Piekę drugą część ciasta. Dodałam tym razem proszku do pieczenia. W oryginalnym przepisie proszku brak i ciasto jakieś płaskie, niewyrośnięte. Na zdjęciu też takie było. I w środku mokre. Miało być wilgotne, ale aż tak? Nie wiem czy mi zakalec nie wyszedł
zostawiłam chwilę dłużej w piekarniku ale to chyba dużo nie pomogło. Zobaczymy, studzi się. Drugie załadowałam do piekarnika, testuję wersję z proszkiem do pieczenia.
Ok, ok - wiem, że ten raport nie tak ekscytujący jak raport z porodówki, no ale... na bezrybiu i rak ryba
Edit: Omnom mnom mnom mnom. Pycha. Nieco wilgotne, ale zakalca nie ma. Wolałabym jednak aby było bardziej wyrośnięte. Zobaczymy jak się upiecze druga wersja. Połączenie dyni z pomarańczą - pierwsza klasa.Mimbla, Magda* lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Ciekawe jak tam Morek na froncie
Telewizora nie mamy, ale był mój mąż, a on ma taką właściwość, że samą swoją obecnością zapewnia rozrywkę
Ciekawość zaspokojona?
To do jutra.
Dzisiaj przecież nie mogłam rodzić, bo Pani nie ma. To chyba oczywiste.BISCA, malgos741, Sabina, Natka_79, ania.g, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, Magda*, iwcia77, megan8, paszczakin, dorbie, kapturnica, anna maria, Bozia3, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Idę spać. Nic się nie dzieje. Jedzenie? Penisowe. Dziewczyny dwie na sali - jedna w 31 tygodniu i zostaje do porodu, bo nie ma już szyjki i rozwarcie na 1 cm, a druga w 7 tygodniu z plamieniami. Tam ma 39 lat. Fajne.
Telewizora nie mamy, ale był mój mąż, a on ma taką właściwość, że samą swoją obecnością zapewnia rozrywkę
Ciekawość zaspokojona?
To do jutra.
Dzisiaj przecież nie mogłam rodzić, bo Pani nie ma. To chyba oczywiste.trzymaj się, a ja trzymam kciuki, żeby jutro Ignacy miał urodziny
Mimbla, Magda*, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Idę spać. Nic się nie dzieje. Jedzenie? Penisowe. Dziewczyny dwie na sali - jedna w 31 tygodniu i zostaje do porodu, bo nie ma już szyjki i rozwarcie na 1 cm, a druga w 7 tygodniu z plamieniami. Tam ma 39 lat. Fajne.
Ciekawość zaspokojona?
To do jutra.
Dzisiaj przecież nie mogłam rodzić, bo Pani nie ma. To chyba oczywiste.iwcia77, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Hej dziewczyny:)wróciłam z Krakowa.drapanko było o 11.00.gin przyjął mnie od razu, nie musiałam czekać..ostrego bólu faktycznie chwilka ale przezylam.szczerze czekanie bylo gorsze niż sam zabieg..sam Kraków jak zawsze zapchany turystami, poznałam tajniki rezerwacji stolików w ck, poznalam piekna Dunke i kilka Krakowianek, jadłam sushi, piłam weitzena i tak dalej;).teraz oglądam Blade runnera z mężem i uzupelniam zdrowe płyny...
Dziękuję za pozytywne fluidy posylane na privach, przepraszam ale nie mialam netu poza Wi-Fi hotelowym.wszystko poszlo dobrze.jestem szczesliwa.buziakidorbie, ComeToMeBaby, macduska, malgos741, Sabina, Mega, Elfik, Magda*, iwcia77, Aasiula, BISCA, moremi, kapturnica, ania.g, anna maria, Bozia3, Dziobak, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaglądam ,pacze Morek śpi rodzić nie ma zamiaru, to i ja idę spać.
Mimbla, cieszę się, żeś już podrapana i pani tego drapaka już zdejmie z planu zajęćiwcia77, Magda*, Sabina, Mega, BISCA, dorbie, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj ja mam tak samo jak ty Sabina,kocham moje lozko,
Czekam tylko jak maly sie wybudzi,zmienie pieluche ,nakarmie i ide spac,
Buziaki dobranocne i pozytywne fluidy dla potrzebujacych :*iwcia77, Sabina, Mega, BISCA, dorbie, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie napisalam Wam, że mój lekarz na wiadomość, że jestem w szpitalu odpisał mi, że odwiedzi mnie w poniedziałek.
Ciekawe czy czekoladki przyniesiemegan8, macduska, iwcia77, dorbie, Elfik, BISCA, kapturnica, Aasiula, malgos741, ania.g, Sabina, Jastra, anna maria, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, beates, Dziobak, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie napisalam Wam, że mój lekarz na wiadomość, że jestem w szpitalu odpisał mi, że odwiedzi mnie w poniedziałek.
Ciekawe czy czekoladki przyniesieiwcia77, dorbie, Elfik, BISCA, Aasiula, Sabina, efcia, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie napisalam Wam, że mój lekarz na wiadomość, że jestem w szpitalu odpisał mi, że odwiedzi mnie w poniedziałek.
Ciekawe czy czekoladki przyniesie
Kegle o:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 00:00
Elfik, kapturnica, malgos741, ania.g, Magda*, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość